Horoskop

OČEKUJETE NALET NOVE ENERGIJE NAREDNE NEDELJE: Ključni momenti na poslu, sudbinska ljubav kuca na vrata! (FOTO)

Pogledajte šta su vam zvezde priredile za predstojeću sedmicu.

21.01.2024 18:02

OČEKUJETE NALET NOVE ENERGIJE NAREDNE NEDELJE: Ključni momenti na poslu, sudbinska ljubav kuca na vrata! (FOTO)
shutterstock.com

Predstojeća nedelja donosi nalet nove energije koja će uticati na sve znake horoskopa. Nekima će zakucati sudbinska ljubav na vrat, drugima će stići poslovna ponuda koju neće moći da odbiju.

Srećna republika donosi vam detaljan nedeljni horoskop za period od 22. do 29. januara. Pogledajte da li su vam zvezde naklonjene.

Shutterstock

Nedeljni horoskop za Ovnove

Ovan- Ozbiljni i odgovorni

POSAO: Ovnovi će ove nedelje imati neke veoma važne uvide ili saznanja koji će doći naglo i iznenada. Mogli biste u nekim trenucima biti zbunjeni informacijama koje vam dolaze, ali nećete odustajati od svojih namera. Ove nedelje ćete imati važan razgovor, koji vas može iscrpeti, ali imate potencijal da napravite velike promene. Moguće je da će nešto biti neizvesno, ali će sreća biti na vašoj strani i kockice će se same složiti. Stvari se razvijaju korak po korak i idu u dobrom pravcu, ali je važno da sve bude postepeno. Nikako naglo i silovito. Budite fleksibilni i otvoreni za sve opcije. Neki Ovnovi će imati razgovor za novi posao, dok će neki podići finansije na viši nivo. Zadobićete poverenje drugih ljudi, a vi ćete se osećati sigurnije. Važni datumi su 27, 28. i 29. januar, kada ćete osetiti poseban nalet energije i entuzijazma. Ove okolnosti neće delovati samo na vas nego i na sve ljude u vašem kolektivu, pa bi ovo mogao da bude zajednički uspeh.

LJUBAV: Na emotivnom planu Ovnovi će zahtevati od partnera da budu odgovorni i da se adaptiraju na neke nove okolnosti. Uslediće promene koje bi mogle da vas uzdrmaju, ali ih nikako ne treba ignorisati. Vi ste spremni da se uhvatite ukoštac s problemima, ali će partneru to biti pomalo zamorno. Pustite ga i dajte mu malo vremena ako ne može odmah da ih prihvati. Jasno je partneru da se vi menjate, ali je potrebno više hrabrosti da bi se i partner upustio u izazove koji deluju prilično neizvesno. Neki parovi će doneti važne odluke, a neki bi mogli da promene status. Slobodni Ovnovi bi mogli da upoznaju osobu koja će ostaviti veliki trag u njihovom životu. Moguće je da vam kuca na vrata sudbinska ljubav, a na vama je samo da ih otvorite. Ovo je odličan period za ulazak u vezu jer obećava dugotrajnost, posvećenost i odanost.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu najviše problema možete imati s leđima i kičmom. Ne radite ništa intezivno i naglo da ne bi došlo do povrede ili istezanja tetive. Mogući su problemi s nervima

POSAO: Budite istrajni u nekim promenama i prilagodite im se.

