Delimo sreću!

IZABRALI STE DOBITNIKE POKLONA ZA DAN ZALJUBLJENIH: Ručak+kozmetika za nju i njega+film+cveće

Dobitnici poklona za Dan zaljubljenih su Blagica Budimčević, Ana Petković, Marija Rajković i Srbijanka Nikolić. Čestitamo!

07.02.2022 07:00

IZABRALI STE DOBITNIKE POKLONA ZA DAN ZALJUBLJENIH: Ručak+kozmetika za nju i njega+film+cveće
Srećna republika

Dan zaljubljenih je savršena prilika da voljenoj osobi pokažete koliko vam je stalo do nje, a portal Srećna Republika Vam pomaže da imate savršeni sastanak.

Naime, čitaoci portala Srećna Republika dobiće na poklon ručak u restoranu Pomodoro, zatim paket kozmetike za nju i njega "Balavander", izlazak u bioskop, tačnije u Kombank dvoranu gde se emituje film "Ti si taj" i fantastičan paket cveća iz cvetne radionice "Marco's".

Naravno, ovaj poklon nije za one koji se samo jednom godišnje, na Dan zaljubljenih, sete da obraduju svoju voljenu osobu izlaskom na ručak, kvalitetnom kozmetikom, kartama za bioskop i savršenim buketom cveća, već za one koji to rade redovno.

Sve što je potrebno da biste dobili ovaj vredan i lep poklon je da na mejl redakcija@republika.rs pošaljete fotografije sa voljenom osobom, koje ćemo objavljivati na strani Srećna Republika na Fejsbuku.

Fotografiju sa najviše lajkova poslala je Blagica Budimčevićna i ona i njena jača polovina dobijaju večeru na poklon. Drugo mesto osvojila je Ana Petković koja će dobit paket kozmetike, trećeplasirana je Marija Rajković i ona dobija karte za bioskop, a četvrto mesto osvojila je Srbijanka Nikolić i ona će dobiti predivan buket cveća. Čestitamo!

 

 

 

Ukusan zalogaj

Podrazumeva se da izlazak nije potpun ako se nešto ne prezalogaji, pa zato poklanjamo ručak u restoranu Pomodoro gde će vam najteži deo posla biti odabir jednog od brojnih ukusnih jela na meniju.

 

 

Nega lepote

Osim izlaska i kope, savršen Dan zaljubljenih podrazumeva i neki prigodan poklon, a kozmetika je dar koji ne može da bude greška. Zato smo za čitaoce Srećne Republike odabrali kvalitetne pakete kozmetike "Balavander" za nju i njega. 

 

 

 

 

 

Romantična komedija

Savršen sastanak svakako bi mogao da bude izlazak u bioskop, a pošto je dan odvojen za ljubav, tako je i film koji predlažemo ljubavni, romantičnu komediju "Ti si taj", sa Dženifer Lopez i Ovenom Vilsonom u glavnim ulogama. Možete ga pogledati u Kombank dvorani.

 

Ništa bez cveća

Originalan buket cveća će otopiti i najhladnije srce, a oduševiti svaku ženu, pa je zato poklon cvetne radionice "Marco's" savršen bez obzira na njen ukus.

Komentari (1)

Milica

09.02.2022 15:34

Super su pokloni ,volela bih kozmetiku ili cvece ili bilo sta.Poslala sam fotografiju