Horoskop

DETALJAN NEDELJNI HOROSKOP: Buran period za jedne, dok drugi znaci uživaju u plodovima rada + SAVET ZA SVAKI ZNAK

Pročitajte najpreciznije horoskopske prognoze za ovu nedelju.

07.03.2022 16:29

DETALJAN NEDELJNI HOROSKOP: Buran period za jedne, dok drugi znaci uživaju u plodovima rada + SAVET ZA SVAKI ZNAK
pexels.com/Srećna Republika

Astrolološke prognoze za ovu nedelje su veoma povoljne za određene znakove poput Ovna i Vage, ali ima i onih koji će morate da se potrude malo više ove sedmice.

Pročitajte kakva su predviđanja za vaš znak.

Ovan

Veliki potencijali

POSAO: Ovnovi će se ove nedelje više baviti psihološkim i podsvesnim stanjima iako to nije u skladu s njihovom ličnošću jer su oni prilično intenzivni i imaju nagle impulse. Zbog toga često može doći do burnih i nekontrolisanih reakcija. Dozvolite da vas nešto pokreće, ali pustite da vas ponekad stvari vode da biste izbegli neke neprijatnosti. Pružanje otpora bi mogla samo da zakomplikuje situaciju. Ove nedelje ćete morati dobro da se organizujete jer vas očekuje dosta poslovnih i privatnih obaveza, a i okolnosti bi mogle ponekad da vam izmaknu kontroli. Možda je bolje da malo usporite i sve lakše sprovedete u delo. Kada je komunikacija u pitanju, trebalo bi da budete konkretni i da jasno kažete mišljenje, ali bez nametanja i insistiranja. Zbog nekih ograničenje da nešto realizujete ili zbog toga što niste dobro shvaćeni mogli biste biti napeti. Međutim, okolnosti će se ove nedelje dosta menjati, a vama će se pružiti nove mogućnosti koje nisu tako beznačajne. Imate dosta energije i snage, ali bi trebalo da se posvetite i nekim drugim stvarima. Finansijska situacija je dosta dobra, ali ćete imati dosta troškova, pa bi i to moglo da vas izbaci iz takta. Neko od prijatelja bi mogao da vam ponudi poslovnu saradnju koja će vam doneti iskustvo da prepoznate i probudite neke nove kvalitete. Radi se o nečemu originalnom, kao zbir svih procesa kroz koje ste prolazili. Imate šansu da uradite nešto što niste nikada do sada. Krajem nedelje vas očekuje kraće putovanje.

LJUBAV: Ovnovi će ove nedelje pokrenuti neke nove okolnosti kada je emotivni život u pitanju. Uvešćete neke novine u odnos i funkcionisati s partnerom onako kako ste odavno želeli. Vi ćete biti dosta dominantniji, pa će osobi koja je pored vas ostati samo da vas sledi i prihvati ono što ste zamislili. Važno je da, pre svega, poslušate unutrašnji impuls i reagujete onako kako se osećate. Iskrenost se uvek isplati, a vi drugačije nećete ni moći da funkcionišete. Partner će prepoznati vrednost i kvalitet koje nudite i prepustiće vam se u potpunosti. Imaćete mogućnost da oživite odnos, unesete neke novine i prihvatite drugačije funkcionisanje. Slobodne Ovnove očekuje ljubavna romansa s nekim od prijatelja ili nekim koga ste upoznali preko prijatelja. Radi se o ekscentričnoj i neobičnoj osobi koja vas je zbog svoje pojave i originalnosti opčinila. Ovaj odnos je nešto potpuno drugačije od onoga što ste iskusili do sada u ljubavnim vezama.

ZDRAVLJE: Bićete opterećeni nekom idejom, pa ćete želeti neke stvari da uradite po svaku cenu što bi moglo da vam ugrozi zdravlje. Potrudite se da mnogo ne idealizujete i dobro promislite o sebi i svojim stavovima.

SAVET + Prvo se uskladite sa sobom, pa tek onda sa ljudima iz okruženja

 

 

