Brak i veze

NAJVERNIJIM ČITAOCIMA POKLANJAMO 3 KNJIGE U KOJIMA SU ONI GLAVNI JUNACI: Samo nekoliko koraka deli vas od savršenog novogodišnjeg poklona!

Ovo je još samo jedna u nizu lepih akcija koje je Srećna Republika u saradnji sa svojim partnerima pripremila u decembru, mesecu darivanja.

bySrećna republika

14.12.2022 12:15

NAJVERNIJIM ČITAOCIMA POKLANJAMO 3 KNJIGE U KOJIMA SU ONI GLAVNI JUNACI: Samo nekoliko koraka deli vas od savršenog novogodišnjeg poklona!
shutterstock.com/Srećna republika

Srećna Republika i firma Ljubav u koricama daruju vam 3 veoma posebna novogodišnja poklona kojima ćemo sigurno ovaj divan period godine ulepšati i vama i vama dragoj osobi. Reč je o knjigama koje su nastale u produkciji kreativne organizacije Ljubav u koricama, a čiji su likovi upravo osobe kojima su one namenjene. U pitanju su specijalno dizajnirane ljubavne priče, predivno ilustrovane i personalizovane, napravljene baš po meri pojedinca i onako kako je on to zamislio.     

Zbog čega onda ne biste obradovali i sami sebe i vama dragu osobu i to baš za novogodišnje i božićne praznike? Evo šta je samo potrebno da uradite. 

Kako biste osvojili ovaj zaista vredan i poseban poklon, potrebno je da lajkujete Instagram stranice Srećne Republike i Ljubav u koricama (ljubavukoricama.rs). Potom u komentaru ispod objave na Instagramu Srećne Republike napišite zašto je ovaj poklon baš za vas i koga planirate da njime obradujete. Označite tu osobu, to jest svog partnera/partnerku/kumu/prijatelja/drugaricu... (tagujte je ili menšujte) u komentaru, a ono što je važno jeste da i on/ona takođe moraju lajkovati stranice Srećne Republike i Ljubav u koricama. 

Nagradna igra traje do utorka 20. decembra kada ćemo u 12 časova objaviti spisak tri srećna dobitnika koji su ispunili sve navedene uslove. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ljubavukoricama.rs

Ljubav u koricama je firma nastala sa ciljem da inspiriše priče o ljubavi.

- Ako vam je dosta dosadnih, generičkih poklona želimo da vam pružimo mogućnost da poklonite dragim osobama nešto što će zaista biti lično, kreativno, unikatno i značajno - knjigu u kojoj ste baš vi glavni likovi. Personalizovane knjige namenjene su parovima, drugaricama, kumama, sestrama i drugim važnim osobama koje želite da obradujete - rekli su iz Ljubav u koricama. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ljubavukoricama.rs

Kako je objašnjeno, personalizovana knjiga može se napraviti na sajtu: www.ljubavukoricama.rs u 3 jednostavna koraka - izaberite izgled likova koje želite u knjizi (frizuru, boju kose, očiju), izaberite korice knjige, izaberite ponuđene stranice ili pišite tekst po želji. Sve to može da traje oko 5 minuta - a poklon koji ste napravili traje večno.

- Stranice knjige su pune ilustracija sa vašim uspomenama, internim šalama, najlepšim trenucima, vašom pričom. Možete čak da promenite tekst ili izgled stranica - navedeno je na stranici. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ljubavukoricama.rs

Komentari (0)