Horoskop

DETALJAN VIKEND HOROSKOP: Ova tri znaka Zodijaka biće u velikom iskušenju

Uoči Dana zaljubljenih koji donosi predivne trenutke na emotivnom planu, vatrene znakove očekuju burne rasprave sa saradnicima, nekadašnjim prijateljima i članovima familije

09.02.2024 09:01

DETALJAN VIKEND HOROSKOP: Ova tri znaka Zodijaka biće u velikom iskušenju
Shutterstock

Dan zaljubljenih se bliži i iako će većina horoskopskih znakova imati razloga za radost, nekoliko dana ranije mnogi će se naći pred velikim iskušenjima. Kako najavljuju astrolozi, položaj planeta pogoduje raspirivanju rasprava i svađa.

Sudar Merkura u znaku Vodolije i Jupitera u znaku Bika najavljuje mogućnost krupnih reči, velikih neispunjenih obećanja, još većih očekivanja, kao i preterivanja svake vrste. Neki horoskopski znakovi biće vođeni naduvanim egom, što može da dovede do krupnih rasprava, pogotovo u porodičnim relacijama. Sve ovo biće potpomognuto Marsom koji se približava znaku Vodolije i tera znake Zodijaka da „tvrde pazar“ i isteruju istinu na čistac. Problem je u tome što će svako imati svoju istinu i svako će braniti svoju „stranu medalje“, a suštinski niko neće biti apsolutno u pravu.

Iako će svi znaci horoskopa ovog vikenda biti „na klackalici“, raspored planeta biće posebno izazovan za tri znaka.

Ovan

Shutterstock

Ovan će poželeti da prekine jednu poslovnu saradnju

 

Vi već dugo ćutite i trpite, tolerišete stvari koje inače ne bsite tolerisali, ali verujete da je to ispravno zarad „višeg cilja“. Ovog vikenda ćete dobro razmisliti da li ćete nastaviti u tom pravcu ili ćete napraviti radikalan rez po pitanju neke saradnje. Ukoliko odlučite da na neku priču stavite tačku, razgovarajte tako da ne zatvorite vrata jednom za svagda kod osobe sa kojom vas veže poslovna saradnja. Važno je da sačuvate poštovanje i dostojanstvo.

Lav

Shutterstock

Lava će izbaciti iz takta bivši prijatelj koji će želeti da obnovi kontakt

 

Osoba sa kojom ste nekada bili u prijateljskim relacijama, a za koju ste saznali da vam je „radila iza leđa“, pokušaće da obnovi kontakt sa vama. Umesto da samo pustite da ta informacija prođe pored vas, vi ćete rasplamsati staru vatru i iznova se upustiti u raspravu koja preti da dostigne neslućene razmere. Poslušajte savet starijih i nemojte priuštiti starom neprijatelju novu radost.

Strelac

Shutterstock

Strelčevi će ovog vikenda rešavati porodične razmirice

 

Zategnuti odnosi u porodičnom okruženju ovog vikenda mogu da dostignu kulminaciju. Potrudite se da budete arbitar, a ne jedna od zaraćenih strana. Vaš urođeni optimizam mogao bi da bude slamka spasa u uzavreloj porodičnoj ili familijarnoj atmosferi. Svesni ste koja strana je u pravu, a koja ne, ali to nemojte ovog puta pokazati. Važno je da stišate vatru pre nego što preraste u požar koji preti da proguta sve pred sobom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)