Shutterstock

Nedeljni horoskop za Bikove

Bik - Ključni momenti na poslu i ljubavi

POSAO: Bikovi će ove nedelje najveći fokus imati na polju karijere. Otvaraju vam se intenzivniji momenti i razne mogućnosti i šanse, ali je isto tako potrebno da budete oprezni. Moguće je da ćete morati da se izjasnite što pre u vezi s nekim poslom, projektom ili idejom, a od toga će zavisiti dosta toga ubuduće. Moraćete da se adaptirate i prilagodite, a imaćete dodatno ohrabrenje i konstruktivne dokaze da treba nešto da probate. Ako i niste imali nameru do sada nešto menjate, od ove nedelje ćete sigurno želeti da budete inovativni i posebni. Imajte na umu da mnogo toga nećete moći da kontrolišete, već ćete prihvatiti takve događaje i situacije. Imate priliku za veliki skok na polju karijere, ali je važno i da šaljete sliku o sebi kao o stabilnoj osobi od poverenja. Kod mnogih Bikova ovaj period bi mogao da bude prekretnica i početak novog razdoblja kada je posao u pitanju. Očekujte ozbiljne i važne razgovore, nove ideje, a nije isključena ni saradnja s inostranstvom ili nekom stranom firmom. Postoji mogućnost da vam može pomoći neko ko je veoma moćan u vašoj poslovnoj sferi. Na finansijskom planu vas očekuje stabilnost i vraćanje dugova.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Bikovi se nalaze u važnim procesima, kad će morati da reše neke stare probleme i izađu iz ustaljenih šablona i mišljenja. Moraćete dosta da razgovarate i zajedno se založite za neke buduće dane. Postoji verovatnoća da mnogi pripadnici vašeg znaka imaju dosta problema u odnosu, ali moraćete da budete istrajni i probate da priđete partneru na suptilniji način. Moguće je da vas ne razume, sumnja i, na neki način, usporava i traži objašnjenje za svaku sitnicu, ali će vam biti potrebno posebno strpljenje i volja da partnera pokrenete. Slobodni Bikovi bi mogli da se zaljube fatalno i ozbiljno u osobu koja je ekscentrična, neobična, a nije isključeno da dolazi iz poslovnog okruženja i koja vam može biti autoritet. Vikend je odličan period da se vidite s osobom koja vam se dopada i započnete bliskiji odnos. Veza započeta sledeće nedelje će biti stabilna i dugotrajna.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu najviše pažnje treba da obratite na kolena i zglobove.

SAVET: Nemojte se plašiiti da se otisnete u nepoznato i probate nešto novo.

Shutterstock

Nedeljni horoskop za Blizance

Blizanci - Period transformacije

POSAO: Blizanci se nalaze u veoma značajnom trenutku i verovatno čekaju neki poziv, povratnu reakciju i dozvolu da nešto započnu. Moguće je da ste pomalo uznemireni, da se već neko vreme suzdržavate, ali je važno se opustite i polako prepustite novim okolnostima. To ne znači da neke stvari treba pričati pre vremena i da treba da imate ishitrene reakcije, naprotiv, trudite se da prihvatite i ono što vam ne odgovara ili vam se ne sviđa. Moguće je da ste zamišljeni i da krijete neke informacije, ali govor tela i pogled će vas odati. Nečemu ili nekome ste dali veliki značaj, pa je potrebno da stvari sagledate iz drugog ugla. Ove nedelje vam se otvaraju nove prilike. Postoje ljudi koji vas poštuju i vide da se s vama nešto dešava, pa će vam ponuditi nešto što će vas zaintrigirati. Dogodiće se nešto nesvakidašnje, iznenada i neočekivano, ali je moguće da će morati da bude sve u tajnosti ili iz nekog razloga nećete moći da pričate o tome. Novac će takođe biti u fokusu, pa ove nedelje možete imati ozbiljne razgovore koji će se ticati finansija, dugova, isplata, ali i podizanja na viši nivo. Povedite računa o troškovima jer je ovo vreme štednje i strukturiranja novca.

LJUBAV: Na emotivnom planu Blizanci koji su u braku ili vezi će imati oscilacije i iskušenja, pa je ovo veoma važan period kad treba da obrate pažnju na svoja osećanja, ali i osećanja partnera i dragih osoba. Postoje neka racionalna obrazloženja, ali će postojati i situacije koje bi mogle neprijatno da vas iznenade. Povedite računa da ne reagujete burno i neprimereno i ne povisujete ton jer vam to partner neće oprostiti. Takođe, ako imate neke zahteve, moraćete prvo vi da ih opravdate svojim ponašanjem. Ovo je veoma osetljiv period i veoma je važno kako ćete se poneti u nekim situacijama. Mogući su čak i prekidi veze na neko vreme, ali i zastalno. Slobodni Blizanci bi mogli da se upuste u tajnu vezu ili avanturu s osobom koja dolazi iz poslovnog okruženja. Može se raditi o velikoj razlici u godinama ili statusu, a nije isključeno i da će vam se u život vratiti stara ljubav da malo obnovite strasti.

