Brak i veze

IMENA LUDA PIŠU SE SVUDA: OVO je razlog zašto ne treba tetovirati ime partnera

Tetovaže su svakako vid ličnog izražavanja, umetnost na koži koja može da izgleda divno kada se uradi kako treba ili može da vam ostavi trajne traume, ako na koži ispišete ime osobe koju volite a koja sa vama nema baš tako trajne planove

09.11.2021 23:13

IMENA LUDA PIŠU SE SVUDA: OVO je razlog zašto ne treba tetovirati ime partnera
unsplash.com

Ne kaže se bez razloga da je ljubav slepa i da je u poletu zaljubljenosti čovek spreman na svakakve ludosti. Neke od njih su slatke i mnogim parovima služe kao lepa priča koju kasnije prepričavaju svojim prijateljima i deci.

Drugi pak spontani potezi nisu baš toliko opravdani a mogu da ostanu trajno urezani u nekome. I to sasvim bukvalno, ako napomenemo da se radi o tetovažama sa likom ili imenom partnera. Srećna vam donosi priču koja vam objašnjava zašto ovo baš i nije najpametnija ideja.

Ešli Grejs je postala viralna na TikToku nakon što je objavila da je tetovirala ime dečka Aleksandera duž leđa, a nedelju dana nakon toga oni su raskinuli, prenosi portal index.hr.

U videu koji je objavila čuje se miks pesama Rumour Has It (Kruže glassine) koju peva Adel i pesme Rumours (Glasine) koju peva Lizo. U tekstu uz video piše: "Čuo sam da si tetovirala ime svog bivšeg dečka i da ste raskinuli nedelju dana kasnije." Te rečenice Ešli potvrđuje stihovima pesme pevačice Lizo koji glase: "All the rumours are true" ("Sve glasine su istinite").

Nakon tog videa, koji je pregledan šest miliona puta, mnogi su tražili od Ešli da im pokaže tetovažu, što je ona i učinila. Taj video je postao još gledaniji i ima 10 miliona pregleda. Pre nego što je pokazala tetovažu naglasila je kako je "malo velika".

"Njegova mama mi ponekad pošalje poruku kako bi bila sigurna da još nisam prekrila tetovažu", napisala je Ešli u opisu. 

Ispod videa na kojem pokazuje tetovažu nizali su se brojni komentari, neki gledaoci su na pomalo duhovit način pokušali da uteše sirotu devojku.

"Barem si ostavila bivšeg iza sebe", "Jedva da se vidi", "Malo je velika? Njegovo celo ime napisano je velikim slovima na njenim leđima", "Hoćeš da mi kažes da ovo nije tablica za proveru vida?", "Stavi ispod reč 'veliki' i reci da voliš istoriju", "Ne, stvarno, zašto si ovo uradila?", samo su neki od 20 hiljada komentara. 

Kakvo je vaše mišljenje o tetoviranju lika ili imena partnera? Recite nam u komentarima.

Komentari (0)