Horoskop

PREKRETNICA ZA LAVOVE, DEVICE NA PUTU USPEHA: Samo jedan znak čeka TAJNA ljubav - novi nedeljni horoskop!

Pogledajte šta očekuje vaš znak u narednih sedam dana.

22.09.2024 18:01

PREKRETNICA ZA LAVOVE, DEVICE NA PUTU USPEHA: Samo jedan znak čeka TAJNA ljubav - novi nedeljni horoskop!
Credit: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nedelja pred nama donosi more različitih emocija, pa ćemo se osećati kao da smo na rolerkosteru. Biće i mora mogućnosti, a na nama je da izaberemo šta je najbolje za nas. Ovo je period sumiranja leta koje je iza nas, ali i novih početaka i šanse da do proleća promenimo sve ono što nas "žulja" u sopstvenom životu. 

Šta vas očekuje u narednih sedam dana pročitajte u najtačnijem horoskopu koji je pred vama.

Shutterstock

 

Ovan - Sistematični i precizni

POSAO: Ovnovi se neće truditi da budu primećeni na poslovnom planu, već će težiti da rade i funkcionišu u tišini, bez veće pompe i diskusije. Nećete želeti da budete u centru pažnje, ali ćete se truditi da budete korektni i obavljate posao što bolje, na vreme i precizno. Iako će vas nervirati što drugi ne obavljaju svoj posao ni blizu kako treba, nemojte reagovati, već svojim primerom pokažite jako treba da se odnose prema poslu. Nemojte nikoga kritikovati niti pokušavati da zavedete red jer ćete stvoriti samo kontraefekat. Bićete veoma uticajni i ostaviti trag, ali će biti najvažnije kako se vi osećate i koliko ste dobri sami sa sobom. Uskoro ćete u mnogim situacijama biti inicijator i pokretač, mnogi će vam se pridružiti i slediti vas. Način na koji budete pristupali poslu imaće nove elemente, pa bi neke stvari mogle biti nejasne. Moraćete da uspostavite nova pravila i postavite stvari iz početka.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Ovnovi bi trebalo da budu strpljivi i ne izgovore baš sve što misle. Iako vam se ne dopada kako partner deluje i reaguje u nekim momentima, možda je najbolje da pustite da to sam uvidi. Probajte da se adaptirate na neke njegove stavove i poteze jer svaka reakcija može dovesti do svađe. Posvetite se sređivanju doma i renoviranju. Slobodni Ovnovi privlače pažnju, veoma su šarmantni i zavodljivi, ali su više fokurani na posao. Osoba koja im se zaista dopada trenutno je nedostupna. Ovo je period kada ćete biti aktivniji kada je društveni socijalni život u pitanju.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu biste mogli osećati napetost i nervozu zbog tuđe ležernosti i nekih neprijatnih odnosa. Posvetite više pažnje svom zdravlju i mentalnoj higijeni.

SAVET: Izbegavajte gužvu i napete situacije.

Shutterstock

 

Bik - Više posla i ljubavi

POSAO: Bikovi bi trebalo da obrate pažnju koliko obaveza imaju i da se ne zatrpavaju poslom previše. Otvaraće vam se nove poslovne prilike i mogućnosti u kojima ćete biti konkretni, praktični i funkcionalni, ali vam manjak radne snage može biti problem, bez obzira na to da li ste na vodećoj poziciji ili ne. Mogli biste zbog toga u nekim trenucima da budete impulsivniji i da reagujete žustrije nego inače. Ovo je period kada vam je naglašena kreativnost i sve što je vezano za estetiku doneće veoma dobre rezultate. Međutim, veoma su važni i međuljudski odnosi i koliko ćete biti mudri. Dobro bi bilo da shvatite gde vam je mesto i da ne čekate da vas neko pomera ili traži od vas drugačije aktivnosti. Bez obzira na to što vam se otvaraju neke mogućnosti, mnogo je važnije da se razvijate na duhovnom planu, nego materijalnom. Mogući su razgovori s nadređenima ili osobama od autoriteta, a kod nekih Bikova su mogući i razgovori za posao. Moguće je poslovno putovanje.