Bik

Malim koracima do velikog uspeha

POSAO: Bikovi će ove nedelje imati iznenadne promene koje će ih malo prodrmati i tražiti da se više organizuju i neke stvari razreše. Imaćete potrebu da sve svedete na praktičan nivo, ali to u nekim situacijama i neće biti moguće. Posao će se razvijati, obaveze nagomilavati, ali ćete imati nova i drugačija iskustva koja će vam pomoći da prođete kroz transformaciju kao individua. Nema potrebe da mnogo objašnjavate ljudima šta vam se dešava jer vas neće baš najbolje razumeti. Bitno je da dođete do važnih rezultata i budete disciplinovani u obavljanju poslova, što poslovnih, što privatnih. Očekujte neke nesvakidašnje situacije, ali se trudite da sve potkrepite činjenicama. Procenite da li je nešto važno da se upuštate i koliku ćete podršku imati jer biste mogli isuviše da dajete, a da pritom sve bude uzalud. Neki Bikovi će biti u prilici da započnu ili pokrenu nešto novo, što u prvom momentu neće izgledati kao da je od velike važnosti, ali to je samo prvi korak ka ostvarenju visokih ciljeva. Nemojte da vas muči to što je pred vama veliki zadatak i izazov jer ćete s vremenom postići mnogo više nego što možete da zamislite. Nemojte da odustajete i da se povlačite. Ovo je začetak nečega veoma značajnog. Ne forsirajte se i ne radite neke stvari iz inata jer nećete ništa postići. Važno je da zaživi ideja, a materijalizacija svega će sigurno doći. Imate novu energiju, ali ćete morati i da odbacite neke stare forme i obrasce, što vama sigurno neće biti lako.

LJUBAV: Bikovi koji su u braku ili vezi će biti spremni da se angažuju oko partnera i bliskih osoba. Bićete posvećeni i možda ćete čak i preterivati s obasipanjem pažnje i nežnosti. Partner će biti zadovoljan, možda pomalo iznenađen vašom reakcijom i promenom ponašanja, ali će mu svakako prijati. Bikovi koji su već duže vreme u lošem odnosu će morati neke stvari da preseku i odbace sve što ih koči i sputava. Zato neki mogu očekivati raskid, neki razvod ili razdvajanje na neko vreme. Sve što ne funkcioniše dovoljno dobro nema potrebe da se neguje. Slobodni Bikovi će u narednom periodu biti u prilici da uplove u emotivnu vezu. Moguće je da se radi o osobi koja dolazi iz polja posla ili je svakodnevno viđate, veoma je neobična i ne uklapa se u profil osoba koje su vam se do sada dopadale, ali energija između vas je toliko jaka da nećete moći da sakrijete simpatije i bliskost koju osećate.

ZDRAVLJE: Zdravstveni problemi su uglavnom psihosomatski, ali možete imati problema i s kičmom i kostima. Moguće su upale mišića zbog preforsiranosti.

SAVET + Trudite se da manje govorite, a više radite 

 

 

Blizanci

Iskreni i emotivni

POSAO: Blizanci su izašli iz perioda u kojem su se često suočavali s nekim izazovima i, samim tim, prolazili kroz promene koje su ti uticaji napravili. Verovatno se osećate kao da ste skinuli ogroman teret i da se sada sve mnogo lakše odvija i realizuje. Informacije i poslovnost će biti mnogo protočniji, pa vas očekuju rast i širenje vidika. Moguće je da ćete biti u prilici da nešto novo naučite, edukujete se, upišete neki kurs ili pohađate seminar. Nije isključeno ni putovanje koje će vam doneti neke novine. U ovom periodu je važno da govorite istinu iako možda za neke ljude to može biti teško prihvatljivo, ali će dugoročno za sve biti mnogo isplativije. Potrebno je da podignete intelektualne i mentalne kriterijume, budete tačni, precizni i odgovorni i samim tim će i ljudi oko vas biti takvi. Možete imati neke razgovore koji će biti veoma konstruktivni, ali koji će dugo trajati. Imate obavezu da budete moralni i pazite koje poteze povlačite da vas posle ne bi neke stvari mučile. Od ove nedelje ćete na sve gledati drugačije, a naročito će vam biti bitno stanje u kojem se trenutno nalazite. Na finansijskom planu ovo je veoma povoljna nedelja, pa očekujte dobre rezultate i povećanje prihoda. Shodno tome koliko ste ste se zalagali u prethodnom periodu, doći će i nagrada i materijalizacija. Ovo je sjajan period za sve one koji se bave kreativnim zanimanjem, tehnologijom i edukacijom.

LJUBAV: Blizanci koji su u braku ili vezi na emotivnom planu doživeće određena saznanja koji će biti prilično naglašena. Moguće je da će neki pripadnici vašeg znaka u nekim trenucima biti prilično pogođeni i neće biti u harmoniji, prvo sa sobom, a onda i s partnerom. Može vas u vezi s nečim gristi savest i to vam neće dati mira. Bićete prilično osetljivi, ali možete razotkriti mane i slabosti koje imate, ali i partner ili neko iz vašeg bliskog okruženja. Ovo je povoljan period da se razvijate zajedno i donesete neke važne odluke iako možda neće sve biti jednostavno. Slobodni Blizanci će imati turbulentan emotivni život. Više osoba će biti zainteresovana za vas, ali vama će biti interesantna samo jedna, koja je prilično samostalna i samouverena i ne možete tako lako da dođete do nje. Moguća su međusobna nadmudrivanja, provokacije, ali i neko zameranje s obe strane.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu mogući su problemi s kolenima i cirkulacijom. Nemojte se forsirati, naročito ako se bavite nekom fizičkom aktivnošću.

