Astro tajne

KAKVO STE ZLO PREMA HOROSKOPSKOM ZNAKU: Tamna strana zodijaka

Svaki horoskopski na sebi svojstven način ispoljava svoju negativnu stranu

22.01.2022 15:00

KAKVO STE ZLO PREMA HOROSKOPSKOM ZNAKU: Tamna strana zodijaka
Pixabay

Koliko dobrih, toliko i loših osobina ima svaki horoskopski znak. Ono po čemu se razlikuju je način na koje to zlo ispoljavaju i koje zlo preovlađuje u njihovoj ličnosti.

OVAN: Besno zlo

Uglavno su zabavni i opušteni, dok ih neko ne naljuti, a tada nastaje pakao. U stanju su da naprave sve kako bi s puta uklonili one koji ih ljute, sabotiraju, pokušavaju uzeti ono što smatraju svojim ili bar verujete da im to pripada. Upravo ti nagli naleti besa su nešto na šta Ovnovi moraju da pripaze ukoliko žele kvalitetniji i srećniji život.

BIK: Iznenadno zlo

Bikovi su toliko ležerni i hladnokrvni da se ljudi oko njih lako uljuljkaju u lažan osećaj sigurnosti i ponekad nesvesno testiraju bikovske granice. Ali, kad preteraju i odu predaleko, Bikovi napadaju bez upozorenja, brzo i precizno. Ciljate tamo gde je njihov neprijatelj najranjiviji.

BLIZANCI: Dvolično zlo

Blizanci imaju dve strane ličnosti. I dok jedna strana uopšte nije zla, druga to itekako nadoknađuje. Loša strana voli da ogovara, a ono što je u stanju da govori drugima iza leđa nije ni najmanje pristojno. A kad ih neko uhvati u tračarenju, tad je glavni izgovor: „Pa samo sam iskren“. U redu je biti iskren, ali kad se nekome to govori licem u lice, a ne iza leđa.

RAK: Zaljubljeno zlo

Rak je zao na ljubavno-opsesivni način. S njihovim srcem se ne treba igrati, jer tad se pretvaraju u zver. Ako im neko slomi srce, potrudićete se svim silama i resursima da ispaštaju zbog toga. Rakovi bi morali da porade na boljim ljubavnim odnosima i nošenjem sa odbijanjem jer im je to najslabija karika koja remeti sve ostale aspekte života.

Pixabay

Bik napada bez upozorenja

 

LAV: Opravdano zlo

U Lavovima se krije mali zli genije koji je u stanju da briljantno opravda zlo koje čini drugim ljudima. Oni se ne osećaju preterano loše zbog stvari koje čine drugima jer znaju da to racionalizuju i uvere da to tako mora da bude. Vrlo su neprijatni kada neko odbije ono što su oni zamislili i učiniće sve kako bi dobio lekciju za čitav život.

DEVICA: Hladno zlo

Device su u stanju da ostanu nepristrasne i u najemotivnijim situacijama, a to nekim ljudima izgleda zastrašujuće hladno. Nije da ih nije briga, već im jednostavno nije dovoljno stalo da bi se uključili. Na primer, ako se njihov neprijatelj utapa, baciće mu uže spasa, ali neće skočili u vodu za njim - ne zato što mu žele zlo, već zato što su svesni svojih ograničenja i brinu za vlastitu sigurnost.

VAGA: Pritajeno zlo

Vage ne mogu da podnesu da neko misli loše o njima pa zato nisu sklone da javno pokažu zlu stranu. One će radije nekoga uništiti u tišini, daleko od očiju javnosti. Na primer, ako imaju problem s nekim na poslu, neće mu otvoreno reći šta im smeta, već će podneti anonimnu žalbu nadređenima. Ponekad jednostavno puknu i naprave nešto što nije ni malo lepo, ali brzo osete kajanje zbog svojih postupaka, prenosi 24sata.hr.

ŠKORPIJA: Snažno zlo

Kad je reč o osveti, Škorpije su jedan od najkrvožednijih znakova Zodijaka. U naletima besa u stanju su da unište sve i svakoga snagom i brzinom tornada. Neće se zaustaviti ni po koju cenu sve dok ne budu sigurni da osoba, koja im je učinila nešto nažao, više nikada neće učiniti istu grešku. Škorpije se nikada ne umore od osvete, one se delimično osećaju živo zbog nje.

Pixabay

Vaga uništava daleko od očiju javnosti

 

STRELAC: Moralno zlo

Ovaj horoskopski znak nije ni malo svestan svoje zle strane. Oni su uvereni da samo slede svoj strogi moralni kodeks i čine sve, kako bi bili sigurni da i drugi slede ono što su oni zamislili. Strelčevci na stvari gledaju samo iz svoje perspektive i smatraju to jedino ispravnim. Kada nekoga takvim ponašanjem povrede, uvereni su da je to za njegovo dobro.

JARAC: Finansijsko zlo

Zla strana rođenih u znaku Jarca dolazi do izražaja kada je u pitanju novac. Ukoliko im se neko nađe na putu do ostvarenja finansijskog plana ili pokuša da im uzme novac, osetiće svu jačinu njihove tamne strane. U stanju su da pregaze kolegu kako bi dobili bonus ili povećanje plate. Kod njih je to potpuno opravdano, jer kada su posao i zarada u pitanju, cilj opravdava sredstvo.

VODOLIJA: Pametno zlo

Vodolije su toliko pametne da znaju da pokažu zlu stranu toliko brzo i smišljeno da meta napada ne shvati šta ju je zadesilo ili to shvati prekasno. U stanju su da ostanu nepristrasni i da niko ne posumnja u njih, jer oni deluju kao da su iznad tih zemaljskih, plitkih emocija.

RIBE: Maštovito zlo

Ribe su u stanji da u glavi zamisle sve vrste zlih scenarija, ali kada dođe do toga da ih realizuju, oni to ne mogu da sprovedu jer nisu zli. Oni su previše ljubazni, previše osetljivi, pa čak i previše lenji da bi se nekome svetili. Ali su u stanju teorijski da razrade zlo do najsitnijeg detalja, piše Your Tango.

Komentari (0)