Kosa

FRIZER JE DOHVATIO MAKAZE I OD UPLAKANIH ŽENA NAPRAVIO ČUDO: Kada su se pogledale, nisu mogle da se prepoznaju (FOTO)

Smatrale su da samo on može da im pomogne, a bile su u pravu.

18.10.2024 06:00

FRIZER JE DOHVATIO MAKAZE I OD UPLAKANIH ŽENA NAPRAVIO ČUDO: Kada su se pogledale, nisu mogle da se prepoznaju (FOTO)
Printscreen/Instagram/krewkutz

Entoni Klakston je frizer i stručnjak uglavnom za kovrdžavu kosu. Oduševio je hiljade žena i vratio im je osmeh na lice. U svojoj sferi je i te kako popularan, a tome svedoče lica zadovoljnih žena, ali i mnogobrojni pratioci na društvenoj mreži Instagram. Kod njega dolaze žene koje su do sada probale sve, često su izgubile kosu, sede ili pak samo jednostavno nisu zadovoljne trenutnim izgledom. Nikada se do sada nije desilo da im nije vratio osmeh na lice.

Na jednom od videa koji je podelio prikazao je transformaciju nekoliko žena. Na početku, vidimo umorne i tužne žene, a neke su zbog svoje kose i zaplakale pred frizerom.

- Drage žene u ogledalu, u vašem odrazu vidim snagu, otpornost i beskrajne mogućnosti. Vi ste svedočanstvo lepote ljudskog duha. Zapamtite, svaka nesavršenost priča priču, a svaki ožiljak je podsetnik vašeg putovanja. Zagrlite osobu koja ste postalu, jer ste zaista izuzetni - stoji u opisu ovog videa koji je podeljen.

Na početku vidimo žene sede, tanke i kovrdžave kose, a on ih je ošišao na kratko. Takođe, mali dodatak u vidu pink ili nekog drugog karmina, osvežio je pojedine! Jedna transformacija uključuje ženu tamne i kratke kovrdžave kose, koja joj je na nekim mestima otpala. Ona je na početku videa tužna i nesrećna, ali onda pada u magične ruke svog frizera. Od njenih kovrdža nije ostalo ništa, a kosu joj je zalizao i skratio, a čini se i nadogradio na nekim mestima. Ona nije mogla da zatvori usta od šoka!

Printscreen/Instagram/krewkutz

Žena odušeljena promenom

Sledeća žena kojoj je odlučio da uradi transformaciju imala je pink lokne i izuzetno kratku kosu. Ošišao je skroz, ofarbao u plavo i dodao roze liniju. Smela promena je učinila ovu ženu neprepoznatljivom.

Printscreen/Instagram/krewkutz

Još jedna transformacija koja je oduševila javnost

Jedna od najvećih promena uključuje ženu koja je na pojedinim mestima izgubila kosu, a ostatak, odnosno lokne joj idu ka gore i izuzetno su tanke.

Printscreen/Instagram/krewkutz

Žena plače zbog transformacije

Na početku videa vidimo uplakanu ženu, a na kraju mnogo mlađu osobu koja je oduševljena umećem frizera i kako sada izgleda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anthony Claxton (@krewkutz)

U ovom videu on je pokazao kako je usrećio mnogobrojne žene, a ne zna se koja je na kraju istog lepša od koje - procenite sami!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)