Moda

SAVRŠEN STAJLING ZA DOČEK: Vi u haljini Tamare Smiljanić i nema greške

Ukoliko se negde pojavite u haljini marke Lamour svi će da se okreću za vama jer je svaki komad kolekcije koju predstavljamo glamurozan i originalan, a najbolji deo je što su u toku praznični popusti!

25.12.2021 10:00

SAVRŠEN STAJLING ZA DOČEK: Vi u haljini Tamare Smiljanić i nema greške
Srećna republika

Nekoliko dana pred Novu godinu većina žena intenzivno razmišlja o tome šta da obuče za Doček. Cilj je da se pronađe svečan, originalan, glamurozan i, što da ne, seksi stajling dostojan jedne dame. Još kada bi savršena haljina mogla da se pazari po prazničnoj ceni, najveći deo posla oko novogodišnjeg stajlinga bi bio gotov. Ostaje još samo da se izabere šminka i frizura koja će da komplemetira odeći.

Tamara Smiljanić je poznata kao osoba koja savršeno  bira odevne kombinacije za svaku priliku, a razlog za to nije zato što je lepša od većine profesionalnih modela, već zato što je talentovana dizajnerka kojoj su zahvalne brojne dame jer su u njenim modelima zablistale gde god da su se pojavile.

 

 

Fudbaler Lola Smiljanić je dakle za suprugu izabrao lepoticu koja je izuzetno talentovana za dizajn, što je nasledila od svoje majke Aleksandre sa kojm je pokrenula brend Lamour. Ovaj talentovani dizajnerski dvojac kreirao je komade za kojima se okreću glave na ulici, bilo da se radi o udobnom i modernom kaputu, jakni, pantalonama, košulji, suknji, haljini...

 

 

U trenutku kada većina žena traga za savšenom novogodišnjom haljinom, pravi je trenutak da pogledate izbor fantastičnih haljina Party & Event koje će učiniti da ostavljate ljude bez daha. Jedini problem može da bude ako vas mrzi da svima odgovarate na piatnje gde ste kupili haljinu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Republika.rs Vam predstavjla nekoliko haljina za Doček iz ove kolekcije brenda Lamour, kao i par kaputa koji će vas ugrejati, a ujedno i upotpuniti fantastičan stajling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)