Kultura

SREĆNA REPUBLIKA DELI POKLONE ZA DAN ŽENA: Zajedno stvaramo najlepše uspomene!

Od 6. do 8. marta delimo vredne poklone – ulaznice za bioskop i pozorište, knjige i tretmane za ulepšavanje

05.03.2024 13:20

SREĆNA REPUBLIKA DELI POKLONE ZA DAN ŽENA: Zajedno stvaramo najlepše uspomene!
Republika

Povodom Dana žena redakcija Srećne republike odlučila je da obraduje dame poklonima koje će dugo pamtiti. Spremili smo mnogo toga – karte za bioskop i pozorište, kao i knjige i tretmane za ulepšavanje – sve ono što će obradovati dame koje vole da čitaju Srećnu republiku i vole sebe.

Darivanje počinje u sredu, 6. marta i trajaće do petka, 8. marta.

Film „Jorgovani“, čija je premijera održana početkom ovog meseca, a u kom su briljirali Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić osvojio je bioskopsku publiku. Za one koji žele da uživaju u ovoj satiričnoj komediji na platnu pripremili smo pet puta po dve ulaznice u nedelji obeležavanja Dana žena. Pet najbržih čitateljki koje zaprate Srećnu republiku na Instagramu i taguju osobu sa kojom bi volele da gledaju „Jorgovane“, a onda pošalju mejl na poklanjamo@republika.rs i navedu da žele da gledaju „Jorgovane“, dobiće po dve karte za projekciju. Naravno, u mejlu navedite i vaš nickname sa Instagrama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JORGOVANI (@jorgovani.film)

 

Za ljubitelje pozorišta pripremili smo pet puta po dve ulaznice za predstavu „Simptomi“ koju Ana Mandić, Jelena Stupljanin, Dara Džokić i Branislav Trifunović igraju na daskama pozorišta „Atelje 212“. Srećna republika daruje pet puta po dve ulaznice najbržima koji zaprate naš Instagram profil, taguju osobu sa kojom bi voleli da gledaju „Simptome“, a onda u mejlu poklanjamo@republika.rs navedu da su zainteresovani za ovu predstavu.

U saradnji sa Srećnom republikom izdavačka kuća „Laguna“ obradovaće 10 čitateljki našeg portala fantastičnim knjigama. Da biste dobili knjigu na poklon, zapratite Instagram nalog Srećne republike i u komentaru tagujte osobu koja voli da čita baš kao i vi, pa pošaljite na mejl poklanjamo@republika.rs. U mejlu navedite i vaš nickname sa Instagrama.

Povodom Dana žena, prestižna „Ioanna regen poklinika“ u Beogradu, na čijem je čelu prof. dr Ioanna Batsialou ili dr Jana kako je u Srbiji zovu, daruje vam dva ekskuzivna tretmana za lice u vrednosti od po 200 evra.

 

 

Da biste osvojili ovu vrednu nagradu, zapratite Instagram profil Srećne republike, tagujte osobu koja kao i vi voli da se neguje, pa pošaljite mejl na poklanjamo@republika.rs sa naznakom „Ioanna regen – nagrade“. U mejlu navedite i vaš nickname sa Instagrama. Dve najbrže čitateljke dobiće po jedan tretman u eminentnoj poliklinici.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)