LJUBAV: Na emotivnom planu Bikovi će biti mnogo taktičniji i oprezniji nego na poslovnom i truditi se da ne nameću svoj stav i mišljenje. Želećete da ugodite partneru i napravite neko posebno iznenađenje. Neki bi mogli dobiti vest o prinovi, a nekima će deca biti u fokusu i neka dešavanja u vezi s njima. Posvetite im se ozbiljno jer u suprotnom možete imati veće probleme. Slobodni Bikovi će imati specifičnu komunikaciju s nekom osobom. Biće to ljubav na prvi pogled ili naglo buđenje strasti i emocija. Nećete znati šta vam se dešava.

ZDRAVLJE: Pojačan adrenalin, dinamičnost i aktivnost delovaće na vas regenerišuće. Ipak, budite oprezni jer u žurbi možete povrediti prste ili ruke.

SAVET: Ne rizikujete nepotrebno.

Shutterstock

 

Blizanci - U klinču

POSAO: Nalazite se u veoma nezgodnoj situaciji. Treba da budete opušteni, a to se na neki način i traži od vas, s druge strane imate neki pritisak zbog kog to ne možete da postignete. Zbog toga nećete znati šta da radite, a okolnosti mogu biti nepotrebno tenzične i napete. Taj pritisak bi mogao da bude od osoba od autoriteta ili nadređenih. Nemojte dozvoliti da vas to ometa, koliko god izgledalo deprimirajuće. Imaćete česte promene raspoloženja i jednu stvar ćete pričati na više načina ili ćete menjati mišljenje o tome kako nešto treba uraditi. Oko 25. septembra postićićete veoma dobre rezultate i bićete primećeni, ali se ne trudite da se na silu dodatno pokažete. Moguća su i neka finansijska ulaganja, a neki Blizanci bi mogli da imaju veće izdatke. Oni koji se bave privatnim biznisom nalaze se u važnom periodu, veoma je bitno kako reagujete i kako se postavljate u datom momentu. Ovo je period kad pravite bazu za narednu godinu. Imaćete planirane i neplanirane troškove.

LJUBAV: Na emotivnom planu veoma je važno na koji način pristupate partneru. Najvažnije je da budete iskreni jer će se samo tako stvari posložiti na najbolji način. Iako ne želite da živite po nekim šablonima pomoćićete partneru da izađe iz stresnog perioda. Ovo je, takođe, odlična nedelja za zabavu, izlaske i provod. Ako nemate ništa planirano, izađite i dobro se provedite s partnerom u dobrom društvu. Slobodni Blizanci biće tenzični zbog gomile poslovnih obaveza, pa će im prijati malo oduška. Probajte da se opustite i provedete, a postoji mogućnost da upoznate veoma zanimljivu i šarmantnu osobu koja će vas osvojiti na prvi pogled.

ZDRAVLJE: Slabe tačke su grlo, vrat i donji deo vilice.

SAVET: Ne žurite.

Shutterstock

 

Rak - Aktivni, ali umereni

POSAO: Rakovi će imati dosta posla i obaveza, ali je važno da se ne rasplinjavaju, već sve rade korak po korak. Ne dozvolite da vas neko ubrzava ili pritiska, već isključivo pratite svoj bioritam. Mnogo je bolje da sve postižete u kraćem periodu i roku i da pravite kratkoročne planove nego da se previše opterećujete i na mentalnom i fizičkom planu. Imajte meru i u donošenju odluka i u onome što tražite od drugih. Smanjite očekivanja, ali se i dajite maksimalno. Iako ćete biti prilično aktivni tokom ove nedelje, nemojte biti inicijator nekih događaja. Probajte sve da rešavate na mirniji i način, budete fokusirani i sve dobro razmotrite pre nego sto donesete konačnu odluku. Mnogo više ćete dobiti mirnijim putem, imajte to na umu. Neke Rakove očekuje putovanje, a neke novi seminari, nova znanja i dodatno obrazovanje. U svakom slučaju, važno je da radite, pre svega, na sebi.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Rakovi će imati važne razgovore i odluke kada je privatni život u pitanju. Kao i u ostalim segmentima, i u ljubavi je važno da sve rešavate na miran način. Mnoge Rakove očekuje putovanje i više kontakta s bliskim ljudima, rođacima i prijateljima. U suprotnom, ako osećate tenziju i napetost s osobama preko puta vas, probajte da nađete rešenje u sebi. Slobodni Rakovi će biti prilično aktivni kada je društveni i socijalni život u pitanju. Upoznaćete nove ljude, a jedna osoba bi mogla da vam privuče posebnu pažnju. Osvojiće vas osmehom i lepim manirima. Moguće je da ćete imati razgovor ili bliski susret s nekim iz prošlosti.