POSAO: Na zdravstvenom planu najviše pažnje treba da obratite na reproduktivne organe, moguće su čak i neke intervencije. Pod velikim ste stresom, pa probajte da nađete način da ga se oslobodite.

SAVET: Ne dozvolite da vas drugi isprovociraju, ali nemojte ni vi osuđivati druge

Shutterstock

Nedeljni horoskop za Rakove

Rak - Fleksibilni i inovativni

POSAO: Rakovi bi trebalo da obrate pažnju na međuljudske odnose i kako pristupaju nekim stvarima i osobama. Potrudite se da prepoznate dobre i značajne okolnosti, ali i da imate takta i strpljenja. U svemu što radite treba da budete postepeni, naročito zbog toga što je ovo period koji je važan za dugoročne planove i rezultate. Svakako treba da budete dosledni sebi, imate veru, budete istrajni, ali je veoma važno na koji način to pokazujete. Ove nedelje mogli biste izbiti u prvi plan i dobiti priliku i šansu da se istaknete. U isto vreme probudićete i neke druge ljude i pokrenuti. Budite fleksibilni u međuljudskim odnosima, jer možete napraviti sjajne dogovore. Neki Rakovi bi mogli ući u poslovni odnos s nekim od prijatelja, a neki da započnu novi posao sa partnerom. Važno je i da ne idealizujete neke ljude i projekte i da ne očekujete nagli uspeh. Mogli biste imati neku neobičnu situaciju u kojoj ćete zbog drugih morati da nastavite neki projekat koji će neko želeti da prekine. Moguće je i neko razilaženje u poslu, što je dobro jer niko ne treba da radi ono što ne želi i u šta ne veruje. Osobe koj nisu u stanju da prihvate druge, da se promene, u želji da omalovaže tuđi rad, nisu prihvatljive u vašem kolektivu.

LJUBAV: Na emotivnom planu, zauzeti Rakovi mogli bi da odu u dve krajnosti. Ovo je period kada ćete se posebno povezati, započeti saradnju s bliskim osobama i pokazati jedno drugom koliko vam je stalo do vaše veze i odnosa. Zračićete posebnom energijom, biti otvoreni i amortizovati sve što vam se događa. S druge strane, neki Rakovi bi mogli da uplove u stresan i tenzičan period, kad bi moglo da dođe do prekida veze. U svakom slučaju čekaju vas velike promene. Slobodni Rakovi će imati veoma važan razgovor s osobom koja im se dopada. Postići ćete neki dogovor, kog ćete se držati i nećete odustajati od zajedničkih planova i želja. Mnogi Rakovi bi mogli da pronađu srodnu dušu u poslovnom okruženju, a kod nekih je moguća ljubav s nekim iz prošlosti ili s većom razlikom u godinama. Vikend je prekretnica za sve Rakove, pa je veoma važno da obratite pažnju na to kako ćete se tada osećati.

POSAO: Na zdravstvenom planu najviše problema možete imati s infekcijama, reproduktivnim organima i bubrezima. Oslobodite se strahova i briga i ne ignorišite simptome koje vam telo šalje. Ovo je period transformacije i regeneracije.


