Astrologija

ASTRO VODIČ: Dva znaka mogu da pakuju kofere za putovanja, a evo da li Aneli treba da bude sa Janjušem (VIDEO)

Nova emisija je na kanalu Srećna.

21.07.2024 20:50

ASTRO VODIČ: Dva znaka mogu da pakuju kofere za putovanja, a evo da li Aneli treba da bude sa Janjušem (VIDEO)
Srećna republika

U novoj emisiji Astro vodiča na Jutjub kanalu Srećna Republika Gordana Dragišić navodi da su odmori uveliko počeli, a prvi znak koji će uživati u odmoru je znak Lava. Svi koji su rođeni u tom vatrenom znaku imaće šansu da otputuju, uživaju i malo više troše nego što su navikli. Takođe svi slobodni Lavovi mogu da se nadaju da će tokom sledeće nedelje uploviti u novu vezu. 

- Dajte svoj šarm, duhovitost i plenite kao što već umete, a osoba koja vam se dopada pašće na vaš šarm. Možda ćete razmišljati da je i to neka prolazna avantura, ali neće biti. Ovo je nedelja kada zaista možete da upoznate srodnu dušu. Takođe znak koji će ove nedelje uživati u putovanjima je znak Strelca. Ovaj znak putovaće možda i više puta i to u zemlje drugih nacija - objasnila je Gordana Dragišić.

U delu emisiji "Aktuelno" Goca se bavila i dalje aktulenom Zadrugom, iako je završena. Aneli je još uvek u fokusu, koja je imala velike šanse da bude "na tronu". 

- Ona je to na neki način i uspela. Žena koja je rođena u znaku Lava mora doći do trona na bilo koji način. Aneli je ove godine u godini devetke, tako da je mnoge stvari završila. Ono što je upitno je da li će biti sa Janjušem ili ne. Moj savet kao numerologa je: "Ne, nikako! Bio to Janjuš, bivši muž, bilo ko iz prošlosti ne dolazi u obzir. Ovo je godina kada se jedan ciklus definitvno završava" - istakla je naša astrološkinja.

U delu emisije "Pitajte Gocu" vi ste pitali, a Goca je odgovarala na vaša pitanja. Pogledajte da li se baš vama posrećilo da dobijete odgovor i saznate šta vas dalje čeka.

Komentari (0)