ZDRAVLJE: Kada je zdravlje u pitanju, takođe je važno da ne reagujete burno i ishitreno jer u tom slučaju možete osećati glavobolju ili imati povredu glave.

SAVET: Pristupanje svemu na miran način.

Shutterstock

 

Lav - Na prekretnici

POSAO: Lavovi se i dalje preispituju, što zbog spoljnih faktora, što zbog onoga što osećaju iznutra i promena koje im se konstantno dešavaju. Na nekoj ste prekretnici, nešto ste započeli možda još 2023, ali ste i dalje u dilemi u kom pravcu da se razvijate. Ono što bi trebalo da vas vodi je istinska unutrašnja potreba, a pravo iskustvo ćete doživeti tokom novembra i decembra. Do tada posvetite se svojim mikroplanovima. Ove nedelje imaćete i važne razgovore, možda neke bitne odluke, ali je važno da u tim situacijama ne budete pretenciozni i sve rešavate mirnim putem, skromnije i jednostavnije. Sve što vam se dešava će vas na neki način osnažiti i ojačati i kasnije vas činiti sigurnijim. Neki Lavovi bi mogli potpisati važan ugovor, neke očekuje kraće putovanje, a neki će započeti novi posao. Imaćete pomoć nekih bliskih ljudi, saradnika ili partnera. Finansije su i dalje u fokusu, i zbog njih imate neka ograničenja. Možete da očekujete veći priliv novca, a neki Lavovi čak i nasledstvo.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Lavovi će primetiti da su mnogo mentalno jači od partnera, ali to ne znači da samo oni treba da odlučuju. Ovo je sjajan period za putovanje i možda bi najbolje bilo da s voljenom osobom negde otputujete, ako ništa, bar na par dana. Slobodni Lavovi bi mogli biti skloni tajnim i zabranjenim vezama, a kod nekih se radi o partneru koji je emotivno nedostupan ili zauzet. Ne žurite i ne upuštajte se olako u novu avanturu.

ZDRAVLJE: Ova nedelja će biti stresna za Lavove ukoliko ne budu postepeno prihvatali neke obaveze. Iako nešto ide sporo za vaš pojam, mogli biste imati problem sa štitastom žlezdom, vratnim delom kičme i ramenim pojasom.

SAVET: Ne privlačite pažnju.

Shutterstock

 

Devica - Na putu do uspeha

POSAO: Device će imati ovih dana, a možda su već to primetile, atipično ponašanje i česta preispitivanja. Imaćete važne uvide, informacije i vrlo neobične razgovore. Vidi se vaša posvećenost i drugačiji odnos, a to će primetiti i nadređeni i osobe s kojima dolazite u kontakt. Imaćete potrebu da istrajete, pa ćete se uporno držati nekih svojih principa i pravila. Nemojte očekivati ogromne rezultate, već više pomake koji idu uzlaznom putanjom, ali će na dugoročnom planu oni biti vidljivi. Ne upoređujte se s drugima jer bi to moglo da stvori kontraefekat. Važan datum je 24. septembar, kada ćete na neki način izbiti u prvi plan i dati svoj doprinos. Imaćete češću interakciju s ljudima, imati više sastanaka i javnih događaja. Kreativnost i estetika će igrati ključnu ulogu, pa će biti priče i o ovim stvarima. Ovo je sjajan period za učenje, usavršavanje, ali i putovanja.

LJUBAV: Ne emotivnom planu Device će od partnera dobiti poštovanje za sve ono što su uradile za sebe, ali i za porodicu, dom ili vezu. Bićete prilično rasterećeni i zadovoljni što pored sebe imate nekoga ko vam pruža podršku i razume vas. Deca će takođe igrati važnu ulogu i rešavaćete neka veoma važna pitanja u vezi s njima, a mladi parovi mogu da očekuju prinovu. Slobodne Device će biti prilično okrenute poslu, ali neće biti imune na udvaranja nekih osoba iz poslovnog okruženja. U pitanju su jedna mlada i jedna starija osoba koje su potpuno drugačijeg senzibiliteta, a i izgleda.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu slaba tačka su vam kosti, a neke Device bi mogle imati problema s kardiovaskularnim bolestima.