SAVET: Budite skromni, ali i postepeni

Shutterstock

Nedeljni horoskop za Lavove

Lav - Za klasu više

POSAO: Lavovima će se pojačati potreba da se usredsrede na neke poslovne događaje. Moguće je da niste sami odlučili da tako bude, već vam je to nametnuto, a vi ste morali da prihvatite. Trudite se i zalažete, ali zbog nečije sujete ćete morati neke stvari da menjate. Može doći do zaustavljanja plana ili pojave ozbiljnije štete. Predosetićete da ste uznemireni, pa je veoma važno da osluškujete telo i intuiciju. Neki Lavovi će biti vrlo nezadovoljni, dok će za neke ovo biti veoma važan pokretač na polju karijere i suočiće se s nekom istinom. Moguće je da ćete morati nešto da savladate i naučite da biste nastavili da se bavite poslom koji ste do sada obavljali. Probajte da napravite razliku između realnih problema i iracionalnih strahova. Vrlo je izvesno da neki Lavovi započnu partnerske poslove ili poslove u koje je uključen veći broj ljudi, neki Lavovi će biti u prilici da zaposle nove ljude, a neki da prošire posao. Koliko god nešto bilo teško shvatite to kao važan pokretač i razbijanje ega. Sve dobro proverite da ne biste zbog sitnice propustili važne prilike. Ne idite linijom manjeg otpora, već se trudite da drugima budete primer. Neki Lavovi će biti u prilici da se pridruže moćnim i jakim ljudima i na taj način dobiti ulaznicu za bolje pozicije. U vama će videti osobu od poverenja i nekoga na koga mogu da računaju.

LJUBAV: Na emotivnom planu Lavove očekuje velika promena u odnosu. Moguće je da ste sumnjičavi i oprezni s drugim ljudima, ali to je možda u ovom trenutku nepotrebno. Može vam smetati potenciranje partnera na nekim stvarima kojima ne dajete toliki značaj. Nećete želeti da se raspravljate, ali vam neće biti jasno čemu sve to. Možete se osećati nelagodno i sumnjičavo prema partneru, što vas može na neki način blokirati. Slobodni Lavovi bi mogli u poslovnom okruženju da upoznaju srodnu dušu, a moguće je da se radi o nekome koga dugo znaju. Ove nedelje biste mogli imati otvoreniji odnos, ali ste i dalje prilično obazrivi. Postoji neka prepreka ili okolnost koja vas sputavaju, a može vas odbijati insistiranje partnera. Moguće je da ste nesigurni u odnosu na potencijalnog partnera i da vam se ne dopada način na koji vam prilazi. Ne dopada vam se što partner želi da ima kontrolu i možda je sujetan.

ZDRAVLJE: Imaćete česte promene raspoloženja, ali i mogućnost katarze i prevazilaženja problema.

SAVET: Prihvatite svoje, ali i tuđe greške.

Shutterstock

Nedeljni horoskop za Device

Devica - Jasni i zaljubljeni

POSAO: Devicama će ove nedelje mnogo toga biti jasnije i izraženo na iskren i autentičan način. Pokazujete da vam je stalo da napravite balans, ali ćete ujedno i izaći u prvi plan. Uspećete da zaintrigirate druge osobe i date ili dobijete konkretne predloge. Bićete vrlo aktivni na poslovnom planu, ali i kada su međuljudski odnosi u pitanju. Kod vas postoji mogućnost povezanosti emocija i posla, pa nije isključena saradnja s partnerom ili nekom bliskom osobom. Ove nedelje bićete u prilici da sarađujete s više ljudi i da nešto veoma važno organizujete. Iako će vam to oduzeti mnogo energije, u isto vreme ćete imati satisfakciju i motivaciju. Ovo je dobar period za kreativne poslove, rad s decom i za obrazovanje i učenje. Imaćete povoljne situacije, mnogo potencijala, ali biste mogli da osećate pritisak saradnika ili nadređenih. Moguće je da ne posmatrate stvari realno, pa biste u nekim momentima mogli reagovati ishitreno i impulsivno. Mnogo ćete brže doći do cilja ako imate meru i donosite odluke hladne glave. Mnoge Device će baš ove nedelje pokrenuti novi posao, projekat ili dobiti šansu da započnu nešto originalno i inovativno. 

