Zanimljivosti

JELISAVETA ORAŠANIN ZABORAVILA DA OBUČE SUKNJU U IZLASKU: Poza na barskoj stolici je kao iz "Niskih strasti" ! (FOTO)

Glumica nikad zgodnija!

14.05.2024 18:01

JELISAVETA ORAŠANIN ZABORAVILA DA OBUČE SUKNJU U IZLASKU: Poza na barskoj stolici je kao iz "Niskih strasti" ! (FOTO)
ATA images

Glumica Jelisaveta Orašanin godinama je deo javnog života, a posebnu pažnju je privukla udajom za slavnog sportistu Miloša Teodosića. Činjenica da je ona i mama dvoje dece dodatno ističe činjenicu da je upravo ona jedna od najzgodnijih dama na domaćoj javnoj sceni.

Titulu "najboljih nogu Srbije", koju joj mnogi dodeljuju, opravdala je i ovaj put. 

Poznato je da Jelisaveta voli da uživa u noćnom provodu, a o tome svedoči i njen širok osmeh na nedavnoj fotografiji. Što se stajlinga tiče opredelila se za crni sako ravnog kroja i oversajz modela. Izgleda da je ispod njega ponela ultrakratku suknjicu koja se uopšte nije ni videla, pa je na prvi pogled delovalo da je izašla bez suknje.

Dugu kosu je pustila da pada u talasima dok je celokupan stajling zaokružila crnim čarapama, tašnicom i lakiranim salonkama visokih potpetica. Pozirala je sedeći na barskoj stolici, u stilu Šeron Stoun, iz klasika "Niske strasti", a svi koji su videli objavu nisu mogli da skrenu pogled sa njenih dugih vitkih nogu.

Ostala je misteriozna što se odavanja lokacije tiče, već je samo u opisu navela da je na Dorćolu, dok je pozirala i u liftu.

instagram-jagodenamagli

Jelisaveta Orašanin

Objava je u prvih nekoliko sati dobila više od 4.000 sviđanja, dok su se komentari ređali. Prve su joj poslale zaljubljene smajlije glumica Danica Maksimović i voditeljka Aleksandra Jeftanović. Usledila je salva pohvala i od njenih kolega, a svi su se složili u jednom - ona nikada bolje nije izgledala.

- Nogeee, Isuse bože!!!

- Što starija - sve lepša.

- Ovakav izgled je čista elegancija.

- Izvinite gospođo, jeste li za ples?

- Lepše žene nema i kraj.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)