Zanimljivosti

GLUMICA RASPAMETILA FANOVE ODEVNOM KOMBINACIJOM ZA ŠETNJU PO PRIRODI! Da li biste vi ovo nosili?

Blejk Lajvli je neko ko je poznat po svom nepogrešivom modnom ukusu. Ipak, njena poslednja odevna kombinacija je ostavila njene fanove u zbunu.

26.04.2022 12:00

GLUMICA RASPAMETILA FANOVE ODEVNOM KOMBINACIJOM ZA ŠETNJU PO PRIRODI! Da li biste vi ovo nosili?
shutterstock.com

Holivudsku glumicu Blejk Lajvli znamo iz planetarno popularne serije „Tračara“, kao i činjenicu da još otad diktira modne trendove.

Ta mama troje dece i supruga glumca Rajana Rejnoldsa poznata je po savršenim autfitima - od svečanih toaleta za crveni tepih do kežual izdanja za svaki dan. Portal Srećna Republika predstavlja vam njenu najnoviju kombinaciju koja je spoj svega na jednom mestu.

Naime, lepa Blejk je na društvenoj mreži Instagram okačila fotografiju na kojoj je vidimo na selu, u teksas kombinezonu, rebrastoj majici na bretele i plitkim čizmama sa debelom štiklom. Ako se uzmu u obzir pašnjaci koje vidimo iza nje i prelepi ruralni pejzaž, rekli bismo da su joj inspiracija bili kauboji i da je ovo savršeni autfit za dan na selu.

Ipak, kada se kamera približila njenom licu, mogli smo da vidimo kako nosi izuzetno svečane viseće minđuše i ogrlicu prepunu šarenih svetlucavih kamenčića. Svakako lep nakit, ali ipak nešto što više priliči crvenom tepihu nego teksas kombinezonu. I svakako nešto što nismo očekivali da vidimo. A onda smo ugledali i kariranu svečanu torbicu od tvida u njenoj ruci i tek nam tada ništa nije bilo jasno.

Pojedinačno, komadi su sjajni. Svi zajedno, pa, nismo sigurni, deluje kao da se oblačila u žurbi.

Ipak, fotografija je pobrala simpatije korisnika društvenih mreža, te je dobila više od 2 miliona lajkova, a komentari su pljuštali. Većina fanova joj je napisala kako je nakit divan, ali da je njen osmeh njen najlepši aksesoar. Pored toga, pohvalili su njen smisao za humor, po kojem je poznata, a koji je sigurno odigrao ključnu ulogu pri osmišljavanju ove odevne kombinacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)