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzete Device će biti u prilici da stabilizuju i učvrste odnos. Kod mnogih parova strasti će biti podgrejane, ali će osećati i stabilnost, iskrenost i jače emocije. Postići ćete neki dogovor s partnerom i steći važne uvide, a kod mnogih parova u fokusu će biti deca. Neke Device će se odlučiti da prošire porodicu, a neke će najviše pažnje posvetiti potrebama potomaka. Bićete iskreni i otvoreni, ali i ispunjeni i zadovoljni. Slobodne Device su na neki čudan način povezane s potencijalnim partnerom, bilo da se radi o poslu koji zajedno rade, bilo o nekim stvarima iz prošlosti kojih ne mogu da se oslobode. Budite taktični i probajte da konkretizujete problem i dođete do nekih rešenja koja su dobra i za vas i za partnera. Mnoge Device će početi da se viđaju s veoma moćnom osobom u poslu, a svi su izgledi da ćete ući u ozbiljnu i dugotrajnu vezu. Može se raditi o starijoj osobi, koja nema raščišćene odnose ili vuče neke stvari iz prošlosti.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu najviše pažnje bi trebalo da obratite na kardiovaskularne bolesti i stomak. Ne ignorišite simptome i pazite šta jedete i kada.

SAVET: Nemojte ništa da odugovlačite.

Shutterstock

Nedeljni horoskop za Vage

Vaga - Vetar u leđa

POSAO: Vage su napravile veliki pomak na poslovnom planu i to će im pomoći da dalje napreduju i razvijaju se. Probudili ste se posle dugo vremena i počeli da doživljavate sebe na jedan drugačiji način. Dobili ste dokaz i potvrdu rada i zalaganja i bili prepoznati, što vam je donelo posebno ushićenje i utisak od koga ne možete da se otrgnete. Stekli ste određenu popularnost i potvrdili da ste na pravom putu. Ovo je sjajan period za sve one koji se bave kreativnim zanimanjem, scenom, medijima, decom, sportom... Mnoge Vage će dobiti sjajne prilike i poslovne ponude i na taj način privući pažnju. Nemojte se obeshrabriti ako ne bude sve onako kako ste zamislili, već budite istrajni u namerama. Sve lagano dobija svoj smisao, ali i vi dobijate unutrašnju motivaciju. Ovo je sjajan period i za započinjanje privatnog biznisa, renoviranje i adaptiranje na neke druge ljude i situacije. Strpljenje se isplatilo, a vi ulazite u period sreće i zadovoljstva s više samopouzdanja. Finansije su, takođe, satisfakcija ovih dana, pa će novac dolaziti, ali i odlaziti zbog previše troškova. Jedan od roditelja će biti u fokusu, pa ćete više vremena morati da mu posvetite.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzete Vage će se baviti organizacijom nekih događaja, porodicom i kućom. Odnos s partnerom i bližnjima će biti jasniji i povezaniji, a vi ćete biti zadovoljniji. Komunikacija će biti na zavidnom nivou, jasnija i konkretnija, pa ćete mnogo bolje i brže rešavati situacije. Moći ćete da se oslonite jedno na drugo, što će vam posebno značiti. Slobodne Vage bi trebalo da budu otvorene kada je ljubav u pitanju. Srešćete i upoznati osobu koja je specifična i autentična, pa nije dobro da budete stegnuti i kruti i da se na neki način povlačite jer ćete ostati neprimećeni i nezapaženi. Prepoznaćete je tako što će njeno prisustvo potpuno menjati vaše raspoloženje.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu nećete imati većih problema, ali bi bilo dobro da povedete računa o ishrani. Moguća je uznemirenost zbog neke užurbanosti.

SAVET: Ne donosite brzoplete zaključke.

