Astrologija

SPREMITE SE ZA 17. OKTOBAR I ONO ŠTO DOLAZI! Ove 3 stvari morati uraditi na dan punog Meseca!

Odlično je vreme da ponovo pokrenete svoje rituale manifestacije i tako dovedete do ispunjenja želja.

14.10.2024 19:21

SPREMITE SE ZA 17. OKTOBAR I ONO ŠTO DOLAZI! Ove 3 stvari morati uraditi na dan punog Meseca!
shutterstock.com

Oktobarski pun mesec ili Hanter Mesec označava prvi pun mesec jesenje ravnodnevice, ali što je još važnije, to je prvi takav fenomen nakon završetka sezone intenzivnog pomračenja. On će se dogoditi 17. oktobra 2024. godine, tačnije u četvrtak.

Posle mesec dana ispunjenog snažnom energijom pomračenja, ovaj pun mesec vraća priliku za mesečevu magiju. Odlično je vreme da ponovo pokrenete svoje rituale manifestacije i da se usredsredite na ciljeve.

Shutterstock

Oktobarski pun mesec ili Hanter Mesec označava prvi pun Mesec jesenje ravnodnevice

Ako imate nešto što biste sebi želeli da ostvarite, potrebno je da to i manifesujete. Rutuale manifestacije treba da uradite tokom punog meseca 17. oktobra.

Ritual manifestacije nakon sezone pomračenja

Pun mesec često otkriva istine i pokreće iznenadna saznanja, a nakon brzih promena sezone pomračenja, oktobarski pun Mesec nudi trenutak za obradu ovih smena. To je moćno vreme da se oslobodite svega što su pomračenja izbacila iz vašeg života, a pomaže vam da se osećate lakše i otvorenije za nove mogućnosti. Tokom punog meseca 17. oktobra, oslobodite se onoga što vas sputava. Zapišite sve što vam je potrebno da otpustite i zapalite papir u vatrostalnoj posudi. Ovaj jednostavan ritual pomaže u uklanjanju stare energije, stvarajući prostor za novi rast i slobodu. Koristite moć vatre da pokažete spremnost da krenete napred.

Meditacija gledanja u plamen

Uz intenzitet oktobarskog punog meseca probajte smirujuću meditaciju gledanja u plamen. Upalite sveću i sedite tiho, fokusirajte se na plamen kao na meditativnu tačku. Ova praksa, ukorenjena u Trataka meditaciji, pomaže vam da razbistrite um i pruža trenutak za razmišljanje. Ako vam se učini da ste pod stresom, vratite pažnju na plamen. Nakon 10 minuta zapišite misli ili emocije koje su se pojavile i sva zanimljiva zapažanja o kretanju ili bojama plamena, piše "Hindustan Times".

Pixabay

Plamen sveće može da bude odlična meditativna tačka 

Oktobarski Supermesec 

Pun mesec ovog oktobra, najbliži Supermesec u godini, stiže tokom poslednje nedelje sezone Vage. To je idealno vreme da se okupite s prijateljima i zajedno odredite namere dok gledate izlazak Meseca. Poznat kao Krvavi Mesec, može izgledati veći i narandžastog tona, posebno blizu horizonta. Iskoristite ovaj magični trenutak da razmislite, podelite svoja iskustva i otpustite sve što vam više ne služi, postavljajući scenu za nove početke.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)