Lice

"VRISNUO SAM KADA SAM OVO VIDEO": Kada je ova lepotica otvorila usta usledio je šok prizor (FOTO+VIDEO)

Šarlena Akino je Tiktokerka koja ima specifičan prirodni dar, na koji većina ostaje zapanjena.

25.01.2024 19:32

"VRISNUO SAM KADA SAM OVO VIDEO": Kada je ova lepotica otvorila usta usledio je šok prizor (FOTO+VIDEO)
Tiktok-charlenaaquino_gnc

Šarlena Akino postala je prava senzacija na društvenim mrežama zahvaljujući svom neobičnom daru, ekstremno dugom jeziku. Na snimcima koji su postali veoma gledani može se videti kako Šarlena može da prekrije čak pola svog lica jezikom, a tvrdi da je u stanju da dotakne sopstveno oko jezikom, što je zaista zapanjujuće.

Ova neobična devojka je izrazila ponos zbog svog jedinstvenog ''talenta'' i redovno deli snimke na kojima demonstrira svoju neverovatnu sposobnost. Šarlena tako maksimalno koristi svoj neobičan prirodni dar, deljenjem specijalnih snimaka svojim obožavaocima. Njena Tik-tok stranica beleži više od 462.000 pratilaca, što jasno pokazuje koliko ljudi uživaju u gledanju njenog neobičnog talenta.

Prema Svetskoj organizaciji za talente, najduži jezik na svetu pripada Šanel Taper, čiji jezik meri impresivnih 9,75 cm od vrha do sredine usne. Međutim, Šarlenin jezik je takođe izazvao veliku pažnju. Naime, on je toliko dug da gotovo može dosegnuti dno njenih očiju, iako nije jasno kolika mu je tačna dužina. Pored toga što je odličan trik za zabavu gostiju, ova neobična specifičnost sigurno može privući pažnju na društvenim mrežama i postati pravi hit, a o tome je pisao i San.

Šarlena je svojim neobičnim jezikom ostavila ljude potpuno šokiranim, a neki su bili zapanjeni videvši ovo iznenađenje. Neke je čak ostavila i užasnutim, a komentari ispod njenih snimaka postali su rado gledani.

- Bukvalno sam vrisnuo kada sam ovo video.

- Ovo me je zateklo tolatno nespremnog.

- Tebi ne treba kašika za teglu Nutele!

- Ne trabaju joj ni brisači vetrobranskog stakla!

- Pa ovo je kao da imaš brisače stakla, ali za oči - samo su neki od zanimljivih komentara.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)