Shutterstock

Nedeljni horoskop za Škorpije

Škorpija - Veliki doprinos u poslu i ljubavi

POSAO: Škorpije će imati potrebu da postave neke stvari na svoje mesto, pa će dati priliku mnogima s kojima sarađuju da se iskažu i daju inicijativu. Međutim, nećete dozvoliti da vam neko nameće mišljenje i rešenje jer ćete želeti da sami dođete do zaključaka, pa će vas svako prekidanje uznemiravati. Ako neko bude u tome uporan, moglo bi da dođe do prekida saradnje. Neki bi mogli da pomisle da imate nerealna očekivanja, pa biste mogli da uđete u sukob interesa. Mnoge Škorpije bi ove nedelje mogle da postignu neke dogovore i uđu u partnerske odnose, a sve će se dogoditi iznenada i u nekoliko koraka. Kockice će se same posložiti, a u mnogim situacijama sreća će biti na vašoj strani. Neke Škorpije razmišljaju o privatnom biznisu, pa bi ove nedelje ta priča mogla da dobije epilog. U svakom slučaju, menja se vaša percepcija, ali i okolnosti na poslovnom planu. Prepoznajete tajming i kada je pravo vreme da delujete, što će vam pomoći u radu. Očekujte potpisivanje ugovora, a kod nekih je moguće podizanje kredita.

LJUBAV: Na emotivnom planu kod zauzetih Škorpija najvažnija će biti komunikacija i iskrenost. Važno je da ostavite dovoljno prostora partneru, ali i vremena da sam shvati neke stvari. Nemojte ga pritiskati ili insistirati da donese zaključke. Problem može da nastane ako postoje neke stvari u prošlosti koje niste razrešili jer je ovo period kad se sudaraju prošlost i sadašnjost, pa nećete moći napred ako niste raskrstili sa starim problemima. Neke Škorpije očekuje selidba. Slobodne Škorpije će ove nedelje najviše vremena provesti na telefonu dopisujući se s osobama koje im se dopadaju, ali i onima kojima se vi dopadate. Moguće je da se radi o nekome ko dolazi iz poslovnog okruženja ili je daleko na putu. Mogli biste biti nostalgični i pozvati neku staru ljubav ili biti u kontaktu sa zauzetom osobom.

ZDRAVLJE: Najviše pažnje treba da obratite na ruke i prste, a moguće su i respiratorne infekcije. Ne brzajte, ne žurite i budite obazrivi u saobraćaju.

SAVET: Istina je put koji vodi do sreće.

Shutterstock

Nedeljni horoskop za Strelčeve

Strelac - Dobra procena

POSAO: Strelčevi će se ove nedelje baviti materijalizacijom i konkretnim stvarima i poslovima. Bitne informacije će dolaziti do vas, a vi ćete biti dovoljno budni da ih prepoznate. Nametaće vam se određene situacije u kojima ćete morati da reagujete i donesete važne odluke, koliko god vam u nekim momentima bilo neprijatno. Mnogi Strelčevi će započeti nove poslove koji bi mogli biti vrlo isplativi. Moraćete dodatno da se založite, budete savesni i imate dobru procenu u ključnim momentima. Trošićete više energije nego inače, ali i opravdati svoj stav i savesno pristupati poslu. Bićete vrlo aktivni i psihički i fizički. Neke osobe bi mogle da insistiraju na nekom drugačijem načinu rada ili vas pritiskati da uradite nešto protiv svoje volje, što vam se neće dopasti, ali se nemojte upuštati u rasprave, već probajte da ispoštujete dogovor koliko možete jer će se kasnije sve sleći. Promene koje budete osetili ove nedelje ticaće se najviše komunikacije i vašeg unutrašnjeg bioritma. Imaćete kontakt s drugačijim ljudima i imati više volje da nešto odlučujete, samo je potrebno da budete strpljivi.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Strelčevi će takođe osećati pritisak partnera da urade nešto za sebe. Malo će vas nervirati što drugi misle da bolje znaju šta je za vas najbolje, ali shvatite da to vaše drage osobe rade nesvesno. Prihvatite inicijativu, ali dajte do znanja da ćete sami doneti neke odluke. Slobodni Strelčevi će imati interakciju s nekim osobama koje će im biti vrlo zanimljive, ali će im biti još zanimljivija njihova sloboda. Moguće je da ćete neke susrete odložiti jer vam neko konstantno priča kako treba da se ophodite i ponašate. Primećeni ste od osoba suprotnog pola, ali sve zavisi od toga koliko će osoba preko puta vas imati mere. Može vam se javiti osoba iz prošlosti, pa biste mogli da obnovite vezu.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu grlo je i dalje slaba tačka, donji deo vilice i vrat, ali je potrebno i da povedete računa o ishrani. Mogli biste se osećati umorno i iscrpljeno.

