Kultura

CENTROSINERGIJA – lider u oblasti distribucije i logistike

Posebna pažnja poklanja se ulaganju u inovacije, sa akcentom na digitalizaciju i optimizaciju procesa.

17.06.2024 14:32

CENTROSINERGIJA – lider u oblasti distribucije i logistike
Ustupljena fotografija

Centrosinergija je deo poslovnog sistema Moj Kiosk Group i jedna od najvećih kompanija na domaćem tržištu u oblasti distribucije i logistike, a od osnivanja 2011. godine ovu kompaniju vodi misija da bude pouzdan poslovni partner pružanjem usluge visokog kvaliteta u različitim oblastima.

Bavi se distribucijom i logisitikom duvanskih proizvoda, robe široke potrošnje, štampanih izdanja, elektronskih dopuna, a u svom portfoliju ima velike brendove kao što su BAT, Jaffa, BIC, Chupa Chups, Mentos, Fisherman's Friend, PEZ, Villiger, Zaini, VARTA, Mogyi, Gizeh...

Ustupljena fotografija

Centrosinergija

Veliki distributivno-logistički centar u Makišu, izgrađen je iz potrebe da podrži ubrzano širenje poslovanja, što je omogućilo širenje i razvoj kapaciteta, viši stepen automatizacije procesa, i kao najvažnije, stvoreni su uslovi za kvalitetniji i lakši rad zaposlenih, a samim tim obezbeđena je i veća produktivnost rada. Visok nivo efikasnosti logističkih procesa postignut je, između ostalog, i zahvaljujući logističkoj mreži koja se oslanja na 13 regionalnih centara.

Ustupljena fotografija

Centrosinergija

Posebna pažnja poklanja se ulaganju u inovacije, sa akcentom na digitalizaciju i optimizaciju procesa, a sve u cilju podizanja kvaliteta usluge na viši nivo. S tim u vezi, 2023. godine uvedena je digitalna dostava, čime je omogućeno praćenje statusa isporuka u realnom vremenu putem Track&Trace portala.bn Iste godine je implementirano jedno od tri svetski najpriznatija softverska rešenja za optimizacijubn transportnih i komercijalnih ruta, koje omogućava organizacijama sa prodajnom organizacijom na terenu ni transportnom flotom optimizaciju troškova, podiže kvalitet usluge i sugeriše optimalno angažovanje resursa.

U strateškom pristupu kompanije, aspekti društveno odgovornog poslovanja i brige o životnoj sredini visoko su kotirani, te su donacije i različiti vidovi podrške ugroženim društvenim grupama u kojima učestvuju svi zaposleni, deo poslovne kulture. S druge strane, o doprinosu na smanjenje zagađenja u centralnim gradskim zonama govori podatak da je vozni park Centrosinergije proširen za 45 IVECO DAILY vozila na prirodni gas.

Ustupljena fotografija

Centrosinergija

Centrosinergija se može pohvaliti i time da je jedna od najvećih domaćih kompanija po ostvarenom poslovnom prihodu, koji iznosi blizu pola milijarde evra godišnje. Kompanija pruža ceo spektar distributivno-logističkih usluga i isporučuje robu na 18.000 maloprodajnih objekata na celokupnoj teritoriji Srbije.

Komentari (0)