Kosa

ULEPŠAJTE DAN VAŠIM DEVOJČICAMA! Atraktivno i lako, iako tako ne izgleda!

Imate ćerku i ponestalo vam je ideja kako da joj stilizujete kosu? Na društvenim mrežama možete pronaći sjajne savete i trikove da to učinite.

02.05.2022 14:30

ULEPŠAJTE DAN VAŠIM DEVOJČICAMA! Atraktivno i lako, iako tako ne izgleda!
Printscreen/Instagram/hairtips.diy

Uz malo maštovitosti i kreativnosti, svako od nas može napraviti nešto, naročito žene kada je lepota u pitanju. Sami sebi ne možete (a nekome možda i uspe) da napravite neku zahtevniju frizuru, ali zato možete to učiniti svojo devojčici ili ako ste ipak tetka. Na Instagramu se pojavio snimak sa sjajnom idejom da olakša mamama posao i predstavio trendi frizuru za devojčice koje imaju dugačku kosu.

Vežite devojčici kosu u visoki rep. Zatim uzmite gornji sloj kose i po sredini jednog dela repa navucite tanku malu gumicu. Gornji, širi vezani deo repa podelite podelite na dva jednaka dela, a zatim provucite kosu kroz taj obruč da se napravi krug. Kroz njega provucite donji sloj kose koji je ostao, a zatim podigite gumicu prema gore kako bi se napravila mašna. Od kose koja je puštena i slobodno stoji, napravite dve tanke pletenice. Sjajan izbor frizure za neki događaj ili šetnju sa detetom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)