SAVET: Smanjite troškove.

Shutterstock

 

Vaga - Vreme balansa

POSAO: Drage Vage, srećan vam rođendan! Ovo je period u kome se dobro osećate i vladate svojom pozitivnom i harmoničnom energijom, ali vam neće baš sve uvek biti potaman. Smetaće vam neke sitnice, neke osobe i način na koji funkcionišu. Delovaće vam da ne rade dovoljno kvalitetno i da su spori i zato ćete se na neki način povući i posmatrati situaciju sa strane. Iako se od vas očekuje da budete aktivniji i dinamičniji, nećete funkcionisati na uobičajen način. To može dovesti do nekih neprijatnih situacija, ali ćete i to prepustiti drugima. Doduše, nemate jasno rešenje niti potez koji biste mogli da učinite. Najbolje bi bilo da pustite da se stvari same od sebe rešavaju. Krajem nedelje će mnogo toga biti jasnije, a vi ćete imati šta da kažete. Vratiće vam se elan i volja za radom. Neke Vage će imati šansu za napredovanje, neke bi mogle da očekuju povećanje prihoda, a neke Vage će pokrenuti sopstveni biznis. U svakom slučaju, uspostavljanje balansa je za vas sada prioritet.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzete Vage će se osećati zadovoljno i srećno. Partner je uz vas, zajedno donosite neke odluke, što je vama najvažnije, i provodite više vremena, tako da će vam sve druge obaveze mnogo lakše pasti. Mogući su i planovi oko renoviranja doma ili kupovine nekog lepog komada nameštaja. Mogući su problemi s jednim od roditelja. Slobodne Vage će pleniti i šarmirati sve oko sebe, biti lepe i uživati u malim ritualima, pa im partner neće biti ni potreban. Moguće je da vam je u srcu i dalje bivša ljubav, pa još niste spremni za ozbiljnu vezu, ali će vam se mnogi udvarati.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu leđa i kičma su i dalje slaba tačka. Oslobodite se stresa, posvetite spoljašnjem izgledu, ali, pre svega, mentalnom zdravlju

SAVET: Ne preterujte u trošenju novca.

Shutterstock

 

Škorpija - Tajna ljubav

POSAO: Škorpije će ove nedelje biti odlični savetodavci i neko ko može da reši problem i dilemu u jednom potezu. Najbolje je da ne reagujete sami, već sačekate pravu priliku ili da vas pitaju za savet. Moći ćete da se izmestite i sagledate situaciju na najbolji način i zato ćete biti posebni. Bićete ključni čovek u pravom momentu. Ove nedelje ćete dobiti dobre rezultate u poslovanju, ali i dalje imate otvorene neke nove mogućnosti koje su povezane s inostranstvom, stranim firmama ili edukacijom. Novac vam stiže sa svih strana, a na vama je da iskoristite prilike na što bolji način. Moguće je i da ćete imati neke poslove koji nisu za javnost ili će o tome znati mali broj ljudi. Kada su u pitanju partnerski poslovi, moguće je da se nalazite u kritičnom periodu, a neke saradnje bi mogle biti i prekinute. Nemate zajedničke interese, razmišljanja, a vrlo često dolazi do rasprava. Neke Škorpije će dobiti veću količinu novca ili podići kredit.

LJUBAV: Zauzete Škorpije dobijaju na svom šarmu, kada mogu da dobiju sve što požele jednim pogledom. Partner će biti nemoćan, pa će mu preostati samo da se povinuje vašim željama i prohtevima. Neke Škorpije će poželeti da urade nešto po pitanju fizičkog izgleda, promene boju kose ili se posvete svom telu. Strasti su naglašene, ali i tajne ljubavi, pa budite obazrivi. Slobodne Škorpije bi mogle da se zaljube u nekoga na putu ili ko dolazi s puta. Osoba koja vam se dopada privući će vas harizmom i komentarima koji će vas nasmejati. Moguća je ljubav preko društvenih mreža, a kod nekih se radi o zauzetoj osobi. Postoje neki rizici i opasnost.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu noge su vam i dalje slaba tačka, ali bi trebalo da povedete računa o kilaži.

SAVET: Uvedite novi način ishrane i zdrave navike.

