Brak i veze

TAJNO JE TELEFONOM SNIMALA NEPOZNATOG MOMKA U KAFIĆU: Veza koja je nesvakidašnje počela, neočekivano je kulminirala veridbom! (VIDEO)

Marija Kamila Solis nije mogla ni da sanja da će tajanstveni stranac postati njen verenik.

20.04.2024 19:55

TAJNO JE TELEFONOM SNIMALA NEPOZNATOG MOMKA U KAFIĆU: Veza koja je nesvakidašnje počela, neočekivano je kulminirala veridbom! (VIDEO)
tiktok/printscreen/mcamilasolis27

Marija Kamila Solis bila je sa prijateljima u baru kada je odlučila da telefonom snimi nepoznatog momka kog je smatrala privlačnim. Ona je bila fascinirana njegovim osmehom i očima, pa je pokušavala da privuče njegovu pre nego što je odlučila da krene kući. Međutim, pre odlaska ga je tajno snimila mobilnim.

Jedna od njenih prijateljica je nakon Marijinog odlaska, prišla ovom momku i dala mu Marijin broj, a on ju je kasnije tokom večeri kontaktirao kako bi se dogovorili za piće. Taj misteriozni momak je bio 31-godišnji menadžer. Marija je, po svemu sudeći, izašla sa njim i četiri i po godine kasnije onu su uveliko vereni. Par živi u San Francisku, Kaliforniji i jedva čeka da jednog dana pokažu sudbonosni video-snimak njihovog susreta sopstvenoj deci.

@mcamilasolis27 Random guy at the bar ✨ @Melissa Vesel ♬ Praise Jah In The Moonlight - YG Marley

Marija je verovala da nikada više neće videti misterioznog stranca nakon što ni on, ni ona nisu preduzeli prvi korak, uprkos razmenjivanju pogleda tokom cele večeri. Marija ga je primetila kako je kročila u bar i više nije mogla da skine pogled sa ovog privlačnog stranca. Iako su je prijatelji ubeđivali da mu priđe, nije to uradila. Ipak, snimila je video

Solisova je bila oduševljena što makar ima taj snimak kao uspomenu. Iako su neki na društvenim mrežama nazvali njen postupak “jezivim”, miseriozni stranac po imenu Nejtan, rekao je da je bio polaskan kada je saznao za video i da je to shvatio kao izraz njenog oduševljenja njime.

- Ćao Marija, jedna od tvojih prijateljica mi je dala tvoj broj telefona, kada ste napuštale kafić noćas. Ukoliko si za, voleo bih da nekad izađemo na piće. Živiš li u gradu? Zovem se Nejtan, inače - bila je sudbonosna poruka, a o tome je pisao i San.

Iako su neki na društvenim mrežama kritikovali Marijin postupak, par je odlučan u tome da ne dozvoli da ih to omete. Planiraju da se venčaju sledeće godine u Kolumbiji, a Nejtan je izjavio da je srećan što ima taj snimak kao posebnu uspomenu koju će jednog dana pokazati njihovoj zajedničkoj deci i unucima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)