SAVET + Imajte meru u svemu što budete radili i nemojte da obećavate ako nešto ne možete da ispunite da ne biste sebe doveli u neprijatnu situaciju

 

 

Rak

Duhovne preokupacije

POSAO: Dragi Rakovi, vaš fokus za ovu nedelju biće odnosi s inostranstvom, studije ili bavljenje nekim idejama i ciljevima. Rakovi koji studiraju, kao i svi pripadnici znaka koji trenutno izučavaju oblasti koje ih zanimaju, mogu da očekuju veoma povoljan period od četvrtka pa nadalje. Mentalna usredsređenost na nova znanja biće izuzetno jaka, a krajem nedelje bićete u stanju da shvatite i povežete najsuptilnije detalje i konačno da ovladate materijom na način na koji niste mogli da zamislite. Rakovi koji su u poslovnom odnosu s inostranstvom mogu da očekuju odličnu komunikaciju, nove poslove i poslovna putovanja koja su povezana i s nekom vrstom edukacije. Ovo je idealno vreme za putovanja na daleke destinacije jer vam se pruža šansa da doživite neka potpuno nova duhovna iskustva i izoštrite čula za neke finije vibracije. U svakom slučaju, Rakovima će tokom ove nedelje mnogo više prijati neke filozofske teme i apstraktno razmišljanje nego što će biti spremni za konkretne akcije. Odlična nedelja za planiranje novih poslovnih poduhvata koji zahtevaju detaljno sagledavanje i dužu pripremu. Na finansijskom planu ovo je prilično miran period, novac uglavnom možete očekivati od inostranih partnera ili kroz kreditiranje od trećih lica, ali i od partnera, koji će u ovom periodu početi da ostvaruje povećane prihode. Smanjite troškove i nemojte ulagati novac u neproverene transakcije.

LJUBAV: Rakovi koji su u vezi ili braku konačno su postigli stepen slobode koji im je dovoljan da mogu da zadovolje neka individualna interesovanja, a da ne ugroze odnos s partnerom. Tokom ove nedelje imaćete više potrebu da provodite vreme baveći se nekim preokupacijama, ali ćete se truditi da ne zapostavite partnera. Ukazaće vam se prilika za neki zajednički put, pa je iskoristite pošto vam to može pomoći da učvrstite odnos i zajedno steknete neka duhovna iskustva. Rakovi koji su trenutno sami osećaju se dobro u samoći pošto će im ove nedelje fokus biti na nekim drugim stvarima. Neki od vas će spakovati kofere i otići na duži put, a da nikome ne kažu ni gde su ni kada se vraćaju i osetićete se sjajno zbog toga. Želite da se promenite na mnogo načina i osećate da je ovo period koji je povoljan za takve lične poduhvate. Osoba na koju mislite neće vam pobeći.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu, ugroženi su nervi, pa vodite računa da bespotrebno ne budete razdražljivi. Mogući su i problemi s venama, pa nemojte mnogo da opterećujete noge. Obratite se lekaru, ovo se naročito odnosi na one Rakove koji rade na poslovima koji zahtevaju dugo stajanje.

SAVET + Iskoristite ovaj period da izučavate ono što vas zanima

 

 

Lav

Proces transformacije

POSAO: Dragi Lavovi, vi ćete se ove nedelje baviti promenama na kojima radite već duže vreme, a biće aktuelna i finansijska pitanja. Lavovi već duže vreme rade na sebi i poboljšanju ličnosti, a što ima za cilj bolji kvalitet odnosa s ljudima koji su vam bitni, kao i bolji kvalitet života. Ove nedelje imaćete potpuno jasne uvide u neke sopstvene greške i moći ćete da radite na tome da ih ispravite, tiho i daleko od očiju javnosti. Na suptilniji način ćete rešavati probleme, pa ćete ispravljati stvari tako da drugi i neće primetiti da nešto nije bilo u redu, već će samo videti vaš sjajan rezultat. To će vam dati snagu i sigurnost pošto niste raspoloženi da objašnjavate drugima svoje postupke. Najbolje ćete se osećati kada radite stvari na svoj način i bez uplitanja drugih u posao. Ovo je dobra nedelje i da preispitate rezultate partnerskih odnos ko biste videli da li su i na polju potrebne promene i šta je to što je potrebno menjati. Svaki vid partnerstva će vam biti u fokusu, a vrlo je izgledno finansijsko poboljšanje upravo kroz već postojeća partnerstva. Sve će još više biti izraženo ukoliko se fokusirate na dobre strane poslovnih odnosa i nastojite da ih unapredite još više. Kada su u pitanju finansije, i dalje su vam najaktuelnije isplate novca iz nekih partnerskih odnosa ili preko partnera, kao i zaključenje nekih ugovora koji će kasnije doneti redovnu finansijsku dobit. U tom smislu vam predstoji dosta stabilan period ukoliko unapred ukalkulišete sve troškove koji u predstojećem periodu neće biti mali.

