Sex

ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE OTKRILA ŠOKANTNU ISTINU SA SNIMANJA: Ovo je prva stvar koju uradim kad vidim zgodnog kolegu! (FOTO)

Čuvena Abela Dejndžer, višestruka dobitnica nagrade za najbolju glumicu u industriji za odrasle, otkrila je stvari koje su mnogi njeni fanovi priželjkivali da saznaju.

21.04.2023 21:01

ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE OTKRILA ŠOKANTNU ISTINU SA SNIMANJA: Ovo je prva stvar koju uradim kad vidim zgodnog kolegu! (FOTO)
Instagram/Abella Danger

Abela Dejndžer sa Floride ime je dobro poznato ljubiteljima industrije zabave za odrasle. Ona je više puta proglašena za najbolju glumicu filmova za odrasle, a to zvanično priznanje koje je i pandan filmskoj dodeli Oskara joj je i uručeno još 2016. godine, ali i kasnije. Abela se zvanično penzionisala pre oko tri godine što se snimanja tiče, međutim, još aktivno nastupa kao stiptizeta. Ima sopstveni šou-program u Dalasu, dok njen Instagram broji 9 i po miliona fanova.

Dejndžerova takođe ima i nalog na OnlyFans platformi, ali, prema njenim rečima, tamo ne objavljuje eksplicitne snimke, već samo fotografije na kojima je uglavnom razgolićena. Armija fanova na OnlyFansu takođe se nada njenom povratku snimanju, iako je ona navodno okačila glumačku karijeru "o klin". Razlog za prekidanje snimanja ona je nedavno otkrila u podkastu koji je pregledan oko 2 miliona puta.

- Mnogi bi se iznenadili kada bi saznali koliko zapravo traje snimanje samog čina se*sa za film. Recimo snimanje je zakazano za 7 sati ujutru. Mrzim rano ustajanje, pa mi taj trenutak buđenja u 6 ujutru najteže pada. Ipak, nikada nisam previše umorna ili neispavana kada je se*s u pitanju! Njega obožavam, zbog čega sam i izabrala ovaj posao - objasnila je zvezda filmova za odrasle, a preneo Dejli star.

Ukoliko joj se neki kolega sa snimanja filma svidi, Abela otkriva da će se rado upustiti u odnos sa njim i pre nego što se kamere za snimanje upale.

- Najlepši deo snimanja jeste se*s. Kada mi se neko od kolega svidi odmah krenem da imam vrelu akciju sa njim po ćoškovima studija, naočigled svih. Uostalom, to sve kolege rade sa svima. To je neka uvertira koja čini da sama scena se*sa bude što bolje snimljena, budući da se na neki način već poznajemo - objasnila je u podkastu Dejndžerova.

Ona je na kraju razbila mit o vremenu trajanja samog se*sa koji se dešava pred kamerama.

- Svi su bili iznenađeni kada bih im rekla da recimo od 8 sati snimanja filma tog dana svega 25 minuta provedem snimajući sam se*. To najkraće traje. Šminka, frizura, kostimi, priprema, uvežbavanje glume, snimanje teksta i fotografisanje traje sve preostalo vreme, a sve to mi je beskrajno dosadno. Kada bi samo bilo više samog snimanja odnosa, možda bih i ostala u ovoj industriji, ali moja trenutna odluka je da sam se penzionisala, iako sam aktivna na drugim platformama - objasnila je Abela.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)