Shutterstock

 

Strelac - Izazovi u ljubavi

POSAO: Strelčevi će ove nedelje, pre svega, biti mudri i ozbiljni u pravljenju planova na dugoročnom planu. Krupne stvari koje se vezuju za vaše delovanje i vas doneće neke stabilne poslove i veoma važno iskustvo. Međutim, svesni ste da treba da podignete kriterijume na viši nivo i obratite pažnju na sporedne stvari i sitnice, koje isto tako mogu doprineti poslu. Pristupaćete nekim stvarima na potpuno drugačiji način, ali će se ta razlika primetiti tek sredinom sledeće godine. Do tada, korak po korak, budite strpljivi ka svom putu uspeha jer je za sve potreban proces. Veoma ste intuitivni i mnogo toga ćete predosetiti, a naročito u vezi s finansijama i ulaganjima. Novac koji dolazi od drugih osoba znaćete da iskoristite na pravi način, ali je veoma važno da to radite u tišini i bez pompe. Mnogi Strelčevi se nalaze u presudnom trenutku kad treba da odluče da li da započnu nešto novo, kad je privatni posao u pitanju. Moguć je i rad od kuće ili renoviranje neke nekretnine.

LJUBAV: Na emotivnom planu mnogi Strelčevi imaju dobar i kvalitetan odnos, ali bi mogli imati izazove kad je u pitanju preljuba. Trenutno nije dobro da u život uključite treću osobu, ali nećete moći lako da se oduprete iskušenju. Oni koji to prebrode osetiće blagostanje i biti zadovoljni, dok će ovi drugi ući u veoma turbulentan period koji će imati posledice. Odlučite sami kojim ćete putem ići. Slobodni Strelčevi su na neki način izolovani od spoljašnje sredine i imaju malo kontakta s drugim ljudima. Moguće je da ćete biti na nekom dalekom putu ili ste zbog rada od kuće prinuđeni da sedite kod kuće. To će sve, i te kako, uticati na vas. Neki Strelčevi bi mogli biti zaljubljeni u zauzetu osobu. 

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu slaba tačka su vam reproduktivni organi. Moguće su i neke intervencije ili će nekome od članova porodice biti potrebna pomoć. Moguć je bol u vratnom delu kičme, pa sve do butina.

SAVET: Manje se stresirajte.

Shutterstock

 

Jarac - Veliki planovi i rezultati

POSAO: Jarčevi se nalaze u specifičnom odnosu, kada će moći da započnu nešto veoma ozbiljno i veliko, što će biti vrlo isplativo. Otvaraju vam se kvalitetni momenti, a vama će odmah biti jasno šta se od vas očekuje. Moguće je da se radi o nekim neobičnim ili čak rizičnim potezima, koji će vam biti vrlo interesanti, ali ako ste prošli proces transformacije i sazreli na ličnom planu. U suprotnom, mogli biste se naći u konfuznoj situaciji i imati problema u međuljudskim odnosima. Ove nedelje vas očekuju i neki veoma važni razgovori s osobama od autoriteta koji će dobro proći, ali i širenje posla. Moguće je da ćete raditi više poslova u isto vreme. Ovo je sjajan period za sve one koji se bave lekovima, hranom, vode privatan biznis ili rade od kuće. U četvrtak treba da povedete računa ako potpisujete neke ugovore ili nešto odobravate jer bi mogla da se potkrade neka greška. Radi se o veoma važnim projektima, pa bi bilo šteta da to propustite zbog nekih sitnica ili nepažnje. Moguće je i poslovno putovanje.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Jarčevi će imati neobične momente s partnerom, ali će sve doprineti boljem odnosu i jačoj vezi. Bićete, pre svega, dobri prijatelji i bezrezervno pomagati jedno drugom da prebrodi neke probleme. Podrška će doći i na fizičkom i na mentalnom planu. Neki Jarčevi koji imaju zajednički posao ove nedelje imaće značajne poteze na koje će biti ponosni. Slobodni Jarčevi bi mogli da gaje simpatije prema osobi koja dolazi iz kruga prijatelja ili je poznaju preko nekih bliskih osoba. Moguće je da se osećate iz nekog razloga inferiorno i ne želite da otvoreno pokažete emocije, a moguće je da se plašite da se ne razočarate. 

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu nećete imati većih zdravstvenih problema. Moguće su infekcije i problemi s urinarnim traktom.

SAVET: Pijte više tečnosti.

