Sex

OVA ZAVODLJIVA PLAVUŠA VOZI KAMIONE, ALI RADI JOŠ NEŠTO ZBOG ČEGA MUŠKARCI LUDE: Lepotica sa Juga otkrila je za čim žudi (FOTO)

Ona mesečno zarađuje šestocifrenu zaradu i ne planira da prestane da radi dva naizgled nespojiva posla.

02.04.2023 20:01

OVA ZAVODLJIVA PLAVUŠA VOZI KAMIONE, ALI RADI JOŠ NEŠTO ZBOG ČEGA MUŠKARCI LUDE: Lepotica sa Juga otkrila je za čim žudi (FOTO)
Instagram/Printscreen/loreleifinds

Lorelej Fajn zaradi više za nedelju dana objavljivanjem provokativnog sadržaja na sajtovima za odrasle nego za godinu dana vožnje kamiona, ali neće da odustane od toga da radi oba posla uprkos tome što joj svi govore da ne može izgledati zavodljivo i raditi muški posao.

Ta atraktivna plavuša tvrdi da zarađuje na stotine hiljada dolara godišnje objavljivajući video-snimke iz svoje uzbudljive svakodnevnice.

Instagram/Printscreen/loreleifinds

Lorelaj objavljuje provokativni sadržaj i od toga zarađuje bogatstvo

Lorelej je poreklom sa juga SAD i ima 42 godine. Počela je da vozi kamione pre sedam i po godina i kaže da je prkosila muškarcima koji su joj govorili da ne može izgledati zavodljivo i da se bavi poslom vozača kamiona. Ona je ipak koristila svoj izgled kako bi zarađivala šestocifrenu platu. Sebe opisuje kao "vozača kamiona danju i nestašnog modela noću", a počela je da prodaje eksplicitan sadržaj nakon što je shvatila da je veoma usamljena dok je na putu.

- Volim da radim kao vozač kamiona, ali to može biti usamljen život. Kada uvek putuješ, izlasci mogu biti teški. Želela sam da pronađem način da ispunim onaj deo sebe koji je žudeo za ljudskom interakcijom i se*sualnim istraživanjem“ - objasnila je Lorelej, piše Dejli Star.

Otkrila je da je sama duže od osam godina, ali da se sada oseća kao da ima "više od 40.000 momaka" i da deli svoj način života na TikToku.

Predstavljajući se u jednom video-snimku rekla je nekolicinu ključnih stvari o sebi. 

- Ja sam četrdesetdvogodišnja neobuzdana žena koja tokom vožnje kamiona snima lude stvari koje radi na putu i ​​koja se bogati time što je sama - kratko je objasnila kako vidi svoj život.

Zavodljiva južnjakinja kaže da nikada neće biti nečija princeza, a još priznaje da voli dobru vožnju. Dodala je i to da muškarci vole činjenicu da ona ima 42 godine i čak tvrdi da je toliko uspešna da su mlađi kreatori sadržaja za odrasle počeli da tvrde da su istih godina kao ona.

Instagram/Printscreen/loreleifinds

Lorelaj privlači veliku pažnju na sajtovima za odrasle

Prvi put je počela da pravi sadržaj za odrasle u februaru 2022. i otkrila je da sada zarađuje više novca za samo nedelju dana nego za godinu dana posla u transportu.

- Ono što sam napravila za celu godinu transporta, godinu dana rada, zaradila sam za nedelju dana objavljivajući sadržaj na OnlyFansu. To je potpuno nerealno, teško mi je i da poverujem u to - rekla je ona u jednom TikTok videu.

Na pitanje zašto još radi svoj posao kao vozačica kamiona ako zarađuje toliko novca sa svojim sadržajem za odrasle, ona ima spreman odgovor. 

- Taj način razmišljanja je razlog zašto ostaješ siromašan. Ja naporno radim svaki dan da bih izgradila imperiju - poručila je Lorelej.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)