Moda

KOMPLETNO SPREMANJE ZA MATURU NA POKLON: Savršena haljina, cipele, frizura i šminka (VIDEO)

Portal Srećna Republika će ove godine spremiti čak 3 maturantkinje za veliko veče, a savete kako da se obučete, obujete, očešljate i našminkate daju vam kreator Stefan Đoković, brend Favorito, šminkerka Jovana Perić i salon "Šizz Frizz".

18.05.2022 07:06

KOMPLETNO SPREMANJE ZA MATURU NA POKLON: Savršena haljina, cipele, frizura i šminka (VIDEO)
Srećna republika

Matursko veče je jedan od događaja koji se pamti ceo život, a o njemu se razmišllja mnogo pre jer svi žele da te noći izgledaju savršeno.

Zato je portal Srećna Republika odlučio da 3 maturantkinje potpuno spremi za matursko veče tako što će im obezbediti cipele marke "Favorito", friziranje u salonu "Šizz Frizz", usluge profesionalnog šminkera Jovane Perić, ali i stajling za koji će biti zadužen naš poznati kreator Stefan Đoković.

Oni samo za čitaoce Srećne Republike daju i savete kako da se pripremimo za važan događaj. POGLEDAJTE VIDEO:

 

Maturantkinje koje ćemo spremati za veliku žurku su Andrijana Dračar, Anđela Kosanović i Slobodanka Nenadović. Čestitamo!

Sve što je potrebno da biste dobile ovaj zaista vredan poklon jeste da pošaljete mail u kom ćete da priložite svoju fotografiju i napišete zašto baš vi zalužujete da osvojite da vas profesionalci spreme za važnu žurku. Sve poslati na mail srecna@republika.rs

 

Konkurs traje do 22. maja kada ćemo proglasiti koje maturantkinje dobijaju haljinu, šminku i frizuru za matursko veče.

 

 

Nažalost, ovoga puta poklon mogu da dobiju samo devojke koje su iz Beograda u kome se nalaze šminker i frizer. Takođe, bitno je da naglasimo i da ćemo našu maturantkinju, odnosno devojku koju odaberemo, snimiti pre, posle, ali i tokom transformacije kako bi čitaoci portala bili upućeni u to koju je ona haljinu, ali i celoukupni stajling izabrala.

 

SREĆNO I LEP PROVOD!

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)