Ljubav

NE BUDITE ČEKALICA, Izaberite APSOLUTNU SREĆU!

Zaglavili ste se u nevoljenju? Otpustite sva obezvređivanja, donesite odluke i krenite ka pravom zagrljaju po meri.

25.12.2021 15:55

NE BUDITE ČEKALICA, Izaberite APSOLUTNU SREĆU!
pinterest

Živite naizgled srećni sa lošim osećajem u stomaku, bez svakodnevnog smeha, lomite se u očekivanjima, verujete isčekivanjima i zaludnim obećanjima?! Gušite se u lažnoj veri da će se sve složiti jednog dana, dok produžavate agoniju narušavajući zdravlje gubite dragoceno vreme.

Izaberite sreću sopstvenog bića, rastite, dišite, razvedrite se od svega što vas koči, sputava i unižava u zaglavljenom odnosu. Manite se nemarnih likova, kojima nikada niste prioritet. Okanite se popravljanja veza i brakova koje zaudaraju na trulež. Okružite se podržavajućim ljudima koji žele razmenu emocija, ljudskosti, ekspresiju radosti i iskrenosti, a najvažnije - uvek su tu.

pinterest

Ne čekajte sreću, nego krenite ka njoj

Skupite opiljke vaših snova i potisnutih želja svoga srca. Zapitajte se koliko treba da date, da bi ste dobili ništa od “njegovog veličanstva”, tako zamrznuti dok ga bodrite da uspe u planovima, usavršavanjima, snovima, karijeri da zaradi dovoljno, i bude u raspoloženju od svih obaveza.

Nikada neće videti vaše kvalitete od svojih ego manijačkih snova i ambicija.

pinterest

Brinite o svojim emocijama

Zato, pre nego što vas ostavi u delićima ili mu uleti neka druga osoba sa više razumevanja da zauzme vaše mesto, okrenite leđa čekanju i postavite granice svoje dugoročne sreće. Sreću moramo da odaberemo, zato ne odlažite svoju. Birajte bezuslovnu ljubav, onu koja se lepi za prste, koja pokreće svaku vašu ćeliju. Birajte mir spokojnog uma. Zamislite život u kome emocije imaju prioritet. Od lošeg života i nedovoljnosti se morate izbaviti ili razvesti sami, da bi ste sa osmehom na licu i otvorenih dlanova dočekali savršenu pripadnost i bliskosti koje se prepoznaju.

 

Komentari (2)

Zorica Subotić

18.12.2021 15:37

doživeti apsolutnu ljubav i sreću... staviti na spisak u sopstvenu beležnicu....

Dusica Ivanovic

19.12.2021 13:18

Tekst pun motivacije i kao takav odličan za dobar početak dana 🍀☀️ ♥️