Izgledaćete perfektno!

IDEALNE ZIMSKE KOMBINACIJE: Uz ove savete uvek ćete izgledati kao da ste sišle sa modne piste!

Savršenu zimsku kombinaciju jako je lako postići ukoliko pratite ove savete!

10.01.2022 13:04

IDEALNE ZIMSKE KOMBINACIJE: Uz ove savete uvek ćete izgledati kao da ste sišle sa modne piste!
printscreen/instagram.com

Svakodnevno traženje savršene kombinacije za posao može biti izuzetno zamarajuče i naporno, posebno kada nam ponestaje ideja kako da izgledamo savršeno. U takvim trenucima sva naša odeča postane bezlična gomila materijala, a portal Srećna republika donosi vam savete zahvaljujući kojima ćete uvek izgledati kao da ste sleteli pravo sa modne piste!

Sportski šik

Ukoliko vam je potreban opušten autfit koji će biti izuzetno udoban i veoma šik savetujemo vam da se odlučite za uske crne helanke koje ćete smestiti u crne čizme do kolena, koje mogu biti na štiklu, ali i bez nje, uzak crni džemper i široki kaput. Ovakva kombinacija neće vam biti naporna za nošenje, a izgledaćete fenomenalno, ako joj pridoadate neku srebrnu ogrlicu ili je obogatite visećim minđušama uz opušteno vezan konjski rep.

 

 

Mladalački kul

Ukoliko želite da postignete mladalački izgled odlučite se za patike, široke pantalone sa visokim strukom i još širi džemper. Džemper uvucite u pantalone čime ćete istaći svoji struk, a taj širok autfit dodatno će vas podmladiti. Džemperu dodajte i neku veliku oglicu koja će doprineti mladalačkom izgledu, a preko svega toga obucite i široki dugačak kaput koji će učiniti da cela kombinacija bude zaista moderna.

Poslovno i smelo

Ovakav autfit karakterističan je po košulji koja se nalazi ispod nešto tanjeg džempera koji savršeno ističe struk devojke koja ga nosi. Ova kombinaciji sama je po sebi dovoljna, pa je možete dopuniti običnim farmerkama ili širokim poslovnim pantalonama, ali za koju god varijantu da se odlučite izgledaćete apsolutno savršeno.

Seksi profesionalno

Mala crna haljinica uvek je u modi, a ukoliko napolju nije previše hladno apsolutno ne postoji razlog da je ne obučete i zimi. Dopunite je tankim čarapama i crnim čizmama na štiklu do polovine butine ili do kolena. Druga savršena obuća mogu biti i martinke iz kojih će da vire dugačke vunene čarapice. Ceo autfit obogatite kaputom koji je jedva malo duži od vaše haljine, velikim šalom i beretkom koja se slaže sa šalom. U ovakvom autfitu moći ćete da odete na posao, ali i na ručak sa potencijalnim partnerom i izgledaćete savršeno za obe prilike. 

 

 

Klasika

Farmerke sa visokim strukom i širok zimski džemper svakako su klasična zimska kombinacija, a to je tako sa dobrim razgovor. Klasika je uvek dobra ideja kada ne znate šta da obučete. U zavisnosti od oblika pantalona odlučite se za štikle, duboke čizme ili patike i sasvim sigurno nećete imati problema sa savršenom kombinacijom ove zime. 

 

 

U ovo ludo doba u modi je jako teško potpuno promašiti autfit. Šta goda da posedujete u ormaru relativno ćete ga lako ukombinovati sa drugim stvarima i izgledati jako moderno. Iz tog razloga savetujemo vam da ne brinete i da razmišljate i tome da li vam je udobno i toplo, jer ćete sasvim sigurno biti i jako lepi.

Komentari (0)