Horoskop

PROLEĆE JE IDEALNO VREME ZA PUTOVANJA: Evo gde bi trebalo da idete u zavisnosti od vašeg horoskopskog znaka!

Pojedinci će jedva čekati da se osame, drugi da budu u društvu, dok će svakako pripadnicima nekih znakova prijati daleko putovanje.

29.03.2023 09:01

PROLEĆE JE IDEALNO VREME ZA PUTOVANJA: Evo gde bi trebalo da idete u zavisnosti od vašeg horoskopskog znaka!
Shutterstock

Proleće mnogima donosi veliku količinu radosti, a odlazak na praznična putovanja su samo deo onoga u čemu će uživati. Za neke će biti idealan sporiji tempo i poseta banji, dok drugi, poput Lavova, jedva čekaju da uđu u avion i otputuju na daleke destinacije.

Romantično putovanje je idealno za Rakove, a kampovanje za Ribe. Na osnovu svog horoskopskog znaka možete saznati koje će vam putovanje najviše odgovarati u narednom periodu.

shutterstock.com

Vreme je da spakujete kofere i put pod noge

Ovan

Poslednjih meseci ste u pokretu i misli su vam usmerene na odmor. Ovnovima putovanja na daleke destinacije, pakovanje i vožnja deluju iscrpljujuće, pa je za njih najbolje da se igraju turista u svom rodnom gradu. Zvezde vas savetuju da prošetate, posetite najlepše delove grada i pridružite se turističkom obilasku. Možda naučite nešto novo i dobro se provedete.
 

Bik

Proleće je vreme idealno za Bikove da istraže sopstvenu duhovnost i opuste se. Idite u SPA centre sami, dok će i odmor negde u prirodi biti idealan za vas. Godina 2022. je bila posebno teška za Bika, tako da ćete ceniti priliku da se fokusirate na svoj lični razvoj.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka biće prožeti energijom prijateljstva, pa je odlično vreme da konačno posetite nekog prijatelja iz drugog grada ili inostranstva. Blizanci, spakujte kofere i uputite se prijateljici u drugi grad, jer je ovo za vas period komunikacije i druženja.

pexels.com

Blizanci će posetiti drage prijatelje

Rak

Ako ste Rak, Saturn upravlja vašim vezama jedan na jedan tako da ćete biti jaki u toj oblasti. Predlažemo odlazak na poslovno ili romantično putovanje jer bi ovo proleće moglo da da veliki doprinos vašoj karijeri ili ljubavnoj vezi.

Lav

Lavovi, vreme je za putovanje u inostranstvo jer će vaš duh žudeti za novim avanturama. Možda ćete početi da učite i strani jezik, pa povedite sa sobom kvalitetnog pratioca i posetite sunčano mesto kako biste nahraniili svog "unutrašnjeg" Lava.

Devica

Device će tokom aprila i maja čeznuti da putuju u romantičnom duhu. Zvezde vam poručuju da bi najidealnije bilo da sa partnerom posetite neki SPA centar bar na vikend kako biste maksimalno uživali. U obzir mogu da dođu i bilo koja druga putovanja udvoje.

Shutterstock

Device će uživati sa partnerom

Vaga

Vage ovih dana ulaze u mirniju fazu, pa će se najbolje osećati ako ostanu u svom gradu. Da biste začinili vikende, rezervišite apartman u nekom totalno drugom delu mesta u kom živite tako da se možete opustiti i ne razmišljati o svojim uobičajenim problemima. Promena boravka, čak i u istom gradu, učiniće čudo.

Škorpija

Škorpije će, takođe, u narednom periodu osetiti želju da putuju u inostranstvo, a idealno je da putuju sa članovima porodice. Možete posetiti daleku rodbinu ili povesti rođake ili članove porodice u istraživačku avanturu u neku obližnju zemlju.

Strelac

Pripadnici ovog znaka obožavaju muziku, pa im neće biti teško da naprave planove za putovanje na koncert, čak i u inostranstvo. Strelčevi, spremite se na put i uživajte u omiljenom izvođaču u drugom gradu ili državi.

shutterstock.com

Strelčevi će otići na koncert i ludo se provoditi s ekipom 

Jarac

Zemljani znak poput Jarca najbolje se oseća kad je u prirodi. Put na selo u blizini vašeg grada je idealan za predstojeći period. Uživajte i opustite se u prirodi. Jarčevima je uvek teško da odvoje vreme za sebe, ali sada je idealan trenutak za to.

Vodolija

Planirajte putovanje sa prijateljima i posetite znamenite atrakcije. Vodolijama se savetuje da ukoliko žele da se dobro provedu ne moraju ni ići daleko, važno je samo da je društvo dobro. Odaberite nekoliko prijatelja koji su sličnog avanturističkog duha poput vas i provod je zagarantovan.

Ribe

Kampovanje je već neko vreme idealno za Ribe, tako da je izlet u prirodu zagarantovano najbolja opcija. Napravite mali beg od stvarnosti, pripremite šator ii prikolicu, hranu, okupite bliske ljude oko sebe i uživajte sa njima u šumi, piše Apartmanska terapija.

Shutterstock

Za Ribe je idelna preporuka kampovanje

BONUS VIDEO:

Komentari (0)