Film, muzika i pozorište

Vodimo VAS NA LOVEFEST: Čeka vas nezaboravan provod u Vrnjačkoj Banji

Od 4. do 6. avgusta u najpoznatiju banju Srbije stižu velika svetska imena među kojima su MarKo Karola, Džejmi Džouns, Džozef Kapriati, Folamour, Kolsš i više od 200 izvođača. Srećna republika nagrađuje čitaoce sa 5 kompleta uaznica za Lovefest!

26.07.2022 14:14

Vodimo VAS NA LOVEFEST: Čeka vas nezaboravan provod u Vrnjačkoj Banji
Srećna republika

Vrnjačka Banja je već uveliko poznata po letnjem festivalu koji će i ove godine da okupi velika imena iz sveta muzike, pa je dobar provod u prirodi zagarantovan.

Zato je portal Srećna republika rešila da nagradi svojih 5 čitalaca sa kompletom karata za Lovefest koji se ove godine održava od 4. do 6. avgusta.

Sve što je potrebno da biste dobili ulaznice za ovaj fantastični muzički događaj u Vrnjačkoj Banji je da zapratite strane Srećna republika i Lovefest na Instagramu i ostavite komentar na objavu o Lovefestu.

U ponedeljak 1. avgusta ćemo proglasiti dobitnike, pa sve koji budu komentarisali molimo da tokom vikenda odgovore na naše poruke i ostave nam svoje podatke. Lep provod!

Program na čak 5 muzičkih bina

Da podsetimo, ove godine na već dobro poznatoj lokaciji u parku pored izvora Jezero, izvođači će nastupati na čak pet muzičkih bina. Osim velikih svetskih imena, dolaze nam i regionalni sastavi.

 

 

Čuveni zagrebački rok bend Hladno pivo otvoriće petnaesto izdanje festivala. Iste večeri na Live binu stižu i Kanda, Kodža i Nebojša. Kultni sastav Beogradski sindikat po prvi put dolazi na Lovefest u Vrnjačku Banju.

Beefeater Live bina ugostiće ovaj legendardni sastav drugog festivalskog dana u petak 5. avgusta, a iste večeri nastupiće i omiljeni dvojac Lovefest publike Prti Bee Gee. Sada već internacionalno poznata muzička zvezda, Senidah ovog leta zatvara jubilarno festivalsko izdanje.

Cirkus stiže prvi put na Lovefest

Osim već dobro poznatog muzičkog programa, u okviru petnaestog izdanja festivala svoju zonu imaće i čuvena Cirkobalkana. Pod sloganom #ŽiviCirkus Cirkusfera i Lovefest predstaviće i približiti posetiocima sve odlike savremenog cirkusa kroz predstave, specijalne tačke i radionice. Cirkusfera će specijalno za sve goste u Vrnjačkoj Banji 3. avgusta, dan pre zvaničnog početka festivala, održati predstavu pod nazivom „Haos kabare“, a broj mesta je veoma ograničen. Osim toga tokom tri festivalska dana, publika Lovefesta imaće priliku da prisustvuje brojnim radionicama i tačkama savremenog cirkusa.

 

 

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)