SAVET: Tišina je lek za vas.

Shutterstock

Nedeljni horoskop za Jarčeve

Jarac - Krupni zalogaji

POSAO: Jarčevi se nalaze u periodu pripreme i otvaranja nekih procesa. Neki Jarčevi su već započeli neke poslovne projekte i jasno im je u kom pravcu treba da idu, dok će neki biti u prilici da se prepuste nekim događajima. Moguće je da ste dobili neke konkretne ponude i  došli do nekih važnih činjenica. Ovo je veoma dobra nedelja za započinjanje nečeg novog i nemojte se plašiti ako se radi o nekim velikim stvarima. Dozvolite drugima da vam priđu, angažuju vas ili prihvate vaše usluge. Ove nedelje ćete možda i vi nuditi neku saradnju, ali je veoma važno da budete precizni i konkretni. Imajte takta i strpljenja dok stvari ne profunkcionišu kako treba. Planovi, komunikacija i sastanci će biti svakodnevica, a od utorka možete da očekujete i prave rezultate. Imate prostora da nešto oblikujete i doradite, ali nemojte se bojati nekih manjih rizika. Važno je napraviti prvi korak, da budete otvoreni i spremni na transformacije i promene. Na finansijskom planu moguće je da će se ove nedelje već pojaviti rezultati, ali vas svakako očekuju početkom februara. Povoljan je period za rad s hranom, restoranima i mestima za zabavu.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Jarčevi će se ove nedelje osećati dosta lagodnije i komotnije u krugu najbližih i prijatelja. Imaćete ozbiljne razgovore koji se tiču vas i partnera i zajedno donositi neke važne odluke. Saopštićete neke značajne informacije, koje će promeniti tok odnosa. Kod mnogih Jarčeva deca i neka dešavanja u vezi s njima će biti predmet razgovora, dok će se kod nekih raditi o privatnom biznisu. Kod slobodnih Jarčeva će se probuditi želja da uđu u stabilan i dugotrajan odnos s osobom koja im se dopada. Moguće je da ste se jedno vreme sklanjali ili distancirali, ali ove nedelje ćete napraviti prvi korak. Uskladićete odnos i obaveze, pa će mnogi slobodni Jarčevi započeti vezu.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu glavobolja bi mogla biti česta, a moguće su i povrede glave i leđa.

SAVET: Prepustite se razvoju situacije i odnosa s ljudima

Shutterstock

Nedeljni horoskop za Vodolije

Vodolija - Prirodne promene

POSAO: Vodolije, srećan rođendan! Ovo je vaš period, ali i godina, kad u prvi plan izlaze sve one situacije i događaji koje vam prijaju ili su u skladu s vama. Prisustvujete veoma važnom trenutku, duhovnoj, slobodnoj volji i materijalizaciji vašeg razmišljanja. Splet nekih čudnih i nepredvidivih okolnosti dobiće smisao, ali i epilog svega što ste pripremali. Sve će se dešavati brzo, dinamično i užurbano. Neke poslovne okolnosti same su se nametnule i nisu došle kao vaš izbor, pa ćete se osećati malo pogubljeno i nespremno, ali ćete se vrlo brzo snaći i vratiti na kolovoz. Primetićete da vas drugi ljudi gledaju drugačijim očima i da ostavljate mnogo bolji utisak nego ranije. Ovo je samo početak procesa koji vam se dešava. Veoma ste iskreni u onome što radite i zainteresovani ste da uvedete neke novine i budete drugačiji. I dalje ste pod kontrolom nekih ljudi i niste u mogućnosti da uradite sve onako kako ste zamislili, ali budite strpljivi jer sve ide u vašu korist. Novac stiže sa zakašnjenjem ili zastojem. Ovo je veoma povoljan period za privatan biznis.

