Horoskop

EVO ŠTA JE ISTINA O ODNOSU VIŠNJE I UROŠA! Astrolog otkriva kakvo iznenađenje čeka Živkovića

Petrovićevu očekuje nova ljubav u novembru ili decembru.

27.10.2024 21:00

EVO ŠTA JE ISTINA O ODNOSU VIŠNJE I UROŠA! Astrolog otkriva kakvo iznenađenje čeka Živkovića
Republika

U novoj emisiji "Astro vodiča" na Youtube kanalu Srećne Republike astrolog Gordana Dragišić dala je smernice šta nas čeka u narednoj nedelji. I dalje je aktuelna vladavina Merkura.

- Ono što je jako aktuelno u narednih sedam dana je pre svega Merkur koji može da pravi probleme za tri horoskopska znaka. Prvo moram da vas upozorim da vodite računa na poslu, svi koji ste rođeni u znaku Strelca, Jarca i Lava. Bez obzira da li radite posao na kojem ima mnogo ljudi, možete da odreagujete onako kako ne treba... A ako radite sa sebe vodite računa a papirima i dokumentima, i gde stavljate svoj potpis, jer kroz par dana to može doći na naplatu i to bukvalno, da morate da platite veliku novčanu svotu, a sada niste u mogućnosti da rasipate novac. Takođe, pazite šta obećavate, jer niste trenutno u situaciji da ta obećanja i ispunite - kaže Goca.

U rubrici "Aktuelno" Goca se bavila odnosom između Višnje Petrović i Uroša Živkovića i da li zaista između njih postoji nešto više od prijateljstva.

ST/Dragan Kadić, ATA images

Uroš Živković i Višnja Petrović

- Višnja Petrović i Uroš Živković, kažu neki da tu ima iskrica, da ljubav cveta, ali, sve što oni imaju je zajednički duet. Kada se radi o Višnji, ovo je jako lepa godina za nju i ja očekujem još novih pesama... Šestica i Venera daju odličnu emotivnu žensku energiju. Ono što moram da pomenem je i da je ovo idealan period za zaljubljivanje, pa očekujem nekog gospodina da se pojavi u novembru i decembru, a cela naredna godina je odlična za putovanja i kupovinu nekretnina. Što se Uroša tiče, divan period za ovog mladog gospodina i ja očekujem u narednoj godini da se otvari i kao otac - najavila je Goca.

 

Komentari (0)