LJUBAV: Na planu emotivnih odnosa Lavovi koji imaju partnera ušli su u jednu smirenu fazu i u stanju su da sagledaju jasno sve aspekte emotivnog odnosa u kom se nalaze. Imate zdrav odnos prema problemima i u stanju ste da kritički sagledate, kako partnerovo tako i svoje ponašanje. Sve vas ovo vodi u jedan zdraviji odnos, koji ima tendenciju da bude sve ono što ste oduvek želeli. Sve dok držite ego pod kontrolom i dok ste svesni sopstvenih postupaka, ne možete napraviti grešku. Lavovi koji su trenutno sami dosta su okrenuti unutrašnjem svetu. S druge strane u vaš život ulazi jedna interesantna osoba koja sa sobom donosi jedan sasvim novi kvalitet koji vam prija. Način na koji se ponaša i radi stvari je opuštajući i pored nje se osećate dovoljno komforno da budete ono što jeste. Mnogi Lavovi će baš u ovom periodu ući u vezu koja će biti potpuno drugačija od svega na šta ste dosad navikli.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, ugroženi mogu biti bubrezi, kao i mokraćni kanali. Obratite pažnju na infekcije ovih organa, pa se potrudite da na vreme prepoznate simptome i da ih ne shvatate olako.

SAVET + Zadržite smirenost i prizemnost u odnosima s drugima, ali i u odnosu prema sebi

 

 

Devica

Brojni kontakti

POSAO: Drage Device, ove nedelje su naglašeni partnerski odnosi, ugovori, kao i odnosi sa javnošću. Bićete dosta okupirani saradnjom s poslovnim partnerima koji vam donose novac i stalno će se od vas tražiti da uradite još nešto. Zato očekujte do kraja nedelje povećan obim posla, koji će progresivno rasti. I pored takve situacije, koja će biti dosta stresna, uspećete da zadržite hladnu glavu i potrebnu dozu racionalnosti da postignete sve na vreme i da ne pravite greške. Bićete skloni da prepoznate i najsuptilnije signale kada je posao u pitanju i reagovaćete pravovremeno. U ovom periodu bićete dosta izloženi javnosti i imaćete kontakte s velikim brojem ljudi, pa će vas to dosta umoriti, ali nećete imati mnogo predaha. Ovo je dobar period za zaključenje svih vrsta ugovora zato što vam se nude povoljni uslovi, a koncentracija vam je takva da ništa ne može da vam promakne, pa ćete tačno znati šta je dobro za vas. Bićete dosta aktivni tokom ovog perioda na poslovnom planu, pa ljudi koje sada upoznate mogu vam biti potencijalni poslovni partneri u budućnosti. Zato se trudite da budete pristupačniji da bi ljudi znali da mogu da računaju na vas u budućnosti. Vodite računa o informacijama koje dobijate pošto se lako može dogoditi da vam neko, bez loše namere, da neproverene informacije koje možete upotrebiti u daljoj komunikaciji. Na finansijskom planu imate dosta povoljnu situaciju. Aspekti su takvi da se svaki vaš trud u ovom periodu finansijski isplati a isplate vam stižu kroz redovno poslovanje. Kada je reč o troškovima, trudite se da izmirujete redovne finansijske obaveze i da ne pravite nove troškove, koji lako mogu izmaći kontroli.

LJUBAV: Kada je u pitanju ljubav, Device koje imaju partnera imaće stabilan odnos i komuniciraće lakše nego obično. Lakoća koju osećate u emotivnom odnosu prenosu se i na druge sfere života, pa vam to daje posebnu snagu i dobro emotivno uporište. Vodite računa o partnerovim željama i bez nekog posebnog napora mu izlazite u susret. Partner je zbog toga zahvalan i to se oseća u njegovom odnosu prema vama. Lep period u ljubavi, praćen smirenošću. One Device koje su trenutno same biće okružene velikim brojem ljudi, pa im neće nedostajati pažnja. Imate dosta nejasna osećanja prema nekome, ali se i ne trudite da ih razrešite. To je možda najbolji pristup pošto će se stvari rešavati postepeno same od sebe. Ono što je važno, to je da zadržite smirenost i da se ne izlažete bespotrebnim uzbuđenjima, koja vam samo zamagljuju pogled i izlažu vas nepotrebnim razmišljanjima.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu mogući su upalni procesi koji se mogu zakomplikovati, pa se potrudite da reagujete već kod prvih simptoma. Mogući su i problemi sa reproduktivnim organima, kao i pad imuniteta.

