Numerologija

TAROT KARTE SVAKI ZNAK PRIPREMAJU DA PREŽIVI SEPTEMBAR: Karta Ljubavnici nikad jače udara, težak period je pred nama

Evo šta vam tarot karte predviđaju za ovaj mesec.

05.09.2024 09:01

TAROT KARTE SVAKI ZNAK PRIPREMAJU DA PREŽIVI SEPTEMBAR: Karta Ljubavnici nikad jače udara, težak period je pred nama
Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Karta Kočija upućuje jednom horoskopskom znaku da preuzmu kontrolu i fokusiraju se na postizanje svojih ciljeva. Najvažnije je ne skrenuti s puta i da budete sposobni da upravljate različitim aspektima svog života kako biste napredovali uprkos poteškoćama koje se mogu pojaviti.

Za druge, karta Tornja najavljuje iznenadne promene koje mogu biti i destruktivne i oslobađajuće. Ovo je period kada se zastarele strukture ili uverenja mogu srušiti. Važno je biti spreman na nepredviđeno i iskoristiti ovo vreme kao priliku za nove početke i lični razvoj. Evo šta tarot karte predviđaju svim horoskopskim znakovima.

Ovan

Početak septembra donosi nova otkrića za Ovna, prema Ludinoj mapi. Ova karta označava početak novog putovanja, sa mogućim pojavama važnih projekata koji zahtevaju hrabrost i spremnost na rizik. Budite pažljivi na detalje kako biste izbegli greške. Karta Visoka sveštenica naglašava važnost intuicije i unutrašnjeg glasa prilikom donošenja odluka. Kraj meseca donosi pozitivne promene i prilike za rast i prosperitet prema kraljičinom sekretaru.

Bik

Luda karta predlaže Biku da istraži nepoznato i prihvati nove izazove. Ovo je vreme da preuzmete rizik i započnete nove projekte. Karta Kočija nas podseća na potrebu istrajnosti i odlučnosti u postizanju ciljeva. Mapa mira predviđa uspešan završetak prethodnih napora i mogućnost postizanja dugoročno očekivanih rešenja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zara Energy (@zaraenergy)

Blizanci

Karta pustinjaka traži od Blizanaca da uspori i analizira vašu situaciju. Važno je pažljivo razmotriti složena pitanja. Karta Ljubavnici se odnosi na važne odluke u ličnim odnosima. Papa karta sugeriše mogućnost učenja ili pridruživanja obrazovnoj grupi koja može doneti važne lekcije.

Rak

Karta Đavo upozorava Rakove na potrebu da se oslobode ograničavajućih veza i negativnih obrazaca ponašanja. Karta Ljubavnici naglašava važnost izbora između starih navika i novih puteva. Prema Vešalovoj karti, potreban je novi pristup za izlazak iz teške situacije i pronalaženje boljih puteva.

Lav

Karta Ludi ukazuje na nove mogućnosti i potrebu za hrabrošću u suočavanju sa nepoznatim. Karta Carica sugeriše fokusiranje na kreativne projekte i unapređenje ličnih odnosa. Kraj meseca donosi odluke koje će uticati na budućnost, navodi se u kartici Ljubavnika.

Devica

Karta obešenog čoveka predviđa period pauze i introspekcije. Razmislite o dugogodišnjim verovanjima i navikama koje vam ne služe. Mađioničarska karta podstiče aktivno delovanje i rešavanje problema. Karta Visoka sveštenica savetuje slušanje unutrašnjeg glasa i duhovni razvoj.

Vaga

Karta Car poziva Vagu da uspostavi red i preuzme vođstvo. Sudska karta ukazuje na buđenje i potrebu za donošenjem važnih odluka. Karta Đavo upozorava na mogućnost samoobmane i potrebu za iskrenošću i hrabrošću u suočavanju sa problemima.

Škorpija

Karta Mir ukazuje na uspešan završetak važnih ciljeva. Karta kočije savetuje preuzimanje kontrole i fokusiranje na ciljeve. Karta obešenog čoveka naglašava potrebu da se žrtvuju neki aspekti života kako bi se postigli dugoročni ciljevi.

Strelac

Karta ljubavnika predviđa važne odluke u ličnim odnosima. Karta pustinjaka sugeriše introspekciju i lični razvoj. Kraj meseca donosi dobre vesti prema karti Sunca, koja označava bistrinu, radost i uspeh.

Jarac

Luda kartica označava vreme za istraživanje novih oblasti i preuzimanje rizika. Karta mira ukazuje na uspeh i zadovoljstvo postignutim rezultatima. Karta Magičar podstiče korišćenje resursa i lične snage za postizanje ciljeva.

Vodolija

Karta Umerenosti sugeriše traženje ravnoteže u životu, posebno u emocionalnim i finansijskim stvarima. Karta Toranj predviđa iznenadne promene koje mogu biti i destruktivne i oslobađajuće. Mapa Meseca upozorava na moguću prevaru i potrebu da se oslonite na intuiciju.

Ribe

Karta Točak sreće donosi nove mogućnosti i neočekivane obrte. Karta Sunce ukazuje na period sreće i pozitivne energije. Karta Carica predviđa mogućnosti za kreativnost i brigu o drugima, pružajući emocionalni i fizički rast.

Svaki znak može da koristi ove astrološke smernice da se pripremi za predstojeće izazove i prilike. Iskoristite septembar za lični razvoj i rast.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)