Ispovesti

TRI GODINE SAM DEČKU ČISTILA POLNI ORGAN: To je bio moj zadatak u vezi!

Devojka se uključila u program i otkrila svoju muku.

09.10.2024 23:10

TRI GODINE SAM DEČKU ČISTILA POLNI ORGAN: To je bio moj zadatak u vezi!
Instagram/piprasmussen

Jedna Australijanka izazvala je pravu buru na društvenim mrežama nakon što je na radiju otkrila da je njen "posao" bio da čisti penis svog partnera svake nedelje tokom tri godine njihove veze. Ova neobična ispovest dogodila se u emisiji Triple J's The Hook Up, gde je žena razgovarala sa voditeljima Di Salmin i Pip Rasmusen.

Naime, slušateljka se uključila u program gde je otkrila da njen partner nije pravilno održavao higijenu više od 20 godina.

- Prepucij na njegovom ponosu se nije vratio do kraja. Otišli smo kod doktora, ali nisu mogli ništa da učine da nam pomognu, rekla je.

Nije hteo sam da se čisti, pa je morala ona

Na pitanje kako je to uticalo na njihov odnos, dodala je da je njen partner postao "veoma nesiguran" zbog situacije, a ona je bila prinuđena da koristi lubrikant i štapiće za uši kako bi očistila nakupljene nečistoće.

Voditeljke su ostale zapanjene, a Pip je u neverici uhvatila lice rukama, dok je koleginica opisala "situaciju" kao "njegov sir sa polnog organa". Voditeljke su se odmah zapitale zašto je žena bila ta koja se brinula o partnerovoj ličnoj higijeni.

- Zašto to ne nije uradio sam? upitala je Di, a Pip je dodala: "Zašto je bio toliko fobičan oko toga?"

Žena je objasnila da je situacija sa partnerovim ponosom bila toliko loša da on nije hteo da se bavi svojom ličnom higijenom, pa je na kraju ona preuzela odgovornost za to.

- Na neki način, to je bio moj posao tri godine, priznala je.

"Fuj, da li se taj čovek kupao?"

Snimak ovog segmenta postao je viralan na društvenim mrežama, gde su korisnici izrazili užas. Jedan komentator napisao je: "Vrištim, plačem, povraćam", dok su drugi naglašavali da nije odgovornost partnera da održava higijenu druge osobe.

- Ovo je užasno. Kako to misliš, bilo je 20 godina nakupljanja! Tip se nije tuširao? Šta je s njim?, pitao je jedan korisnik dok je drugi dodao: 

- Želim da znam više o ovoj situaciji, a gadi mi se da znam više u isto vreme. 

- Ovaj lik je bio u vezi tri godine, a ja ne mogu da odem ni na dejt. Lol, dodao je neko. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)