Shutterstock

 

Vodolija - Drugačiji ritam


POSAO: Bez obzira na iskušenja i izazove koje budu imale, Vodolije će shvatiti da se sve dešava u njihovu korist. Primetićete neke nelogičnosti, ali ćete se i suzdržavati da o nekim stvarima govorite javno, da ih ispravljate ili sugerišete drugima. Odlučićete se da se povučete i mirno posmatrate šta se dešava. Postoji mogućnost i da reagujete previše impulsivno, ali u tom slučaju može doći do prekida nekih odnosa ili saradnje. Moguće su uvrede i neka nipodaštavanja. Imaćete više posla nego inače, pa onda možete biti pod tenzijom, a kod nekih Vodolija je izvestan rad od kuće. Vodolije koje se bave privatnim biznisom razmišljaju o ozbiljnim reformama i promenama, a ove nedelje biste mogli imati prve naznake u kom pravcu treba da idete. Nemojte zbog naglih rezultata biti u strahu, već budite strpljivi i polako ispravite sve ono što mislite da je pogrešno ili vam ne ide u korist. Mogli biste očekivati veću količinu novca i naplatu dugova. Neke Vodolije bi mogle da udju u partnerske poslove s osoboma iz inostranstva ili s emotivnim partnerom.

LJUBAV: Zauzete Vodolije ove nedelje bez posebnog razloga biće prilično neprijatne i arogantne prema partneru ili bliskim osobama. Sve to može biti zato što vas je neko prekidao u izlaganju i nije vam dozvolio da kažete svoje mišljenje. Najbolje bi bilo da nađete sredinu i probate da dovedete odnose u balans. Imate priliku da se razvijate, ali su potrebni mudrost, ozbiljan pristup i kontrola impulsa. Probajte da izbegnete krizu. Najbolje bi bilo da negde otputujete ili se izmestite od svakodnevnih obaveza. Slobodne Vodolije već neko vreme gaje simpatije prema osobi s posla, ali bi ove nedelje mogla biti i pojačana strast. Nećete više prepuštati slučaju da se situacija sama od sebe odvija već ćete uzeti stvari u svoje ruke.  

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu Vodolije najviše pažnje treba da posvete stomaku. Moraćete da uradite nešto radiklano kad je vaše zdravlje u pitanju. Moguće su povrede ruku i nogu.

SAVET: Ne budite arogantni i previše strogi.

Shutterstock

 

Ribe - Uzbuđeni i emotivni

POSAO: Ribe će ove nedelje imati neki veoma važan događaj u kojem će biti glavni akteri i pokretači. Napravićete neke kontakte i biti u komunikaciji s mnogo ljudi, a to će vam kasnije doneti veoma pozitivne promene. Uvidećete koliko vas neko razume i koliko možete na neke osobe da se oslonite. Bićete raspoloženi zbog svega što se dešava i reakcije drugih ljudi. Postoje i oni koji će vas osuđivati, ali vam to neće saopštavati. Ne obazirite se na takve osobe jer nisu vredne pažnje. Ove nedelje bićete veoma osetljivi, pa možete reagovati emotivno na bilo kakvu negativnu konotaciju. Saradnja koju ćete napraviti ovih dana biće od višeg značaja, ne samo kad je materijalna situacija u pitanju, nego viši interesi. Nakon tako uzbudljive nedelje, mogli biste otići na zasluženo putovanje i to u neku daleku zemlju. Neke Ribe će upisati kurs, seminar ili neki drug vid edukacije i širenja znanja. Oni koji sada polažu ispit imaće sreće i dobro će se snaći.

LJUBAV: Na emotivnom planu Ribe će ove nedelje nakon nekog razdvajanja ili distance biti ponovo u bliskom i harmoničnom odnosu. Ushićenje i zadovoljstvo koje imate zbog poslovnog uspeha preneće se i na emotivnom planu. Imaćete veoma specifične razgovore 24, 25. i 26. septembra, ali ono što će vas najviše inspirisati biće to što se razumete na višem nivou. Neki problemi koje ste imali s decom biće rešeni. Slobodne Ribe su zaljubljene, ali im ljubav nije uzvraćena jer se radi o osobi koja je nedostupna emotivno ili je daleko. Ovo je period kad na neki način patite, ali i lečite stare rane.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s pritiskom i kardiovaskularnim bolestima. Mogli biste imati grč i pritisak zbog nekog iščekivanja.

SAVET: Nemojte robovati formi.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)