SAVET + Održavajte kontakte koje ostvarujete i budite pristupačni

 

 

Vaga

Budno i svesno do ljubavi i harmonije

POSAO: Vagama se ove nedelje nudi mogućnost da se kreativno izraze, budu svesnije i izbalansiraju mnoge stvari u životu. Bićete u prilici da nešto spoznate i uobličite, što će vas prilično razveseliti. U neke aktivnosti ćete morati da se uključite jer bez vas ne bi mogle da se završe, što će vam uliti samopouzdanje i osećaj zadovoljstva. Širićete vidike, otvarati se za neke nove stvari i sticati nove uvide. U nekim momentima se možete osećati euforično, ali ne preterujte da vas neke situacije ili događaji ne bi spustili. Trudite se da uvek budete u balansu i da se osećate udobno u svojoj koži. Bavite se više sobom, svojim željama i probajte da otkrijete šta ste zapostavili, a i te kako vam znači. Izbićete u prvi plan, ali će vas zamarati to što ćete morati da vodite računa o tome šta i kome govorite da ne biste s nekim ljudima ušli u raspravu ili dodatnu analizu. Nepotreban stres ne treba da vam kvari raspoloženje, pa probajte da budete mudri u komunikaciji i odnosu s ljudima. Imate ogromnu empatiju, ali vam je jasno da je nekim osobama potrebno otrežnjenje, pa vam savetujemo da istrajete u nameri da istina izađe na videlo. Sve ide uzlaznom putanjom, ali u nekim momentima možda i prebrzo, pa vam to može doneti nemir i uzbuđenje. Kreativnost i mašta su vam prenaglašeni, pa ako se bavite nekom vrstom umetnosti, ovo će biti period u kojem ćete izdominirati. Posla će biti na svakom koraku, samo vodite računa da se mnogo ne rasplinjujete, pa da posle ne možete sve da postignete. Finansijska situacija će se podići na viši nivo, pa će mnoge Vage uvećati zaradu.

LJUBAV: Vage će se na emotivnom planu preporoditi. Odbacili ste neke stare obrasce i počeli da funkcionišete na jedan potpuno drugačiji način, a koji će vam sve više prijati. Imaćete kvalitetniju komunikaciju s partnerom, bolje ćete se razumeti i međusobno poštovati. Odnos će dobiti drugačiji oblik, a ljubav će se podići na viši nivo. Emocije će biti prenaglašene, ali ćete sve doživljavati na drugačiji način. Više ćete se smejati, a u fokusu će vam biti na deci i obavezama oko njih. Moguće je i neko zajedničko putovanje. Slobodne Vage će u narednom periodu biti u centru pažnje mnogim osobama. Javiće se i stare ljubavi, pojaviće se i neke nove, a vama će ljubav biti kao jedna velika pozornica u kojoj vi igrate glavnu ulogu. Još vam nije jasno koja je prava osoba za vas, ali to vam trenutno i nije toliko bitno. Važno je da se zabavljate i osećate dobro. Budite spontani i uživajte.

ZDRAVLJE: Vage bi mogle da imaju problema s kardiovaskularnim bolestima, upalama i infekcijama. Povedite računa o kičmi i stopalima jer može doći do povrede ako ne budete dovoljno pažljivi.

SAVET + Nemojte da se uobrazite

 

 

Škorpija

Drugačiji pristup

POSAO: Škorpije će ove nedelje mnoge stvari lakše obavljati, ali tenzija i obim posla se neće smanjiti. Doći ćete do nekih zaključaka, biti organizovaniji i mirniji i pristupati problemima na bolji i zdraviji način, ali će se neke nove stvari gomilati, što na privatnom, što na poslovnom planu. Neke stvari treba da istrpite da biste došli do transformacije i onda realizacije. S vremenom će vam biti sve lakše da razumete energiju koja je prisutna i prilagodite se okolnostima, a i da više razumete sebe. Otvaraće vam se širi uvidi i probuditi svest da neke stvari bolje povežete i delujete spontano. Imate neki vid kontrole, a u isto vreme ste otvoreni za interakciju s drugim ljudima. Moguća su i neka partnerstva i poslovi koji mogu doći iznenada i neočekivano. Postoji osoba koja vas razume i koja može da vam pomogne da izađete iz nekih problema i nedoumica. Spremna je da vas sasluša i može vam pružiti neke važne informacije. Sigurni ste u to da vas očekuju situacije koje će sve preokrenuti u vašu korist i tu leži vaša snaga i moć. Doneli ste odluku da ne radite za ljude koji vas ne cene i ne poštuju i u tom smeru će se stvari i razvijati. Ovo je faza koja će proći, a vi ste svesni da imate dugoročnu misiju i svesni ste da nemate vremena za gubljenje na neke ljude. Na finansijskom planu što budete opušteniji, to će vam novac lakše i brže dolaziti. Mogući su problemi s nekim u porodici ili s jednim od roditelja. Neke Škorpije će se odlučiti da renoviraju poslovni prostor ili kuću, a mogu imati problema sa cevima.

