Dobra knjiga

NAJVERNIJIM ČITAOCIMA POKLANJAMO 3 LUKSUZNA ROKOVNIKA: Samo nekoliko koraka vas deli do UNIKATNOG poklona! (FOTO)

Ovo je još samo jedna u nizu lepih akcija koje je Srećna Republika u saradnji sa svojim partnerima pripremila u decembru, mesecu darivanja.

21.12.2022 18:31

NAJVERNIJIM ČITAOCIMA POKLANJAMO 3 LUKSUZNA ROKOVNIKA: Samo nekoliko koraka vas deli do UNIKATNOG poklona! (FOTO)
shutterstock.com/Srećna republika

Srećna Republika i "PD BRAND" daruju vam 3 veoma posebna novogodišnja poklona kojima ćemo sigurno ovaj divan period godine ulepšati i vama i vama dragoj osobi. Reč je o unikatnim rokovnicima "PD BOX" koji su se našli i na listi najpopularnijih prozvoda za 2022. godinu. 

Kažu da postoje notesi i postoji PD BRAND notes. Mnogi su rekli kako ovaj proizvod ima dušu, a to je najveći kompliment koji mogu dobiti. Ovaj unikatan i luksuzan BOX čine notes sa specijalnim crnim papirom, bela gel olovka i posveta brenda. PD BOX je savršen izbor za one koji žele ostaviti pečat autentičnosti i darovati sebi ili drugima nešto više od običnog poklona.

Zbog čega onda ne biste obradovali i sami sebe i vama dragu osobu i to baš za novogodišnje i božićne praznike? Evo šta je samo potrebno da uradite. 

Kako biste osvojili ovaj zaista vredan i poseban poklon, potrebno je da lajkujete Instagram stranice Srećne Republike i PD Brand (pdbrand_official). Potom u komentaru ispod objave na Instagramu Srećne Republike napišite zašto je ovaj poklon baš za vas i koga planirate da njime obradujete. Označite tu osobu, to jest svog partnera/partnerku/kumu/prijatelja/drugaricu... (tagujte je ili menšujte) u komentaru, a ono što je važno jeste da i on/ona takođe moraju lajkovati  instagram stranice Srećne Republike i PD Brand.

Nagradna igra traje do utorka 27. decembra kada ćemo u 12 časova objaviti spisak tri srećna dobitnika koji su ispunili sve navedene uslove. 

 

 

Oni koji teže biti drugačiji, veoma svoji i njihov svet oblikovati po ličnim pravilima, oni teže promeni,
različitošću i unikatnošću. Oni izlaze van okvira običnog i ’’normalnog’’, tako jureći u potrazi za nečim što
će zadovoljiti potrebu njihove duše kroz neko posebno i novo iskustvo. Nekada su potrebne nijanse promene,a nekada, čini se, za čitavu dimenziju više. PD BRAND je otišao prilčno dalje od nijanse ili dve i odlučili su napraviti nešto za dimenziju drugačije. Da li su zato bolji? Njihov motiv ne ide u tom smeru. Oni su samo drugačiji - poručuju iz PD Brand-a.

 

 

Kako je kažu, ljudi vole posedovati nešto unikatno, autentično i novo. Podsvesno stvaraju osećaj da su drugačiji i posebni, a ovaj proizvod im daruje to skromno iskustvo.Nema druge prilike da se napravi prvi utisak - zato su stvorili PD BOX. Kažu da postoje notesi i postoji PD BRAND notes. Želeli su stvoriti nešto što ima dušu, ono što se može osetiti emotivno, vibracijski i spoznati dublja lepota u očima posmatrača. Namera je bila napraviti nešto što može podstaknuti emotivne impulse mira i ljubavi u vama i popraviti vam dan. Mnogi su rekli kako ovaj proizvod ima dušu, a to je najveći kompliment koji mogu dobiti.Ovaj unikatan i luksuzan BOX čine notes sa specijalnim crnim papirom, bela gel olovka i posveta brenda. Sve u brendiranoj kutiji. PD BOX je savršen izbor za one koji žele ostaviti pečat autentičnosti i darovati sebi ili drugima nešto više od običnog poklona.

Komentari (0)