Napokon!

VENERA KONAČNO KREĆE NAPRED: Evo kako da to najbolje iskoristite

Dugo smo bili pod uticajem problema, a od danas sada sve kreće napred!

29.01.2022 13:18

VENERA KONAČNO KREĆE NAPRED: Evo kako da to najbolje iskoristite
pexels.com

Od 19.12. prošle godine smo bili pod uticajem retrogradne Venere koja nas je navela da preispitamo neke segmente naših života, počevši od naših odnosa, novca, i koliko i kako cenimo sebe kao i šta posedujemo.

U Subotu, 29.01. Venera će se kretati napred sa 11′ Jarca i polako završavati period prestrojavanja. Neke okolnosti će nam postati jasnije i izvesnije. Polako izlazimo iz inkubatora, Merkur je još sa nama do 04.02., drži nas u nekim starim i nerazjašnjenim iskustvima.

Subota je posebno važan dan jer se ponovo susreću retrogradni Merkur i Pluton u znaku Jarca, poslednji put bi ovaj aspekt bio aktivan 30.12. prošle godine i kao da nas vraća na to mesto i omogućava nam da bolje razumemo neke teme i uđemo dublje u ono što nam je tada bilo važno. Istovremeno, u subotu Venera ide napred i u aspektu je sa Uranom. Očekuje nas iznenadno i oslobađajuće iskustvo. Moguće je da su ovi događaji u skladu sa iskustvima koja smo imali sredinom novembra ili sredinom decembra prošle godine kada je ovaj aspekt bio na snazi. Kao da nam sa ramena padaju stari tereti, izlazimo iz okova, idemo napred. Spoj Venere i Urana je simbol ljubavi, slobode i autentičnosti. Sve što možemo da živimo od srca i to je zaista najbolje za nas. Dolazi rešenje, uvid, sve se dešava neočekivano i iznenada. Bolje vidimo šta se desilo i polako to ostavljamo iza sebe. Idemo napred.

Značajan datum biće 02.03. kada se Venera vrati na mesto sa kojeg se kretala unazad, a u isto vreme dodirne Mars na istom stepenu. Važan trenutak za naše dalje usmeravanje u životu, bilo da je u pitanju ljubav ili ponekad neka druga priča. Život se odvija u slojevima. Sve je isprepleteno i povezano. Jedna te ista situacija se vremenom otkriva u potpunosti, a ne uvek odjednom. Ponekad to ne vidimo, pa je važno da budemo prisutni. Budite strpljivi. Posmatrajte, prenosi Atma.

 

Komentari (0)