LJUBAV: Škorpije koje su u braku ili vezi ulaze u novu fazu kada je emotivni život u pitanju. Bićete mnogo snažniji i osećaćete se slobodnije i opuštenije, ali problemi neće tek tako nestati. Jednostavno ćete sve gledati drugim očima i pristupiti rešavanju na drugačiji način. Ništa se neće događati planski niti po nekom šablonu, samo će se spontano stvari odvijati u drugom pravcu. Od vas i vašeg strpljenja zavisi da li ćete u narednom periodu izgladiti odnose ili ćete shvatiti da niste jedno za drugo. Slobodne Škorpije se nalaze u netipičnom odnosu s nekom osobom. Ne plaši vas ta neizvesnost, vas zanima koju nameru ima potencijalni partner. Naredne nedelje ćete se osloboditi mnogih uverenja i očekivanja i osećati se mnogo bolje i lakše, a neke Škorpije bi mogle da upoznaju osobu koja će uneti novu energiju u njihov život. Reagovaćete na potpuno drugačiji način i svideće vam se neko vrlo neobičan i možda pomalo ekscentričan.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete zbog stresnih situacija imati problema s disanjem i respiratornim organima.

SAVET + Izbegavajte toksično okruženje

 

 

Strelac

Nepredvidive okolnosti

POSAO: Strelčvi će ove nedelje pokrenuti mnoge teme i razgovore na svim poljima. Energija će se prilično ubrzati i pojačati, što vama više prija i odgovara. Reagovaćete brzo i efikasno i vrlo često ćete se naći u pravom trenutku na pravom mestu. Doživećete neka nova iskustva i spontano preokreneti tok događaja, zbog čega ćete se osećati naročito dobro, ali vodite računa da na taj način ne hranite ego. Otvaraju vam se neke mogućnosti koje vam umnogome mogu promeniti život. U nekim trenucima možete biti iznenađeni, ali će vam svakako biti zanimljivo. Imaćete neke iznenadne aktivnosti koje će vam takođe prijati. Neke informacije bi mogle da vas iznenade, ali ćete uspeti da se dogovorite oko značajnih poslovnih poduhvata i uspeti da zadobijete poverenje. Može vam se dogoditi da skačete s teme na temu i da vas ne drži mesto, ali ideje koje budete imali i brzinu misli nećete moći ni sami da ispratite, a kamoli drugi ljudi. Primetićete da ste dosta opušteniji i da na drugačiji način pristupate stvarima. Ovo je sjajan period za sve koji se bave privatnim biznisom ili ga pokreću u ovom periodu. Mnogi Strelčevi će rešiti da unesu malo radosti u kuću i dom, osveže prostor u kojem borave, a neki će renovirati poslovni prostor. Finansijska situacija će biti dosta stabilnija, a moguće je da ćete dobiti novac koji već neko vreme očekujete. Zračite kvalitetom, na vama je samo da pustite da se ideje aktiviraju i onda materijalizuju.

LJUBAV: Strelčevi koji su u braku ili vezi će i na ovom polju biti opušteniji i na drugačiji način pristupiti partneru i njihovom odnosu. Blokade i kočnice koje ste imali će naglo popustiti, a veza će se stabilizovati i učvrstiti. Mnogi parovi će se odlučiti da započnu zajednički život ili prošire porodicu. Slobodni Strelčevi će imati mnogo šanse i prilike da prepoznaju srodnu dušu. Sve će se dogoditi na originalan i autentičan način, a osoba koja će vas osvojiti će zračiti posebnom toplinom i nežnošću, a s druge strane je svoja i neobuzdana. Spoj ovih pomalo kontradiktornih osobina će vam se dopasti i zagolicati maštu. I vi ćete se dosta menjati i na drugačiji način gledati na vezu i kako dvoje ljudi treba da funkcioniše u odnosu. Otkrićete da se kvalitet veze ogleda u nekim drugim stvarima na koje možda i niste obraćali pažnju.

ZDRAVLJE: Kad je u pitanju zdravlje, možete imati problema s ekstremitetima i prstima. Budite oprezni u saobraćaju i ne žurite. Mogući su problemi s respiratornim organima.

