Numerologija

NA MAGIČNI DATUM 8.8. SVE ŽELJE SE OSTVARUJU: Evo šta tačno treba da uradite da biste sebi promenili život!

Uzmite papir, zapišite želju i uradite ovo...

08.08.2024 18:05

NA MAGIČNI DATUM 8.8. SVE ŽELJE SE OSTVARUJU: Evo šta tačno treba da uradite da biste sebi promenili život!
42 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Danas, 8. avgusta 2024. godine, otvaraju se vrata jedne od najmoćnijih astralnih fenomena u godini - portal Lavlja kapija. Ovaj posebni trenutak simbolično počinje udarom zvezde Sirijus na Zemlju, pružajući svima jedinstvenu priliku za isceljenje i transformaciju.

U starom Egiptu, 8. avgust je bio prepoznat kao galaktička Nova godina zbog svoje duboke energetske snage, što se dešava samo jednom godišnje. Na ovaj dan Sunce se nalazi u znaku Lava, u svojoj najdominantnijoj poziciji, čineći avgust izuzetno moćnim mesecom za ostvarivanje želja i promene u životu.

Numerološki, broj osam simbolizuje beskonačnost, prosperitet i neograničene mogućnosti. Ova energija je posebno koncentrisana na 8. dan 8. meseca, što pojačava potencijal za manifestaciju i postizanje značajnih rezultata. Lavlja kapija je takođe povezana sa izlaskom zvezde Sirijus, najsjajnije zvezde na noćnom nebu, koja svojim uticajem donosi dodatnu snagu i svetlost.

 

Posebno je značajno što se na čarobni datum 8.8. Orionov pojas poravnava sa Sirijusom i Zemljom, stvarajući moćan energetski portal. Ovaj astrološki fenomen aktivira naš viši srčani centar, donosi kosmičko saosećanje i pomaže u balansiranju polariteta. Ako ste tokom poslednjeg perioda bili pod stresom ili stalno aktivni, ova energija će vam pružiti olakšanje i isceljenje na fizičkom, emocionalnom i duhovnom nivou.

Zamislite želju 8.8.

Kako biste maksimalno iskoristili energiju ovog posebnog dana, preporučuje se tehnika kreiranja liste želja. Evo šta tačno treba da uradite da bi vam se sve želje ostvarile. 

Pripremite materijal: Uzmite komad papira i olovku.

Kreirajte listu želja: Napišite u sadašnjem vremenu sve što želite da manifestujete u narednoj godini. Svaku rečenicu započnite frazom "Tako sam srećna i zahvalna što..."

Ne ograničavajte se: Razmišljajte široko i slobodno. Oslobodite svoje snove i želje.

Datum liste: Neka vaša lista bude za 8. avgust 2025. godine.

Potpisivanje: Potpišite se na dnu papira i savijte ga.

Skladištenje: Stavite papir na sigurno mesto i zaboravite na njega.

Podsetnik: Podesite podsetnik za 8. avgust 2025. da proverite koliko vam se želje ostvarilo.

Ovaj ritual koristi energetski potencijal Lavlje kapije za usmeravanje vaše namere i privlačenje željenih promena u vašem životu. Iskoristite ovu priliku da zatražite univerzalnu podršku u ostvarenju svojih snova i transformaciji svog života.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)