LJUBAV: Na emotivnom planu Vodolije koje su dugo u vezi ili braku distanciraće se od partnera i bliskih osoba zbog pripreme za neke nove poslove ili projekte. Vodolije koje su uplovile u vezu nalaze se između velikih događaja na poslovnom i privatnom planu, pa ni same ne znaju šta ih je snašlo. Moraćete da se prilagođavate na nove okolnosti i pažnju partnera, zbog koje se osećate zaista posebno. Važno je da ne budete ravnodušni jer bi to moglo da povredi partnera. Slobodne Vodolije zaljubiće se tajno u osobu iz poslovnog okruženja, ali joj to neće pokazati, biće hladne i rezervisane. Možda ste s tom osobom već bili u nekoj ljubavnoj relaciji ili je ona zauzeta i želi da vam nametne neke svoje stavove i postupke, koje se vama ne dopadaju.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu stres, nervoza i psiha su i dalje ugroženi, moguće su povrede stopala i zglobova. Moguća je nesanica ili problemi sa snovima.

SAVET: Postavite sebi nove standarde.

Shutterstock

Nedeljni horoskop za Ribe

Ribe - Konstantni razvoj

POSAO: Ribe ulaze u veoma interesantan period, kada im se omogućava nešto o čemu su ranije samo maštale. Mnoge Ribe bi mogle da se uplaše prilika koje budu imale, a neke neće biti spremne, pa će za sada odustati od nekih krupnih promena. U svakom slučaju, biće interesantno iskustvo koje će vam se dogoditi. Neki planovi ili ideje bi mogli spontano da izbiju u prvi plan i neki ljudi čuju vašu poslovnu priču. Informacije vam se polako otvaraju i dolaze do vas, a mnogi neće biti ravnodušni prema vama. Doduše, budite spremni i na kritiku i osobe koje vam pričaju ili rade iza leđa, ali ćete znati gde možete tako nešto da očekujete. Iako ste se dosta pokrenuli, još se ne osećate u punoj snazi. Ove nedelje biste mogli postići stabilan i dugoročan dogovor po pitanju finansija, ali ćete jedno vreme morati da ćutite o tome. Veoma je izvesna saradnja s nekim od prijatelja ili s osobom s kojom ste ranije sarađivali. Izvesno je i potpisivanje ugovara i kraće putovanje. Mnoge Ribe će prolaziti kroz važne procese, kada će moći da ispolje svoje potencijale i dožive specifične psihološke momente. Pojačava vam se intuicija i dubinski osećaj sebe, koji vam vraća kvalitetan duh.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzete Ribe ulaze u period kada će se distancirati od partnera ili će se dogoditi obrnuto. Moraćete da sagledate vaš odnos drugačije i date jedno drugom više slobode. Moguće je da se ispoljavaju neke razlike iako možda i jedno i drugo imate dobre namere. Probajte da napravite balans da ne bi dolazilo do konflikta. Slobodne Ribe bi mogle imati iluziju ili pogrešno shvatiti osobu koja im se dopada, pa može doći do zahlađenja odnosa. Ne treba da odustanete od svojih namera, ali će trebati vremena da biste se ponovo povezali. Nekim Ribama se osoba s kojom su u vezi ili su u nju zaljubljene može nalaziti daleko ili su na neki drugi način razdvojeni.

ZDRAVLJE: Kada je zdravlje u pitanju, možete imati oscilacije. Nervi bi mogli biti ugroženi, ali su vam pojačani stres i nervoza.

SAVET:l Suzdržite se od nekih burnih reakcija.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)