Lice

NASTAVLJAMO DA NAJVERNIJE ČITAOCE DARUJEMO VREDNIM POKLONIMA: Srećna republika vas vodi u najbolju polikliniku za negu, poklanjamo vam dva tretmana osvežavanja lica kiseonikom!

Ovo je samo jedna u nizu lepih akcija koje je Srećna Republika, u saradnji sa svojim partnerima, pripremila za vas pred novogodišnje i božićne praznike.

bySrećna republika

07.12.2022 12:01

NASTAVLJAMO DA NAJVERNIJE ČITAOCE DARUJEMO VREDNIM POKLONIMA: Srećna republika vas vodi u najbolju polikliniku za negu, poklanjamo vam dva tretmana osvežavanja lica kiseonikom!
Srećna republika/Shutterstock

Srećna Republika i prestižna Ioanna regen poklinika u Beogradu, na čijem je čelu prof. dr Ioanna Batsialou, ili dr Jana kako je u Srbiji zovu, daruje vam 2 ekskuzivna tretmana osvežavanja lica kiseonikom. Zbog čega onda ne biste obradovali sami sebe ili neku vama dragu osobu jednim veoma posebnim poklonom i to baš pred novogodišnje i božićne praznike? A evo šta je samo potrebno da uradite. 

Kako biste osvojili ovaj zaista vredan poklon potrebno je da lajkujete Instagram stranice Srećne Republike i Ioanna regen klinike. Potom u komentaru ispod objave na Instagramu Srećne Republike napišite zašto je ovaj tretman baš za vas i označite jednu osobu (tagujte je ili menšujte) u komentaru. Ta osoba, takođe, mora lajkovati stranice Srećne Republike i Ioanna regen klinike

Akcija traje do utorka, 13. decembra, kada ćemo dobitnike kontaktirati putem naše Instagram stranice do 12 časova u podne. 

Ovo je samo jedna u nizu lepih akcija koje je Srećna Republika, u saradnji sa svojim partnerima pripremila za svoje najvernije čitaoce.  

Dr Jana je doktor nauka Medinskog fakulteta u Beogradu. Ona je specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije, sa užom subspecijalizacijom iz oblasti estetske, antejdžing medicine, mezoterapije, preventivne i regenerativne medicine. Medicinski je direktor i vlasnik Specijalističke lekarske ordinacije za rehabilitaciju, regenerativnu i preventivnu medicinu IOANNA REGEN u Beogradu, sa lokacijom u Rankeovoj 16.

Ona je prvi lekar koji je pre 20 godina u Srbiju doneo pojam mezoterapije. Za čitaoce Srećne Republike dr Jana objašnjava da je u prirodi čoveka težnja da bude lep. Ona ističe da su na licu najbitniji ten i koža, pa potom i sve ostalo. Budući da se Nova godina bliži, dr Jana je rešila da obraduje čitaoce Srećne Republike sa po jednim tretmanom osvežavanja lica kiseonikom.

- Prilikom tretmana osvežavanja lica kiseonikom udiše se kiseonik, tako da koža odmah postane blistava i sjajna kao da ste bili na nekoj visokoj planini. To je imitacija hiperbarične komore. Najveći efekat taj tretman ima kao vid smirenja kože posle neke intervencije. Recimo posle hemijskog pilinga, posle lasera, posle stimulatora kolagena, posle raznih intervencija, čak i operacija. Tretman ima taj efekat da smiruje kožu, tačnije da vraća kolagen - objašnjava doktorka.

Kako je istakla, najveća prednost tretmana jeste da smiruje upalne aktivnosti, a s druge strane nam daje blistavo i čisto lice.

- Vi iz salona izlazite posle bilo koje intervencije kao da nikada ništa niste ni radili. Taj tretman hidrira, smiruje, podmlađuje i regeneriše. Takođe, pacijenti koji to rade jednom u 15 dana ili jednom mesečno, njima bilo koja intervencija na licu mnogo duže traje. Tako nešto, umesto da traje 6 ili 8 meseci, trajaće godinu, čak i godinu i po dana. Taj aparat stimuliše i stvaranje kolagena. Celokupna priča i jeste u stimulisanju kolagena - navela je doktorka.

Dr Jana obajšnjava da je idealno da se koriste i kreme koje stimulišu kolagen, a potom da se kolagen pije i da se lice tretira kiseonikom kako bi celokupan efekat bio najbolji.

- Ukoliko ljudi očekuju da odu na jedan tretman i da efekat bude 100 odsto, to se u tom procentu neće desiti. Naravno da sve to deluje, taman posla da ne deluje, ali recimo samo kolagen da pijete delovaće 30 do 40 odsto, spolja kada mažete kremu i ona deluje 10 do 50 odsto, ali laserima, medicinom i ostalim tretmanima mi možemo da dodatno podmladimo celu kožu - zaključuje naša sagovornica.

Komentari (0)