Lice

ZA OVIM STJUARDOM LUDE SVE ŽENE: A onda je objavio snimak iz kuće i prenerazio sve redom! (VIDEO)

Riči je deo avionskog osoblja zbog čega je uvek "skockan" od glave do pete, međutim, ispostavlja se da nije sve onako kako se čini na prvi pogled.

28.02.2023 10:51

ZA OVIM STJUARDOM LUDE SVE ŽENE: A onda je objavio snimak iz kuće i prenerazio sve redom! (VIDEO)
TikTok-richieworrall

Instagram i TikTok život očigledno se u potpunosti razlikuju od realnog života, a pojedinci se ne libe i da pokažu koliko te razlike mogu biti drastične. Riči je momak koji radi kao deo avionskog osoblja. On je tako na letovima besprekorno doteran. Kosa mu je nameštena "pod konac", dok on deluje naspavano, odmorno i utegnuto u sjajno-beloj košulji koja je besprekorno skrojena i popeglana. Uz nju nosi i elegantne pantalone i kravatu. Ipak, svima onima koji se pitaju kako je moguće da avionska posada uvek bude tip-top "skockana", Riči ima da poruči samo jedno.

On je, naime, na TikToku objavio snimak koji je pregledan skoro pola miliona puta. Tačan broj pregleda je 409.700 i to za svega 3 dana. Na prvoj fotografiji on je kao iz časopisa, a potom sledi drugi snimak na kom je Riči u kućnom i ne toliko reprezentativnom izdanju. On je u crvenoj majici, kosa mu je daleko od one na prethodnoj fotografiji. Čini se da svaka dlaka vodi svoju priču, a on izgleda prilično zapušteno i pospano. 

- Potrebno mi je selo - piše u opisu snimka.

Komentari nisu izostali, a čini se da su njegovi pratioci bili prijatno iznenađeni iskrenošću mladića.

- Ha, ha, ha i ja sam kada izađem 10, a kod kuće sam 3 - napisao je jedan mladić na šta mu je Riči odgovorio da je on - 4 u kućnom izdanju.

Međutim, fanovi su mu odgovorili da se njemu to samo čini i da je zapravo i kod kuće čista desetka.

- Svi mi kod kuće izgledamo kao da smo učestvovali u kafanskoj tuči -

- Sviđa mi se što si surovo iskren po pitanju ovoga, imaš još veće moje simpatije -

- Vau koja promena, sad mi je lakše, mislila sam da si savršen -

- Dobro je da znamo i da su lepi muškarci ljudi, a ne vanzemaljci -

- Više mi se dopada tvoja kosa kada je u haosu -

- Ti si pravi transformers - ređale su se reakcije. 

Riči se, međutim, na tome nije zaustavio. On tako i dalje deli snimke na kojima je sređeniji od svake prosečne žene. Ima jasno definisane trepavice, pegice po nosu, savršeno isčetkane obrve, jasno istaknute usne i kosu kao da je tog trenutka izašao iz salona. S druge strane, ne libi se da objavi snimke na kojima je u kranjem neredu i izgleda kao da je tog trena ustao. 

- Samo veruj u proces - stoji u opisu videa, a transformacija koja sledi mnoge je ostavila bez teksta.

 

@richieworrall

Lash and brow game been elevated with @rapidlashuk 💜 ♬ original sound - Richie

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)