SAVET + Uživajte u srećnim trenucima i prepoznajte suštinu promena koje vam se dešavaju

 

 

Jarac

Multitasking

POSAO: Dragi Jarčevi, vama će ova nedelja doneti novine na polju komunikacije i poboljšanja odnosa s ljudima koji vas okružuju. Tokom ove nedelje inteligencija će vam biti izoštrena, baš kao i pažnja. Sposobnost fokusa na ono što radite je izražena, pa ćete biti u stanju da obavite veliki deo posla, kao i da radite više različitih stvari istovremeno. Komunikacija će takođe biti u porastu, pa ćete više nego inače biti upućeni na druge ljude i saradnju s njima. Ovo je onaj period kada se svi sete vašeg broja, pa dobijate pozive kako od ljudi s kojima ste inače u komunikaciji tako i od onih s kojima se ne čujete baš često. I vi ćete imati želju da kontaktirate s ljudima, pa vam ova gužva oko vas neće teško pasti. Poboljšanje odnosa s ljudima iz neposredne okoline, rodbinom, braćom i sestrama i rešavanje zajedničkih problema jer sada i jeste dobar trenutak da se neki stari problemi reše. Ono o čemu morate da vodite računa jeste da od mnoštva informacija koje dobijate razlučite bitno od nebitnog pošto vam se može dogoditi da potpuno previdite nešto od ključne važnosti dok se bavite perifernim stvarima. Ovo je odličan period za odlazak na kraća putovanja, a imate šansu i da neprimetno progurate svoju volju kada su poslovi u pitanju da bi se stvari odvijale na način na koji želite. Na finansijskom planu situacija će tokom celog marta biti naklonjena Jarčevima. Novac će stizati po očekivanoj dinamici, tako da ne morate da brinete. S druge strane, možete doći u situaciju da se pojave neočekivani troškovi, pa budite u pripravnosti da ne bi došlo do neprijatnih iznenađenja.

LJUBAV: Jarčevi koji su zauzeti biće usmereni na praktičnu stranu odnosa i trudiće se da partneru delima pokažu koliko im je stalo do emotivnog odnosa. Isti princip ponašanja ceniće i kod partnera i prazna priča ih neće zadovoljiti. Ovo je period kada ćete i vi i vaš partner morati dosta da se potrudite da veza uspe i ubrzo ćete shvatiti da nema lakih rešenja. S druge strane, uvažite partnerov trud čak i kada niste najzadovoljniji rezultatima jer, u suprotnom, može doći do nerazumevanja i stari sukobi ponovo mogu biti aktivirani. Jarčevi koji su trenutno sami imaju želju da konkretizuju stvari s osobom koja im se sviđa i prilično su nestrpljivi da do toga dođe. Oni koji nemaju nikoga ko bi im mogao biti potencijalni partner ne gube vreme i traže potencijalnog partnera umesto da budu isključeni i začaureni u svojoj samoći. To vas tera da više izlazite i da se krećete, što će u ovom periodu biti dobro za vas i poslovno, a ne samo privatno. Po svoj prilici sada je pravo vreme da date šansu osobi koju izaberete kao potencijalnog partnera i okončate period samoće.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu, ugroženo je grlo, pa povedite računa o mogućim infekcijama. U ovom periodu moguće su i operacije krajnika.

SAVET + Iskoristite ovaj period da ostvarite što bolju komunikaciju s ljudima koji vas okružuju

 

 

Vodolija

Praktična pitanja

POSAO: Drage Vodolije, vama ova nedelja u fokus stavlja finansije i bavljenje nekim praktičnim i materijalnim stvarima. Od sredine nedelje možete se suočiti s praktičnim pitanjima i baviti se novčanim transakcijama, ali i drugim materijalnim dobrima i rešavanjem problema vezanim za navedene vrednosti. To će vam dobro ići od ruke pošto će vam mozak raditi brzo i na pravoj frekvenciji kada su materijalne stvari u pitanju. Sve ono što ne budete sredinom nedelje uspeli da rešite možete očekivati da ćete razrešiti na kraju nedelje. Bićete osetljiviji za sve stvari od vrednosti i uspećete ispod radara da sprovedete sve što nije bilo moguće u prethodnom periodu. Moguće je da ćete na svojoj strani imati autoritete koji će imati sluha za vaše ideje i pomoći vam oko realizacije. Poslovi će vam kroz ceo mart dolaziti prilično intenzivno, pa ćete biti pomalo rastrzani zbog količine radnih zadataka koja će se naći pred vama. S druge strane, osetićete se usamljeno jer ne vidite da postoji neko na koga biste mogli da se oslonite u raspodeli poslova, već je situacija takva da je sve na vama. To vam može izazvati nervozu i stres, što se može odraziti na vaše raspoloženje, a, samim tim, i na odnose s okolinom. Na finansijskom planu situacija je mnogo jasnija nego u prethodnom periodu jer ćete sada, pored vaših redovnih prihoda, imati i neke manje prilive novca, koji će vam redovno pristizati u martu. To će znatno popraviti vaš budžet i bićete mirniji kada su finansije u pitanju.

