Zabava zagarantovana

NAPRAVITE NAJBOLJE FOTKE IKADA: Srećna Republika vam poklanja karte za Selfi muzej

Fotografisanje je postalo jedan od bitnih momenata u životu današnjeg čoveka, koji često veruje da je posedovanje zanimljivih i lepih fotografija na društvenim mrežama od velike važnosti.

02.02.2022 07:00

NAPRAVITE NAJBOLJE FOTKE IKADA: Srećna Republika vam poklanja karte za Selfi muzej
Srećna republika

Zato je portal Srećna Republika rešio da počasti svoje čitaoce koji vole da se fotografišu (a znamo da takvih ima mnogo) sa 5 puta po 2 ulaznice za Selfi muzej EXPOSE (ŠC Galerija, ulaz 1) gde možete da napravite bezbroj originalnih, zanimljivih i lepih fotografija u različitim ambijentima.

Ovaj izlazak je savršen za čitavu porodicu, posebno onu sa mališanima koji će dugo moći da se sećaju ludog provoda na ovom neobičnom mestu.

Dakle, posle posete Selfi muzeja EXPOSE koji se nalazi u okviru šoping centra Galerija Beograd, imaćete čitavu arhivu veselih fotografija kojima će prijatelji dugo moći da se dive.

Dobitnici karata za Selfi muzej su Ivana Veličković, Jovana Morača Stojanović, Jelena Stepanović, Tijana Kovačević i Jelena Kovačević.

Sve što je potrebno da biste dobili ovaj vredan i lep poklon je da:

1. Zapratite stranu Srećna Republika i Selfie Museum Expose na Fejsbuku i Instagramu @selfiemuseum.rs

 2. Ostavite komentar uz ovu objavu 

3. Tagujte u kommentaru osobe (neograničen broj) koju bi obradovao ovakav poklon.

 

 

Mesto dobre energije i najboljih fotki

Selfi muzej EXPOSE je nova spektakularna, interaktivna postavka u Beogradu! Istražite svaku od 27 jedinstvenih atrakcija na 500 m2 i provedite nezaboravne trenutke zabave i smeha sa svojim prijateljima i porodicom.

 

 

Nalazi se u okviru shopping centra Galerija Belgrade, Bulevar Vudroa Vilsona 12 ulaz 1, i pruža neograničenu zabavu. Mesto gde ćete moći da raširite svoja krila i ponovo budete dete uz grandiozno velike sladolede, da se opustite u najvećem bazenu sa lopticama ili da priuštite sebi kraljevski tretman u zlatnom kupatilu uz prijatne mirise.

 

 

Svaki trenutak vaše zabave ostaće na kraju zabeležеn fenomenalnim fotografijama!

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)