Horoskop

RETROGRADNI JUPITER UDARIĆE SNAŽNO: Samo 3 znaka će do februara 2025. uživati u neverovatnoj sreći!

Oni će imati priliku da zablistaju na svakom polju i da prevaziđu sve prepreke.

21.10.2024 09:01

RETROGRADNI JUPITER UDARIĆE SNAŽNO: Samo 3 znaka će do februara 2025. uživati u neverovatnoj sreći!
Credit: Giada Papini Rampelotto/Europane / Zuma Press / Profimedia

Jupiterova retrogradnost nosi sa sobom mogućnosti za rast, kako na ličnom, tako i na profesionalnom planu, te će Lavovi, Škorpije i Vodolije imati priliku da iskoriste ove beneficije za svoj napredak.

Podsetimo, retrogradni hod Jupitera počeo je 9. oktobra i trajaće sve do februara 2025. godine, a često izaziva različite reakcije i spekulacije među ljudima. Za mnoge to je vreme zebnje i strepnje, dok drugi vide priliku za pozitivne promene.


Astrolozi ističu da će retrogradni Jupiter doneti povoljne finansijske prilike i poslovni uspeh za određene horoskopske znakove do februara 2025. godine. To predviđanje sigurno budi interesovanje kod mnogih koji se nadaju boljoj budućnosti.

Lavovi

Lavovi mogu očekivati povoljne promene u profesionalnom životu tokom ovog perioda. Ovo je vreme koje ih podstiče da preispitaju svoje ciljeve i strategije, što može rezultirati značajnim finansijskim napretkom. Takođe se očekuje značajno poboljšanje prilika i u ličnim odnosima, što dodatno naglašava pozitivne aspekte ovog perioda.

Retrogradni Jupiter usmerava pažnju na dugoročne projekte koji su možda bili zapostavljeni u proteklom periodu. Ovo može biti savršena prilika da pojedinci preuzmu inicijativu i iskoriste mogućnosti koje su im sada dostupne. Takođe, moguće je da se odnosi sa kolegama ili poslovnim partnerima značajno poboljšaju, što može dovesti do stabilnije i sigurnije poslovne situacije.

Škorpije


Jupiterova retrogradnost donosi novu perspektivu i izazove za pripadnike ovog znaka. Umesto usporavanja, ova faza može biti prilika za suočavanje sa izazovima i postizanje maksimalnog potencijala. Pod uticajem Jupitera, Škorpije će imati priliku da dublje istraže svoje mogućnosti i preispitaju postojeće poslovne strategije.

Shutterstock

Jupiterova retrogradnost donosi novu perspektivu i izazove za pripadnike ovog znaka


Važno je napomenuti da će Jupiterova retrogradnost doneti i pozitivne promene u ličnim odnosima, posebno u pogledu emocionalne bliskosti i stabilnosti. Ovo može biti vreme za jačanje veza sa voljenima i rad na harmoniji u odnosima.

Vodolije

Retrogradni Jupiter takođe može imati izvanredne efekte na Vodolije, pružajući im mogućnosti za napredovanje u karijeri i finansijama. Ovaj period može osvetliti alternative koje do sada nisu bile razmatrane, otvarajući put inovacijama i kreativnim rešenjima u poslovanju.


Iako može doći do unutrašnjeg pritiska da se povučete i razmislite o svojim odlukama, ovo je zapravo prilika za postizanje dugoročnih ciljeva. Jupiterov uticaj može dovesti do poboljšanja u odnosima sa prijateljima i porodicom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)