Horoskop

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR! Pripremite se za mnogobrojne izazove!

Oktobar je važan mesec na polju astrologije, a evo za koga će on značiti otvaranje novih poglavlja u životu, a kome pomrsiti konce.

28.09.2022 09:00

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR! Pripremite se za mnogobrojne izazove!
shutterstock.com

Oktobar je mesec koji donosi mnogobrojne izazove pripadnicima svih horoskopskih znakova, a biće poseban zbog aspekta koji donosi ulazak Venere u Vagu. Ono s čim se svi astrolozi slažu jeste činjenica da će naredni period biti po svemu suprotan danima septembra u kojima je dominirao retrogradni Merkur. Zato će većina znakova Zodijaka zaista moći da odahnu i na miru se pripreme za predstojeću zimu. 

shutterstock.com

Ovan

Ovan

Kod Ovna će se ovog oktobra dosta toga dešavati. Pokušavate da balansirate između onoga što osećate u  sebi i onoga što se dešava u spoljnom svetu, međutim te dve strane još neće biti u harmoniji. Na privatnom planu osećate da ste puni kreativnog naboja. Kako se 2023. godina približava, shvatićete da stvari polako dolaze na svoje i da se neke kockice sklapaju. Ipak, u međuvremenu vam je bolje da brinete o svojim potrebama i dovedete u red izuzetno rastrzanu svakodnevicu, nego da razmišljate i pokušavate da shvatite smisao haosa oko vas.

Bik

Ovo je mesec kada se možete posvetiti sebi i svom izgledu. Izađite i doterajte se, izgledajte privlačno. Ovo je idealan period da razmislite o odnosima koje negujete sa ljudima, kao i vreme da se pomirite sa nekima od njih. U ovom periodu dozvolite da od vas odu svi koji žele i da se "izlečite" od starih ljubavi kako bi se neko drugi ukrcao na vaš brod i zaplovio sa vama u budućnost.

Blizanci

Blizancima se u ovom periodu savetuje emocionalna trezvenost. Takođe, sada vaša kreativnost može doći do izražaja, pa je poželjno da započnete neke projekte. Pred kraj godine imaćete vremena za razmišljanje, a sada je vreme da se pokrenete i preduzmete neku akciju

Rak

Kakav god unutrašnji sklad imali, posle retrogradnosti ćete biti prisiljeni na neke sukobe i nerazjašnjene odnose koji vas mogu iscrpeti. Krajnje je vreme da počnete da radite na usklađivanju društvenog života i potreba koje imate. 

Lav

Poslednja polovina meseca zahtevaće od vas mir koji vam je preko potreban, pa je poželjno da radite na ritualima i rutini koji će dovesti do njega. Noć veštica je idealan događaj na kom možete da oživite svoje strahove i suočite se sa njima kako bi ih lakše prevazišli. Da li kod terapeuta ili na nekoj rejv-žurci, oslobodite se onog što vas iznutra izjeda i vaš život će se ubrzati.

Devica

Promene kod Device u ovom periodu počinju da odjekuju i to iznutra prema spolja. Suočićete se sa uzbudljivim transformacijama, ali i sa konfrontacijama sa partnerom. Pred kraj meseca razmišljaćete o svom postojanju. Obratite pažnju ko vas okružuje i kako se ophodite prema njima, prenosi "Nilon".

Vaga

Idealan period za nove veze uz koje ćete rasti i koje će vas podsticati da napredujete. Sada ćete biti posebno ispirisani da iskoračite i pokažete svoju najbolju i najsmeliju verziju sebe. Isticaćete se i biti glavni gde god da se pojavite, zato nemojte da vam neko kaže da je drugačije.

Škorpija

Škorpije u oktobru mogu da postignu emocionalnu stabilnost i biće im potrebno da se posvete nekim devnim ritualima. Ovaj znak Zodijaka očekuje "masovno čišćenje sebe", pa se držite svojih rutina uz koje imate životni red jer će doći vreme kada ćete odbaciti garderobu i svoj identitet u vatru. Nijedan znak Zodijaka ne radi bolje proces transformacije od Škorpije. 

Strelac

Ovo je idealan period za romantične veze, nove saradnje i putovanja u planine. Pred kraj meseca možda može doći do usporavanja svih akcija, međutim novembar će vam dati dovoljno vremena da sednete i razmislite o svemu, a do tada ne obraćajte pažnju na bilo kakve probleme.

Jarac

Na polju karijere ovaj period će biti idealan za napredovanje, međutim može doći do unutrašnje nestabilnosti. Imaćete konflikt između onoga kako se predstavljate u javnosti i vaših ličnih potreba a sve u cilju ravnoteže vašeg identiteta. Samo se potrudite da se posvetite svakom segmentu života dovoljno, a ne onom koji je izložen javnosti.

Vodolija

Fokusirajte se na stabilnost i trezvenost u ovom periodu jer će biti pun iznenađenja i haosa. Oktobar otvara vrata vašim ambicijama i karijeri, pa su moguća i napredovanja na tom polju. Usredsredite se na kvalitetan san i opuštanje kako biste izbegli sve izazove sa kojima se možete suočiti u ovom periodu.

Ribe

Bićete svesni svog osećaja vrednosti i samopoštovanja, a do izražaja će doći i vaša seksualnost i emocionalna stabilnost. Kraj meseca će vam biti dosta opušteniji,  a dotad morate da izgradite zid kako biste izbegli neke sukobe. Naučite da izražavate svoje želje i ostvarujte ih. Bićete iznenađeni krajnjim ishodom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)