Horoskop

MAGIČAN ROMSKI HOROSKOP ZA 2025! Za samo 3 znaka će sve ići kao podmazano, ali pod ovim uslovom!

Naredna godina neće biti dobra za riskantna ulaganja, pa se oprez savetuje svima, posebno na polju finansija.

22.10.2024 09:02

MAGIČAN ROMSKI HOROSKOP ZA 2025! Za samo 3 znaka će sve ići kao podmazano, ali pod ovim uslovom!
Shutterstock

Romi su vekovima razvijali majstorstvo proricanja, kao deo tradicije i istorije svog naroda. Imaju sopstveni horoskop, koji je zasnovan na simbolima koji predstavljaju njihovu kulturu. Romi predviđaju budućnost kroz karte, čitanjem dlana ili kroz horoskop. Kao i u zapadnoj astrologiji, imaju 12 znakova, ali oni nose imena predmeta koji su za njih važni. Osim toga, prilikom proricanja, Romi koriste intuiciju, što im omogućava da veoma precizno predvide budućnost. 

Sudeći prema prognozama romskog horoskopa, u 2025. svima se preporučuje oprez i izbegavanje riskantnih ulaganja, ali se tvrdi da će za tri znaka naredna godina biti berićetna. Proverite da li ste među srećnicima.

Sveća/Blizanci (21. maj - 20. jun)

Pred vama je izuzetno srećna godina za realizaciju svih poslovnih planova i izuzetne finansijske dobitke. Ukoliko planirate pokretanje sopstvenog biznisa, naredna 2025. biće pravi trenutak za to jer će vam sve ići od ruke i kao podmazano. Savet je da budete pošteni prema sebi i drugima, ne pokušavajte da idete prečicom, sudbina će vas vratiti na početak. Budite odgovorni i pošteni da biste uživali u plodovima svog rada.

Shutterstock

Budite mudri i strpljivi, a sve će vam biti vraćeno trostruko

Zvezda/Lav (22. jul do 22. avgust)

Za vas dolazi period stabilnosti bez neprijatnih iznenađenja, ali samo pod uslovom da budete oprezni i da ne rizikujete bez potrebe. Naredna 2025. godina je kad treba da igrate na sigurno i ojačate svoje pozicije. Budite mudri, ne trčite pred rudu i obuzdajte sopstvenu sujetu i želju da uvek budete prvi. Svaki mudar korak naredne godine biće nagrađen trostruko, zato budite strpljivi i sve dobro odmerite pre nego što krenete u akciju.

Sekira/Strelac (22. novembar - 22. decembar)

Rođeni u ovom znaku mogu da očekuju kvalitetne promene u narednoj godini. Obratite pažnju na ljude koji će vam se pojaviti u životu u periodu proleća, zato što će neki od njih odigrati ključnu ulogu u vašem životu i promeniti vam sudbinu. Budite društveni, krećite se među ljudima, širite krug poznanika i poslovnih partnera, izađite iz zone udobnosti. Pred vama je period preporoda, mnoge teške teme ostavićete iza sebe, posebno porodične probleme, koji su vas dugo mučili.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)