Film, muzika i pozorište

PROVEDITE VEČE KOMEDIJE U MTS DVORANI! Srećna republika vam poklanja 3x2 karte za fantastičnu komediju koja će vas nasmejati do suza!

Prvih troje čitalaca Republike i Srećne republike koji se jave na našu mejl adresu redakcija@republika.rs ili u komentaru na našim stranicama na društvenim mrežama dobiće po dve karte za današnju projekciju francuskog filma Rođeni lažov.

bySrećna republika

12.10.2022 12:10

PROVEDITE VEČE KOMEDIJE U MTS DVORANI! Srećna republika vam poklanja 3x2 karte za fantastičnu komediju koja će vas nasmejati do suza!
Foto: MCF

"Ne mogu da pričam imam ogromnu poplavu“, "Kod lekara sam, moram da vadim krv“, "Sve žene su zaljubljene u mene“, glase laži koje izgovara Žerom u novom filmu koji u domaće bioskope stiže početkom jeseni - "Rođeni lažov" (Natural Born Liar / Menteur), ali koliko laži je previše laži? 

Urnebesna komedija reditelja vičnog takvom žanru Olivijea Boroa i još umešnijeg glumca komičara Tareka Budalija publika može na velikom platnu gledati od 13. oktobra, dok će se u mts Dvorani (nekadašnja Dvorana Doma sindikata) isto veče održati veče komedije s početkom u 20h.

Tridesetpetogodišnji Žerom radi kao prodavac jahti u Nici, međutim što više vremena ljudi provode sa njim otkrivaju njegove raznovrsne afinitete: on je astronaut, šampion u karateu, kao i to da je blizak prijatelj Mis Univerzuma. Žerom je u stvari kompulzivni lažov. Jednog dana se budi i shvata da su se sve laži obistinile i tada počinju nevolje.

Film je, inače, rađen kao rimejk originalnog naslova "Menteur“ iz 2019. godine, jer je postigao ogroman uspeh i podstakao reditelja Olivijea Boroa, poznatog po komedijama („Porodica Skorojevića 3“) da sa snimi novi film sa nešto drugačijim scenariom, ali u istom duhu - francuske komedije.

Svim čitaocima portala Republike i Srećne republike poklanjamo 3x2 karte za današnju projekciju filma "Rođeni lažov" u 20 sati u MTS Dvorani. Dovoljno je da se što pre javite na našu mejl adresu redakcija@republika.rs i ostavite vaš kontakt telefon kako bismo se dogovorili u vezi s preuzimanjem karata. Možete nam se javiti i u komentaru u objavama na našim društvenim mrežama.  

 

Komentari (0)