Horoskop

NAJSTRASTVENIJI HOROSKOPSKI ZNACI SU ŽIVE VATRE: Bujica emocija čim im se približite, nemoguće je obuzdati se

Astrolozi kažu da je važno uzeti u obzir ove faktore prilikom analize ljubavnog života.

28.08.2024 09:01

NAJSTRASTVENIJI HOROSKOPSKI ZNACI SU ŽIVE VATRE: Bujica emocija čim im se približite, nemoguće je obuzdati se
INFphoto.com / INSTAR Images / Profimedia

Da li ste ikada bili u odnosu sa horoskopskim znakom koji je najstrastveniji? Već ćete moći da naslutite o kome je reč. Dva znaka Zodijaka su žive vatre i niko ne može da im odoli. Strastvenost pokazuju u ljubavnom odnosu, a za to im nema ravnih. Oni su ljubavnici kakve samo možete da poželite. U pitanju su Ovnovi i Bikovi - kraljevi emocije i lepe energije.

Ovan

Muškarac rođen u znaku Ovna ima urođenu sposobnost da zrači mnogo energije, budući da je vatreni znak. Njime vlada planeta Mars, poznata po stvaranju viška strasti. Eksplozivna priroda ovog znaka pokazuje da nije uvek voljan da se "primiri" ako nije s nekim ko u njemu izaziva odgovarajuću strast. Sa partnerom sličnog temperamenta i težnji, Ovan će doživeti ljubav punu eksplozija.

Bik

Bik je verovatno najromantičniji znak Zodijaka. Kao zemljani znak, odiše dubokom senzualnošću i fokusira se na fizički kontakt i zadovoljstvo. Takođe, Bik je znak koji je odan, što pokazuje njegovu sklonost da istraje i da ne dozvoli da se plamen ljubavi ugasi. On može polako da uđe u vezu, ali, kada se jednom posveti, može da održava strast živom jako dugo.

Osim horoskopskog znaka, položaj Venere i Marsa u astrološkoj karti takođe može da utiče na ljubavni izraz i prirodu neke osobe. Ovi faktori mogu dodatno objasniti šta nekoga privlači i kako izražava svoju strast.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)