Horoskop

OVO SE DEŠAVA JEDNOM U 20 GODINA, UPAMTITE, SVE POČINJE 20. NOVEMBRA: Tektonske promene za 4 znaka!

Počinje sezona velikih turbulencija.

28.10.2024 09:01

OVO SE DEŠAVA JEDNOM U 20 GODINA, UPAMTITE, SVE POČINJE 20. NOVEMBRA: Tektonske promene za 4 znaka!
Shutterstock

Pred nama je jedan od najvažnijih astroloških meseca u godini jer Pluton, planeta transformacije, ulazi 20. novembra u Vodoliju, gde će se zadržati skoro 20 godina. Pluton je vesnik generacijskih, sveobuhvatnih promena u svim životnim oblastima, a njegov uticaj će najviše osetiti Vodolije, Lavovi, Bikovi i Škorpije.

BIK 

Ulazak Marsa u Lava 4. novembra doneće vam izazovne trenutke u poslovnom okruženju. Naročito će biti važno da se ne dopustite da privatni problemi utiču na vaš radni učinak, jer će energija Lava podstaći vašu borbenost i nedostatak spremnosti za kompromise.

Venera u Jarcu od 11. novembra će vam pružiti priliku za putovanje, ali i naglasiti potrebu za pažljivijim upravljanjem finansijama. Ulazak Plutona u Vodoliju 20. novembra doneće značajne promene u karijeri i poslovanju firme, što će zahtevati prilagođavanje novonastalim okolnostima.

Shutterstock

Velike promene počinju 20. novembra

Mars u Lavu može izazvati krizu kod Bikova u dugim vezama ili braku. Slobodni Bikovi će biti skloni kratkotrajnim avanturama na početku meseca, dok će u drugom delu biti oprezniji u emotivnim izražavanjima. Venera u Jarcu nagoveštava stabilnost u ljubavnim odnosima, ali može dovesti do postavljanja visokih očekivanja prema osobama koje vam se dopadaju.

Ovaj mesec može doneti izazove po pitanju zdravlja.

Lav

Ulazak Marsa u vaš znak 4. novembra doneće vam snažnu energiju i odlučnost da se suočite sa izazovima na poslu. Vaša dominacija na radnom mestu biće naglašena, dok će finansijsko stanje biti stabilno do 26. novembra. Pluton ulazi u Vodoliju 20. novembra, najavljujući revolucionarne promene u poslovanju i sistemu rada.

Retrogradni Uran i ulazak Plutona u Vodoliju donose velike promene u emotivnim odnosima, pri čemu se može javiti potreba za oslobođenjem od zastarelih principa koji više ne funkcionišu.

Zdravstveno stanje može biti slabije tokom ovog perioda.

Škorpija

Sezona vašeg znaka i dalje traje, pružajući vam priliku da pokažete svoje sposobnosti. Međutim, prisustvo Marsa iz Lava može doneti veću konkurenciju na poslu, zahtevajući od vas borbu za svoje mesto. Venera u Strelcu u prvom delu meseca može doneti finansijski dobitak ili bonus.

Schutterstock

Četiri znaka će najviše biti na udaru ulaska Plutona u Vodoliju 

Ulazak Plutona u Vodoliju 20. novembra označava revolucionarne promene u svim sferama vašeg života.

Venera u Jarcu donosi bolju komunikaciju u emotivnim odnosima, ali prisustvo Marsa u Lavu može prouzrokovati prenošenje poslovnih problema na partnera.

Mogući su problemi sa kičmom.

Vodolija

Izlazak Marsa iz Raka doneće vam olakšanje na poslu, dok će ulazak Plutona u vaš znak označiti početak revolucionarnih promena u svim oblastima života.

Sunce u Škorpiji može izazvati nesuglasice u emotivnim odnosima, dok će ulazak Plutona u Vodoliju doneti promene u shvatanju partnerskih odnosa.

Zdravstveno stanje može biti izazovno tokom ovog meseca.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)