Brak i veze

PET ZNAKOVA DA MU SE SIGURNO SVIĐATE: Ako ovo radi potpuno je ODLEPIO ZA VAMA!

Muškarci su ponekada jako zbunjujući, ali ako radi ovih pet stvari, onda možete biti sigurne da je potpuno odlepio za vama.

11.11.2021 11:14

PET ZNAKOVA DA MU SE SIGURNO SVIĐATE: Ako ovo radi potpuno je ODLEPIO ZA VAMA!
pexels.com

Ljubav i veze ponekad su dosta komplikovane, ali su ujedno i veoma lepe. Ipak, najslađi i najkomplikovaniji deo je sam početak i otkrivanje da li mu se sviđate. Naime, nekad ni najjasniji znaci nama nisu dovoljni da shvatimo da je druga osoba zaljubljena u nas. Baš zbog toga smo pripremili za vas listu na osnovu koje ćete biti sigurne da mu se sviđate i da je vreme za akciju.

 

 

KONTAKT OČIMA

Da li vam se desilo da sedite na kafi sa prijateljima i muškarcem koji vam se sviđa i da uhvatite kako gleda u vas? Kada primetite da vas gleda, a on ne sklanja pogled, već ostvarujete kontakt očima, to je siguran znak da mu se svišate i da između vas postoji hemija. 

 

 

POCRVENEO JE

Muškarci se u društvu često ponašaju kao da su potpuno ravnodušni i jaki, međutim kad stanu ispred žene zbog koje gube glavu dešava im se da se potpuno zbune, pocrvene i prosto ne znaju šta rade. Ako primetite da je muškarac koji vam se dopada pored vas smotan i da crveni, gotovo sigurno su vaša osćanja uzvraćena i bilo bi lepo da ga pozovete na kafu.

 

 

ZAPOČINJE RAZGOVOR

Imate li osećaj da ne možete da provedete dan bez njega? Uvek želite da mu makar napišete poruku i da makar tako razmenite par rečenica sa njim ako već ne možete da ga vidite. Isto je i sa muškarcima. Ako primetite da se uvek okreće ka vama da vas pita nešto, makar to bilo i nešto potpuno banalno, ili da vam šalje poruke i zove vas kada se ne vidite, to znači da je spreman da sa vama uplovi u mirnu luku veze.

 

 

UVEK JE NASMEJAN PORED VAS

Vi mu izazivate osmeh na licu? Pored vas prosto ne može da ostane ozbiljan? Razlog za to je jednostavan, zaljubljen je u vas i sama činenica da vam je blizu čini ga srećnim. U suštini tako je kod svih ljudi. Kada ste sa nekim koga volite uvek ste srećni, zar ne?

 

 

NAGINJE SE KA VAMA

Još jedan suptilan znak kojim muškarac pokušava da vam da do znanja da mu se dopadate je ulazak u vaš lični prostor. Ljudi po prirodi održavaju određeno rastojanje kada sa nekim nisu bliski, a ako mu se dopadate, gledaće da vam se ipak malo približi fizički, da vas dodirne po ruci ili nešto slično.

 

 

Ako primetite ove znakove zaista ste prava srećnica i vaša simpatija mogla bi uskoro postati vaš muškarac, te uživajte u tome i pozovite ga da provedete neko zajedničko vreme.

Komentari (0)