Horoskop

OTKRIVAMO SVE O ROĐENIMA 1. MAJA: Evo na šta posebno moraju da obrate pažnju i od čega im preti OPASNOST!

Prema astrološkim proračunima, ovim osobama vladaju Sunce i broj 1.

01.05.2023 09:01

OTKRIVAMO SVE O ROĐENIMA 1. MAJA: Evo na šta posebno moraju da obrate pažnju i od čega im preti OPASNOST!
pexels.com

Osobe rođene 1. maja su veoma talentovane da pažljivo posmatraju sve što se oko njih događa a zatim da drugima prenesu svoje ideje i utiske o onome što su videli. Nisu mnogo pričljive, ali kad govore njihove reči se pažljivo slušaju, bez ikakve nedoumice u pogledu toga šta te osobe misle.

Glavno odbrambeno oružije osoba rođenih 1. maja je osećaj za humor. Iako nisu preterano inteligentne, one imaju dobro razvijenu kritičku sposobnost koja pokazuje prezir prema neproverenim informacijama i generalizaciji.

shutterstock.com

Osobine rođenih za 1. maj

Kao veoma senzualne osobe, dobro se osećaju dok uživaju u zadovoljstvima hrane i se*sa. Oni prate uputstva zdravog razuma, međutim, kada je ljubav u pitanju, njihov zdrav razum se povlači. Budući da donose pogrešne procene, često biraju pogrešnog partnera. U ljubavnim odnosima su često zaslepljeni romantičnim iluzijama.

Osobama rođenim prvog dana maja vladaju broj 1 i Sunce. Takve osobe vole da u svemu budu prve. Takmičarskog duha, imaju veoma izraženu potrebu za nadmetanjem, ali je to kod osoba rođenih 1. maja ublaženo uticajima Venere koja vlada znakom Bika. Vrlo su ambiciozne, ali se kod tih osoba taj kvalitet ispoljava na suptilan način. Sunce donosi kvalitet topline i dobro razvijen ego, kao i pozitivnu orijentaciju prema životu.

Grlo i glasne žice, kao i kod svih osoba rođenih u znaku Bika, treba posebno čuvati, pa bi iz tog razloga te osobe na najmanje simptome prehlade i gripa trebalo da unose povećane količine vitamina C. Veoma ih zanima hrana pa mogu lako uspostaviti izbalansiran i zdrav režim ishrane. Međutim, trebalo bi da malo obrate pažnju na težinu. Sve izbalansirane fizičke aktivnosti, uključujući i redovan se*s, održavaće energiju osoba rođenih 1. maja na dobrom nivou.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)