SREĆA RADOST UŽIVANCIJA!

TRIPUT URA ZA 2022! Znakovi kojima će sledeća godina promeniti život

Godina pred nama, koja u sebi nosi tri dvojke, će predstavljati pravu prekretnicu za tri znaka Zodijaka a portal Srećna Republika vam otkriva kome to sledi najbolji period života.

19.12.2021 20:04

TRIPUT URA ZA 2022! Znakovi kojima će sledeća godina promeniti život
pexels.com

Ako ste rođeni u jednom od ova tri horoskopska znaka, sledeća godina će vaš život promeniti iz korena i pružiti vam nezamislivu sreću i uspeh. Ukoliko se radi baš o vašem znaku, spremite čaše pune šampanjca i 31. decembra u ponoć nazdravite godini u kojoj je sreća na vašoj strani!

RIBE

Naredna godina je vaša i pružiće vam mnogo manje frustracija, ostavljajući više prostora za produktivnost u društvenim, emocionalnim, duhovnim i profesionalnim aspektima. Takođe imaćete koristi od uticaja dve ogromne planete, koje će vam dati priliku da uživate u svakom trenutku života.

Jupiter je u vašem znaku od kraja 2021. do 10. maja 2022. godine, a zatim ponovo od 28. oktobra do 20. decembra, pružajući vam sreću i snagu na početku i na kraju godine. Očekujete poboljšanje intuicije zahvaljujući vašem dragom prijatelju Neptunu. Vašim znakom vlada Neptun, što znači da su energija vašeg znaka i kvaliteti koje ova planeta kontroliše poput intuicije i snova, duboko slični.

pexels.com

Devojka radi

Neptunu, koji je jedna od najudaljenijih planeta od Sunca, potrebno je mnogo godina da prođe kroz jedan znak, tako da ćete njegov uticaj osećati sve do 2025. godine. Koristite ovo kosmičko uzdizanje kako biste istražili sopstvenu suštinu. Pustite ono što mislite da svet želi da budete i svim srcem uronite u svoje čudno, otkačeno, intuitivno biće!

RAK

Godina 2022. je vaša godina učenja i istraživanja. Vreme je da izađete iz ljušture u koju ste se zarobili i požanjete sve što ste posejali, a da niste sebi pripisali zasluge. U narednoj godini moći ćete da iskusite iste prednosti koje imaju Ribe, doduše, manje intenzivno, zahvaljujući uticajima Jupitera i Neptuna.

Verovatno ćete se osećati opuštenije nego u 2021. koja vam je mnogo toga oduzela. Pored kretanja ove dve velike planete, i dalje ćete osećate Plutonov uticaj u Jarcu koji se suprotstavlja vašem znaku, piše portal hellomagazin.rs. Pluton je mala, ali magično moćna planeta, koja se kreće u erama umesto u kratkim naletima.

pexels.com

Devojka uči

On je u Jarcu od 2008. i biće tamo do 2023. podsećajući vas na naporan rad koji morate uložiti da biste bili utemeljeno duhovno biće. Suprotstavljanje Plutona vašem znaku svih ovih godina dalo je kontrast vašoj anksioznoj i empatičnoj prirodi. Vaše vreme učenja o duhovnosti uskoro se bliži kraju.

DEVICA

Nastupajuća, 2022. godina, biće jedna od vaših najboljih godina do sada. Za vas je ona godina puštanja obrazaca obespravljenosti, besa i starih navika. Zahvaljujući uticajima Jupitera i Neptuna ohladićete se i osloboditi pritiska koji vas je mučio.

Iako tvrdite da niste skloni stresu, i mi i vi znamo da napredujete u pretrpanom rasporedu, što vas čini sklonim frustracijama. Ako ste se umorili, godina 2022. pružiće vam priliku da razbijete taj obrazac, Jupiter i Neptun u Ribama, suprotstavljeni vama, kretaće se kroz vašu kartu kako bi umirili čvrstinu vašeg karaktera.

pexels.com

Devojka se odmara

Nastavićete da doživljavate deo Plutonovog intenziteta u Jarcu. Šta možete naučiti iz ovog egzistencijalno nabijenog kretanja planete kroz znak napornog rada i moći? Uz vašu sklonost da se preopterećujete je i osećaj plašljivosti. Ne morate da se skrivate i plašite sveta ‒ ovogodišnji planetarni sastav je idealan da vam pomogne u izboru novog života!

 

 

Komentari (0)