Sex

ZABORAVITE NA G TAČKU: Ovim dodirima dovešćete svaku ženu do vrhunca (FOTO)

Posvetite se predigri i zadovoljstvo neće izostati.

21.03.2023 21:00

ZABORAVITE NA G TAČKU: Ovim dodirima dovešćete svaku ženu do vrhunca (FOTO)
shutterstock.com

Intimni odnosi su neistraženo područje i uvek postoji nešto novo što o njemu možemo naučniti. Savršeni ljubavnici ne postoje ali možemo se približiti pojmu idealnog ukoliko pratimo uputstva koje nam emotivni partner daje.

Gotovo sve žene složile su se da ih dodirivanje određenih delova tela uzbuđuje skoro iste sekunde. Ipak, u današnje vreme retko ko se posvećuje istraživanju, svi žele sve sad i odmah pa ni ne čudi što povratna reakcija izostaje.

Decenijama unazad govori se o famoznoj G tački čije stimulisanje bi svaku ženu dovelo do vrhunca u intimnim odnosima. Međutim, čini se da je nemali broj muškaraca koji za njom još tragaju gotovo potpuno bezuspešno. Dobra vest za sve pripadnike jačeg pola jeste da postoje i znatno pristupačnije tačke na ženskom telu koje su veoma snažne erogene zone. Kako biste doveli ženu do zadovoljstva nije potrebna neka specijalna nauka, samo dovoljno strpljenja za vruću predigru.

Ovo su četiri erogene zone koje će svaku ženu uzbuditi do maksimuma.

Foto: Shutterstock

Vreli poljupci u vrat garantuju zadovoljstvo

Zadnji deo vrata

Vrat je vrlo poznata i česta erogena zona kod žena. Područje ispod potiljka glave je izuzetno osetljivo na dodire, pa nežni poljupci i uzdasi će zagrejati njeno telo, a topli dah će je naježiti od glave do pete. Budite maštoviti, dodirujte je po velom vratu kako nežno rukama tako i jezikom ili usnama, potom pređite na strastene poljupce a ostalo će već teći samo od sebe.

Shutterstock

Vreli poljupci od vrata ka donjem delu leđa garantuju zadovoljstvo

Donji deo leđa

Nežni dodiri na donjem delu leđa su veoma prijatni, ali kada naslonite vlažne usne i nežno je poljubite, to će joj pružiti totalno drugačiji osećaj. Područje iznad stražnjice je snažna erogena zona i ukoliko želite da doživi vrhunac, krenite da je nežno ljubite po tom delu tela

shutterstock.com

Stomak je erogena zona gotovo svih žena

Stomak

Stomak je sjajana erogena zona i za muškarce i za žene. Kao prvo, svakome prija blago češkanje po stomaku. Zatim, ako vas lagano mazi od grudi preko gornjeg stomaka, do donjeg, pa onda i malo niže, to nabija tenziju i pravi odlučno raspoloženje.

pexels.com

Uživajte u osmehu zadovoljstva koji ćete ugledati na licu patnerke

Unutrašnja strana butina

Ovo područje je prepuno nervnih završetaka, i zato može da vam donese pravo užuivanje. Uz to, unutrašnje butine se nalaze jako blizu vaše vruće tačke, tako da i to povećava uzbuđenje. Neka vas nežno miluje vrhovima prstiju, a onda može da i da uposli usta i jezik.

Komentari (0)