Sex

ČIM OTVORITE OČI, ODMAH ZASKOČITE PARTNERA! Intimni odnos ujutru potpuno će vam promeniti dan, ŠTA ČEKATE?

Intimnost među partnerima čini osnažuje vezu, međutim, postoje i drugi benefiti po celokupni organizam.

14.12.2022 22:02

ČIM OTVORITE OČI, ODMAH ZASKOČITE PARTNERA! Intimni odnos ujutru potpuno će vam promeniti dan, ŠTA ČEKATE?
shutterstock.com

Intimni odnosi u ranim jutarnjum časovima mogu biti izuzetno uzbudljivi, a mogu i osvežiti i vaš seksualni život, te vas učiniti energičnijim za predstojeći dan. Nekoliko minuta aktivnosti u krevetu mogu vam ulepšati jutro i doneti mnogo koristi. Seks oslobađa endorfin, hormon sreće što vas automatski čini raspoloženijim. Šta ćete lepše nego započeti dan zagonetnim smeškom? Evo zbog čega je dobro da budete aktivni sa partnerom već od rana jutra.

Jutarnji seks poboljšava odnos

Seks ujutru će podići svakako vaše raspoloženje ali i poboljšati povezanost i intimnost između vas i partnera, a svakako ćete se i zajedno provesti odlično u toj aktivnosti upoznvajući sebe i svoje želje. Ne mora sve da se završi na tome. Ukoliko vas ne čekaju velike obaveze, možete ostaviti prostora i za maženje i nežnost i lepo započeti predstojeći dan.

Oslobađa nesigurnosti

Ako ste nesigurni u sebe ili se plašite da otkrivate svoje nesigurnosti, a one su kod svih nas najveće kada smo potpuno ogoljeni, ovo je idealan način da se sa njima suočite. Na jutarnjem svetlu partner će vas videti potpuno gole ali on vas voli sa svim manama i nesigurnostima. Na ovaj način možete odabrati da se povežete sa njim i budete samouvereni te dobro se zabaviti ili jednostavno ostati u krevetu i ništa ne preduzimati, ali biti prilično nesigurni.

shutterstock.com

Stručnjaci tvrde da ćete biti energičniji nakon jutarnje akcije

 

Bićete energični

U većini slučajeva obaveze u toku dana toliko nas iscrpe da smo često neraspoloženi za vođenje ljubavi na kraju dana. Međutim, nakon što smo se dobro naspavali, seks će biti energičniji. Iscrpljenost nakon svakodnevnog rada je nestala tako da ćete biti orni za akciju u jutarnjim satima. Želja za seksom je manja u noćnim satima barem kada smo bili radno angažovani, a ujutru nema izgovora i sami ćete biti motivisani za vatrene igrarije ispod pokrivača. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)