Horoskop

3 ZNAKA ZODIJAKA UŽIVAĆE U LJUBAVI POČETKOM MAJA: Najzad su dočekali da im procvetaju ruže!

Kraj sezone eklipsi donosi procvat kojem se nisu nadali.

22.04.2024 09:00

3 ZNAKA ZODIJAKA UŽIVAĆE U LJUBAVI POČETKOM MAJA: Najzad su dočekali da im procvetaju ruže!
shutterstock.com

Ponekad, posebno na polju ljubavi, ne možemo uvek napredovati ili promeniti stvari onako brzo kako bismo želeli. To nije zato što određeni odnos nije za nas, već zato što nam je predodređeno da prođemo kroz period refleksije kako bismo se uverili da se krećemo na način koji podržava ljubav koju želimo dalje da gradimo. Tokom tog perioda, može biti izazovno preduzeti akciju ili povezati stvari, ali najvažnije je zapamtiti da su sva odlaganja bila samo u našu korist.

Prva nedelja maja donosi pravi kraj sezone eklipsi sa Punim mesecom u Škorpiji, pružajući nam novi pogled na to šta znači vlasništvo nad našim najdubljim osećanjima. Iako efekti eklipse uvek postoje u pozadini, povlačeći konce sudbine, Pun mesec u Škorpiji predstavlja kraj faze neočekivanih i naglih promena u našem životu. Kraj aprila takođe donosi kraj retrogradnog Merkura u Ovnu, što nam omogućava da iskoristimo ono što smo naučili tokom ovog perioda usporavanja i razmišljanja i da napokon osetimo da možemo krenuti napred. Ovo je povratak sećanja na ono što želimo od odnosa i ljubavi. Konačno smo spremni da okrenemo stranicu i počnetemo da pišemo veliku ljubavnu priču o kojoj smo oduvek sanjali.

shutterstock.com

Najzad kreće preobražaj na polju ljubavi

1. Bik

Pun Mesec predstavlja tačku ostvarenja i manifestacije koja je započela na mladom mesecu. Razmislite o peridu mladog meseca u Škorpiji 13. novembra 2023. godine, kako biste razumeli šta ovaj lunarni ciklus može značiti za vas. Tokom mladog meseca, nešto je počelo da “klija”, bilo da je reč o novom odnosu ili perspektivi o tome kako pristupate ljubavi. Tokom poslednjih šest meseci, razmišljali ste o svom napretku i kako se to uklapa u ono što ste se nadali da ćete stvoriti, a sada ulazite u potpuno novu fazu ljubavi.

Energija Škorpije je duboka i prostrana, stvarajući snažnu želju za sjedinjenjem duša sa vašim romantičnim partnerom. Iako to može izazvati teme ljubomore ili anksioznosti, takođe vas poziva da te teme izlečite kako biste mogli prihvatiti najpotpunije izražavanje ljubavi. Vaša emocionalna ranjivost sa partnerom postaće vaša supermoć, zato budite iskreniji o tome kako se osećate i šta želite od odnosa. Sve što želite da ljubav bude može postati stvarnost, ali morate da napravite prvi korak i da dozvoliti partneru da vidi vaše srce.

2. Rak

Energija Škorpije vlada vašim domom radosti, posvećenosti i braka, pomažući vam da izgradite čvrstu osnovu koja vam je potrebna da se osećate sigurno u vezi. Sa svim što ste prošli protekle godine, promene u odnosima su odigrale centralnu ulogu u vašem životu. Nije dovoljno samo završiti ili započeti vezu. Morate rasti u pristupu ljubavi i u onome što unosite u osnovu vaše veze. Posvetite vreme ne samo razmišljanju o tome šta želite, već i o tome šta ste naučili što vam je omogućilo da uđete u novu fazu svog ljubavnog života.

Kao i sa bilo kojim Punim Mesecom, korisno je razmisliti o Mladom Mesecu kako biste bolje razumeli šta bi moglo isplivati. U ovom slučaju, nešto je počelo oko Mladog Meseca u Škorpiji 13. novembra 2023. godine, što bi na kraju uticalo na vašu ljubavnu vezu i osećaj ispunjenja u životu. Kao i sa bilo kojim Punim Mesecom, morate biti svesni onoga što možda treba otpustiti kako biste mogli potpuno primiti ono što vam se nudi. Sa energijom Škorpije, želite da ponovo verujete u ljubav. Zapamtite da bi osoba sa kojom ste trebalo da vam učini život boljim. Zaslužujete ne samo da budete zaljubljeni, već i da budete srećni u ljubavi.

Shutterstock

Otvara se novo poglavlje ljubavnih odnosa

3. Ribe

Dok se drugi možda bave razmišljanjem o tome kako poboljšati svoj odnos ili obnoviti romantičnu iskru, vi možda više sanjarite o novoj ljubavi. Ljubavi koja može poštovati sve što jeste i pomoći vam da se otvorite prema novim stazama i avanturama u životu. Kao jedan od najromantičnijih znakova Zodijaka, vi ste prirodno rođeni ljubavnik, ali često imate izazove u odnosima sa granicama. Znate svoju vrednost, ali imate problema u zastupanju onoga što vam najviše znači. Kada se ove lekcije nauče, kao sada, spremni ste zakoračiti u novu eru zaista magične ljubavi.

Škorpija vlada područjem vašeg života koje predstavlja obilje, nove početke i avanturu. Sa Punim Mesecom koji se događa u ovom dubokom vodenom znaku, želećete duboko emocionalnu i duhovnu romantičnu vezu. Shvatite da vam podignute prepreke za kretanje unapred omogućavaju da budete slobodni da sledite svoje srce gde god to vodi.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)