Horoskop

PERIOD IZMEĐU DVA POMRAČENJA DONOSI KARMIČKE PROMENE: Na udaru su 4 znaka koje sudbina iskušava

Budite spremni na teške emotivne odluke.

08.09.2024 09:01

PERIOD IZMEĐU DVA POMRAČENJA DONOSI KARMIČKE PROMENE: Na udaru su 4 znaka koje sudbina iskušava
Credit: Maria Laura Antonelli / Avalon / Profimedia

Septembar 2024. je jedna od karmičkih meseci u ovoj godini koji će doneti dramatične promene bez obzira koji ste znak u horoskopu. Jedan od najtežih dana biće 18. septembar odnosno pomračenje Meseca kada ćemo morati da se suočimo sa sopstvenom karmom. Predstojeće pomračenje Meseca naziva se i "pomračenje crnog labuda".

Već 2. oktobra očekuje nas pomračenje Sunca, iako ga Mesec neće u potpunosti zakloniti. Period između dva pomračenja od 18. septembra do 2. oktobra donosi sudbinska iskušenja. Na udaru će biti četiri horskopska znaka koja će morati da donesu teške odluke posebno pop pitanju emocija.

Ovan

U ovom periodu morate obratiti pažnju na lični život, na želje partnera ako želite da vaša veza opstane. Nakon 2. oktobra u vaš život može ući nova osoba, ali… U ovoj vezi biće nešto teško, zabranjeno, uticaj prošlosti će vam "lomiti" kičmu, pa budućnosti tu nema. Verujete sudbini, jer ovakvi susreti vam donose nova iskustva koja su vam potrebna kako biste ojačali. 

Shutterstock

Vage će osetiti najjači uticaj pomračenja Sunca

 

Devica

Pomračenje Meseca 18.9. dogodiće se u vašem polju ličnih odnosa i nastavak su događaja koji su bili aktuelni oko 10. marta 2024. Setite se šta se tada događalo i pokušajte da izbegnete greške koje ste tada napravili. Promene koje stužu u vaš život su neophodne, sudbina vas iskušava kako biste bili sigurni u svoje odluke. 
U periodu između dva pomračenja moguće je donošenje sudbinskih odluka koje će iz korena promeniti vaš život. Pojedini ženski predstavnici ovog znaka mogu saznati da su u drugom stanju. 

Vaga

Na vas će najjači uticaj imati pomračenje Sunca 2. oktobra u vašem znaku. Vreme je da otpustite prošlost i sve ono što vam više ništa dobro ne donosi. Očekuje kraj jednog i početak novog životnog ciklusa. Budite spremni na selidbe, otkaz ili razvod, a neočekivani poziv može uticati na sled ovih događaja.

Bićete zbunjeni, ali će vam sve biti jasno već oko 17. okrobra kad nas očekuje pun Mesec u Ovnu koji je  "rasvetleti" sve vaše dileme.

LaurentVu / Sipa Press / Profimedia

Ribe će morati da donesu teške odluke

 

Ribe

Pomračenje meseca 18. septembra u vašem znaku donosi velike životne promene. Nesporazumi i problemi koji vas prate na osi "ja - oni" prosto će eksplodirati i naterati vas da se dobro zamislite nad sopstvenom sudbinom. Sve ovo nagoveštava donošenje teških emotivnih i kardinalnih odluka. Inače, ovo pomračenja u Ribama povezano je s planetom karme Saturnom, što će doneti teskobu u duši i nesanicu, piše Atma.hr. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)