LJUBAV: Vodolije koje su u braku ili vezi konačno osećaju emotivno rasterećenje. Sve ono što vas je tištilo u prethodnom periodu sada je iza vas i s partnerom nastavljate dalje, ali bez opterećenja iz prošlosti. Podržavate jedno drugo u vašim individualnim ciljevima, ali ne gubite iz vida ni zajedničke preokupacije, pa oboje možete biti zadovoljni ishodom. Ljubav vam je veoma važna tokom marta i donosi vam dobru energiju, koja će vam pomoći u rešavanju drugih problema. Vodolije koje su trenutno same imaće razloga da budu zadovoljne. Planeta ljubavi i partnerskih odnosa konačno je ušla u vaše prvo polje, a to vam, pored dobrog fizičkog izgleda, donosi i dosta prilika za zaljubljivanje. Oko vas će biti dosta osoba na koje vredi obratiti pažnju, a one Vodolije koje su bile u platonskom odnosu s nekim imaju priliku da postave taj odnos na zdrave osnove ili da nastave dalje sami.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, osećate se dobro i raspoloženo. Zbog pojačanih aktivnosti možete povremeno osetiti umor, ali uz adekvatnu organizaciju to ne bi trebalo da postane hroničan problem.

SAVET + Uživajte u ljubavi i pažnji kojom vas obasipaju

 

 

Ribe

Faza introspekcije

POSAO: Drage Ribe, vi ćete ove nedelje biti usmerene na razvoj svoje ličnosti i na sopstvena osećanja i reakcije. Možete očekivati značajna duhovna iskustva, ali i praktično sagledavanje situacije u kojoj se nalazite. Sredinom nedelje od vas će se očekivati da budete svesni svojih reakcija na situacije koje se odigravaju oko vas. Bićete u stanju da primenite sve ono u čemu ste se usavršavali u poslednje vreme i to će dati zaista dobre rezultate. Vaše reakcije će biti u skladu s promenama koje su nastale unutar vas, pa iako ljudima sa strane one mogu delovati atipično za vas, ipak će ih poštovati pošto će im biti jasno da je sve to rezultat procesa kroz koji ste prošli. Krajem nedelje bićete potpuno svesni i najsuptilnijih dešavanja koja se odvijaju u vašem okruženju, ali i u vama samima. Intuicija će vam biti izoštrena i možete je slediti bez bojazni od pogrešnih odluka. Istovremeno ćete se rešiti nekih starih zabluda koje ćete sada biti u stanju da sagledate i razrešite, bilo da se one tiču drugih ljudi ili vas samih. Poslovna energija je dosta pasivna tokom ove nedelje, pa se fokusirajte na sagledavanje situacije da biste ispravno delovali kada dođe vreme za to i poslovi počnu da se realizuju. Finansijska situacija je dobra za one Ribe koje rade u nekim institucijama ili ustanovama zatvorenog tipa, kao i za one koje rade za humanitarne organizacije. Najbolje je da svoje finansije tokom ovog perioda držite u tajnosti, to jest da drugi nemaju uvid u njih. Postoji opasnost od sajber krađe, pa čuvajte platne kartice i šifre.

LJUBAV: Ribe koje imaju partnera baviće se ličnom introspekcijom i malo će se distancirati od partnera. Imaćete veliku potrebu da analizirate svoje emotivne potrebe i njihovu ispunjenost pored sadašnjeg partnera. Ako ste nezadovoljni, pokušajte prvo da razrešite ono što je do vas i do vaših očekivanja koja mogu biti i nerealna. Ukoliko procenite da ste realni i pravični u očekivanjima, a partner odbije da radi na željenim promenama ili odbija da prihvati svoj deo odgovornosti, znate šta vam je činiti. Ribe koje su trenutno same srešće osobu koja je zauzeta ili iz nekog drugog razloga nije emotivno dostupna, pa mogu ući u jedan platonski odnos, koji će ih prilično okupirati. Vodite računa da ne izgubite iz vida realnost da ne biste otišli previše daleko pošto bi otrežnjenje moglo biti bolno. Najbolje je da realno sagledate situaciju i da potencijalnom partneru ne dajete preveliki značaj, bez realnog uporišta.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, imaćete problema sa spavanjem, kao i s nervima. Možete biti preterano razdražljivi, što može biti uzrokovano upravo nedostatkom sna, pa pokušajte na sve načine da se dovedete u balans.

SAVET + Trudite se da tokom ovog perioda vaša očekivanja budu usmerena isključivo prema sebi, drugi bi vas mogli razočarati

 

 

Komentari (0)