Numerologija

OVO SU NAJSREĆNIJI DANI ZA IGRE NA SREĆU: Astrolozi otkrivaju kada vam je dobitak zagarantovan!

Da li verujete da vam je sreća zapisana u zvezdama?

26.05.2024 09:00

OVO SU NAJSREĆNIJI DANI ZA IGRE NA SREĆU: Astrolozi otkrivaju kada vam je dobitak zagarantovan!
shutterstock.com

Igre na sreću i lutrija mnogima ulivaju nadu da mogu da, pored svog posla, zarade i neki novac sa ovakvih i sličnih izvora koji su ujedno mnogima i neki vid zabave. 

Iako mnogima može delovati neshvatljivo, astrolozi tvrde kako postoji "srećan" dan kada možete kupiti tiket za lutriju i kada je vrlo verovatno da će vam se posrećiti u igrama na sreću. Poznati vidovnjak i astrolog Inbal Honigman za britanski The Sun objašnjava kako je četvrtak povezan sa Jupiterom a to je povezano sa prosperitetom i napretkom.

Torov dan ili četvrtak odnosi se na nordijskog boga Tora  koji je bio bog groma i zaštite. Budući da se na francuskom imena rimskih bogova obeležavaju u danima tokom sedmice, tako je i četvrtak poznat kao Jeudi  dan Jupitera koji se povezuje sa planetom Jupiter, odnosno planetom koja je simbol bogatstva i napretka. 

Shutterstock

Kupovina tiketa mnogim ljudima predstavlja vid zabave i relaksacije

- Kupovina tiketa u četvrtak povećava vaše šanse za srećnu pobedu. Ukoliko ne možete da dobijete tiket tada, subota je takođe dobra opcija, jer je povezana sa bogatstvom.

Osim toga ovaj astrolog tvrdi da postoji i najsrećniji datum koji je najsrećniji u čitavoj godini. On tvrdi da je to 21. jun odnosno dan kada završava ravnodnevnica i počinje leto. 

- Sunce je nebeski simbol uspeha , entuzijazma, vatre i dostignuća. Kako dani postaju duži, uticaj Sunca raste svakim danom a sa dužim svetlosnim satima, raste i produktivnost i avanturu. On napominje da su noći kraće  tako da se smanjuje i rizik od neizvesnosti, opasnosti i tajni.

Inbal sa Tarotom radi od sredine 90-ih i radi sa strašću taj posao i trudi se da taj mistični svet učini dostupnim svima. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)