Tetka Saveta

DA LI UMETE DA SE ZA PUT SPAKUJETE U JEDAN RANAC? Ovako sve staje, a ništa ne bude izgužvano! (VIDEO)

Pakovanje stvari za put uvek je izazov, posebno ako hoćemo da nosimo veću količinu garderobe, zato pogledajte ovaj genijalni video koji će vam sačuvati i vreme i novac i energiju.

24.09.2022 12:30

DA LI UMETE DA SE ZA PUT SPAKUJETE U JEDAN RANAC? Ovako sve staje, a ništa ne bude izgužvano! (VIDEO)
shutterstock.com

Svako ko je kretao na neki duži put susreo se sa mukotrpnim problemom pakovanja. Uvek ponesemo i više stvari nego što nam treba, te zbog toga nosimo i dodatni prtljag. Osim što je finansijski veći trošak, vucaranje kofera po stanicama i aerodromima dodatni je teret.

Otkad su uvedeni avionski letovi koji dodatno ne naplaćuju manje prtljage, veliki je izazov postao spakovati sve što treba u samo jednu manju torbu. Iako svaki put sebi svečano obećamo da ćemo poneti samo ono neophodno, na kraju ipak završimo sa barem jednim koferom viška i dodatnim kesama za sve ono što nije stalo u već natrpan prtljag.

Ipak, uz dobru organizaciju i za ovaj problem postoji rešenje, te odsad možete uživati u svakom putovanju bez nepotrebnog stresa.

Video koji je snimio jedan mladić i pokazao kako on organizuje pakovanje u samo jednom rancu, ubrzo je postao viralan na internetu. Odlična taktika kojoj je pribegao osim što mu je dala dodatnog mesta, postigla je i to da stvari ne budu pogužvane kada ih izvadi. 

Pogledajte ovaj genijalni snimak koji je osvojio putnike širom sveta. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)